- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #72655 üzenetére
Ezen most kénytelen voltam kacagni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #72471 üzenetére
Ti mondjátok végig nem jó belerakni olyat, akkor ezek szerint ellenzitek, akkor miről beszelünk? De kurv@ érdekes mikor itt hetente/havonta ajánlja valaki mikor szüksége van cserére akkor nem szóltok semmit. Most meg hiszti level 23 a semmiért...
Tibee86: Ha nem láttad még milyen, miért mondod ezt? Most egy ugyan olyan dolot megvennél többszörös áron, mert megnyugtatna nem utángyártott...? Ez kb olyan hogy lézernyomtatóba megvennéd az 50 ezres eredeti tonnert, miközben a 10 ezer forintos utángyártott ugyan olyan...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #72468 üzenetére
Ki mondta hogy gyárival dolgozik? Én írtam ilyet? Nem nagyon látom... De amúgy mindenki őt szokta ajánlani általában, gondolom nem viccből, most meg ketten hirtelen úgy ellene vagytok. Érdekes...
Akkor küldjetek mindenkit szakszervibe jó drágán...
Érdekes mindenki dicsére, sose panaszkodnak rá, de ti most megmondjátok a frankót hogy sz@r amit belerak....
Vicces fiuk vagytok ti azért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #72464 üzenetére
Na gondoltam már megint ezt is megmagyarázod, kb 3 telefont küldtem már oda (ugye róla van szó), és semmi különbség nincs a gyárival szemben. Bár ezt te is tudod jól dolgozik, jó alkatrészekkel (gondolom véletlenül van az új rendszer szerint 0 negatív és 350 feletti pozitív értékelése), hiszen mindenkit mindig oda küldünk, de most úgy látom meg kell cáfolnod ezt is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #72313 üzenetére
16.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose #72297 üzenetére
Úgy volt, ismerős hosszabbította volna az előfizetését, és egy kihozott 5S-t átvettem volna, de nem jött össze ez a dolog...
Ha a hirdetett áron elviszik az i5-öm, veszek is egyet, mondjuk annyira nem érdekel, jó nekem az i5 is. Sőt olyan brutál fólia van ezen ilyet még nem láttam...
Elől minőségi fényes hibátlanul felrakva, hátul meg szintén egy minőségi matt, amin semmi nyom nem látszik meg, esküszöm ha leköpném az is eltűnne róla...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #72285 üzenetére
Nem, te elmondtad a noti... lagol, elmondta 10 ember neki nem. Mondtad az SMS bill-t, állította több ember neki is olyan. Háttérképet is elmondtuk nekünk nem olyan. Ez után te jössz hogy megnézted 123 db készüléken és mindegyiken olyan pl a noti..., azaz valószínű hülyék vagyunk, és nem vesszük észre, meg jössz itt a flegma miskolci levegőddel....Kit érdekel ezek után a hisztizésed? Vegyél akkor új telefont....Illetve senki sem fényezi az ájjfónt vagyis nekem nagyon nem szokásom, mindig elmondom ha valami sz@r, de ha nekem nem úgy van mint nálad, meg másnak sem, nem fogjuk azt mondani hogy igen igazad van!
FrankMonzano: Megnéztem ezt az elforgatást, se vibernél, se Chrome-nál nem csinálja nálam, csak az sms billnél.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TigerCat #72281 üzenetére
Nekem az sms bill ugyan olyan ott is, többi meg eddig is jó volt nélküle is. Amúgy i5-ön mi a túrónak kapcsolod ki az animációt? Szerintem nagyot dob a felhasználói élményen, és már 4S-en is normális megy, nem hogy i5-nél...
buvartacsko: De felsikerült fogni a lényeget, csak te flegmázol itt meg miskolci levegőzöl, mert egy bill elforgatás nem úgy megy ahogy kell, és leállsz hisztizni. El sem tudom képzelni a való életben akkor milyen kis apróságokon is fennakadsz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #72273 üzenetére
Szerintem add a telefonod, én így ezzel nem tudnék együtt élni....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #72269 üzenetére
Nem szokásom valótlan dolgokat állítani, ha valami sz@r elmondom, de nekem az újabban említett háttérkép választásnál görgetés közben sincs egy minimális akadás sem i5 alatt...
Egyedtől ez az sms bill elforgatásnál látok némi nem folyamosságot, de mint mondtam ha nem említed sose veszem észre mert nem annyira feltűnő. ...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #72262 üzenetére
Nekem notification animációja feloldott, és zárolt képernyőnél is tökéletes. Ezt az üzenet billes elforgatás dolgot megnézve viszont igen látszik hogy nem tökéletesen fordul el, de szerencsére ilyen dolgokon azért nem akadok fel, ha nem említed sohase veszem észre.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem teljesen kezd beállni az aksi, este kicsit játszottam is, mellet pedig ugyan úgy használtam mint szoktam, 19,5 órája megy 3 óra 52 perc használattal és még 40%-os az aksi...
Szóval csak nem lesz itt gond 7.1-nél (vagyis legalábbis nekem úgy látszik.)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory #72117 üzenetére
Szerintem ezen kár itt órákat agyalni, teljesen ember függő kinek mi. Én pl 1 éve androidról jöttem és úgy vagyok vele hogy nem tudnék visszatérni jelenleg. G2-t nyomogattam mostanában android téren legtöbbet de nem fogott meg...iOS-nél meg sose lesz annyi személyre szabhatóság mint androidnál ez tény (JB nélkül értem), de akinek erre van szüksége nem is az iOS az ő rendszere...Nekem pont az tetszik benne hogy annyi van amennyi kell, semmivel sincs többre szükségem, ezért sem foglalkozok a JB témával.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szotyika77 #72112 üzenetére
Beállítások -> Visszaállítás (legalul) -> Összes beállítás, tartalom törlése
sdforlife: Aha, hát elhiszem idegesítő, szerencsére nekem tényleg semmi, pedig a mentésem se mai, illetve már az aksi is egyre jobb, jelenleg itt tartok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #72107 üzenetére
Jaaa, ezt nem írtad, csak azt hogy utána lett rosszabb. Akkor nem ez a mumus hanem a 7.1 nálad is. Talán ha csinálsz egy szűz rendszert javulni fog a helyzet, vagyis Kali kolléga úgy rakta rá az 5S-re a 7.1-et, és neki nincs panasza.
sdforlife: Nekem 7.1 alatt semmi bug nem jelentkezett még i5-ön eddig, se egy lag, se egy fura dolog. iPad 2-sen volt most egy olyan hogy facebook/messenger kidobott egyből ha beléptem, és h+p reset oldotta meg csak, de ugyan ez a hiba ma volt egy 4S-nél mi amin 7.0.6 volt, szóval gondolom inkább app hiba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #72105 üzenetére
De az ő esetében nem 7.1 alatt lett rosszabb, hanem miután bekalibrálta a %-os kijelzést...
Nekem most mint írtam nemrég majdnem 5,5 órát ment, nem vagyok tőle elájulva annyira de nem is vészes.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #72067 üzenetére
Nekem mindegyik telefonomon javított a %-os kijelzésen, azaz pontosabb lett. Nem tudom hogy csináltad de 100%-ra töltsd fel, h+p majd ha újraindult húzd le...
(#72056) agabe: i5 esetén egy minimális lagot sem tapasztaltam, pedig nem is szűz rendszerre frissítettem hanem egy elég régi mentésre...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
polonic #72033 üzenetére
Teljes feltöltés esetén ha újraindítód így majd leveszed a töltőről újra kalibrálja az aksit, azaz a %-os kijelzés pontosabb lesz. Illetve ha így újra indítod az esetleges bent ragadt dolgokat kilövi, míg sima újraindítás ez nem oldja meg.
Pl ma volt egy 4S nálam, a facebook nem ment, beléptem és kidobott egyből, letöltetem újra raktam ugyan ez, sima újraindításnál szintén, home + power-es reset után pedig gond nélkül ment.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Persze hogy tág, nem is tudom összehasonlítani senkiével se mivel mindenki máshogy használja. Viszont az enyémhez igen, az előző i5-öm volt hogy 8 óra felett is tudott a régebbi iOS 7-tel, hasonló használattal. Mivel minden napom szinte azonos, ezért nincsenek nagy eltérések a használatban...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, vagyis ha látod már hogy kikapcsolt elengedheted.
Igen néztem már, már a régiekben is volt, bár ugye itt most kiegészült pár dologgal, de nem látom értelmét...
lajki7: Az már vagy 20 éve van, csak akkor jelenek meg ha bekapcsolod:
Beállítás -> iCloud -> Fotók-> Fotóstream
Lényege hogy ha valamit lefotózol azonnal mennek a felhőbe...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #71937 üzenetére
i5 mellett van itthon egy iPad 2 is, azon is érezhető a gyorsulás...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bogyooka #71913 üzenetére
Nekem 7.1 előtt meg olyanokat csinált párszor hogy hívtam valakit és nem kapcsolta, azaz néma volt végig annak ellenére hogy 2-3 percig tartottam. Te estedre nincs sok ötletem, gondolom a hívásátirányítás nincs bekapcsolva...így szerintem is vidd be...
polonic: 7.1-nél ugyan olyan képernyőn (csak persze más hátérrel) már így néz ki:
-
-
B-L-A-C-K
titán
Jó ez eddig is volt így pluszba, de a kijelzőn már nem lehet mint régen?
-
B-L-A-C-K
titán
Egy hülye kérdés, ha hívnak hogy tudom kinyomni 7.1-nél?
Régen ugye kilehetett...
-
B-L-A-C-K
titán
Hajnal 3-tól reggel 7-ig olyan 10% merült a telefon úgy hogy nem nyúltam hozzá 7.1-el, sokallom, 0-2% lenne a reális...
-
B-L-A-C-K
titán
i5 olyan gyors lett nem tudom követni, el kell adjam mért már túl gyors...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #71702 üzenetére
Kb ezt úgy írod mintha annyira iszonyat sok változás lenne rajta.
Nekem tetszik amúgy, az animációkat is felgyorsították, így vizuálisan olyan hatása van mintha gyorsabb lenne a telefon is.matyi19: Végül akitől tudtam volna jó áron újat, nem jött össze. Közbe meg jött egy kis nem várt kiadásom, így ma vettem egy patika állapotú garis i5-öt 105-ért. De szerintem pár hónap és úgy is lecserélem egy 5S-re...
-
B-L-A-C-K
titán
Pont most akartam írni hogy frissítettem a telefont napközben 7.0.6-ra, és olyat csinált már 2x hogy hívtam valakit és nem kapcsolt, azaz néma volt a telefon akár 2 percig is...Csak az újraindítás oldotta meg. De most látom kint a 7.1...
Remélem ezzel megjavul...(i5)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #71285 üzenetére
Szerintem 60-70 ezer alatt megúszná az említett kollégánál, de majd kiderül...Illetve nem is tudtam szolgáltatónál így van csere, azaz adsz egy sz@rt + 60-70 ezret és adnak egy újat...Illetve ilyen esetben az eredeti tulaj nem szükséges?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bogyooka #71283 üzenetére
"Csak attól félek, hogy most kicseréltettem az alaplapot, a kijelzőt majd kiderülnek szépen lassan még a hibák az esés miatt amikről esetleg még nem tudok."
Eleve ha oda elviszed akit említettem megmondja a pontos hibáit, még lehet alaplapot se kell cserélni. Amúgy meg a 2 fő alkatrész az alaplap, illetve a kijelző amit ha cserélnek eleve ad rá 3 hónapot...Ezen kívül más alkatrészek ami általában elromlik nem nagy összegek.
"Lefele jövet a 4.ről kiesett a kezemből és kb egy emeltnyit vándorolt a lépcsőn lefele magától mire utolértem, tok persze semmi, szépen megnyugtattam magam előlap fóllia, hátlap fólia, oldalsó fólia.."
A fólia csak kisebb karcoktól véd, remélem te sem gondoltad komolyan hogy egy hajszálvékony fólia neked az egy emeletnyi zuhanástól megvédi a készüléket...Ha ezt szeretnéd elérni ilyen tokba kell hordani kb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bogyooka #71271 üzenetére
Biztosításod nem volt hozzá?
Garinak természetesen lőttek ha javíttatod, de még így is megérné szerintem, kijelzőt már 20 ezrekért cserélnek, alaplap nem tudom mennyi lehet, de szerintem olyan 30 körül. Szóval ilyen 50 ezer körül szerintem rendbe tudod hozatni, és még mindig jobban jársz mintha 110 körül vennél egy másikat.
Ez a kolléga nagyon korrekt szervizes, vedd fel szerintem vele a kapcsolatot hátha tud segíteni jó áron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bogyooka #71269 üzenetére
Először is biztos menthetetlen? Nem jobban megérni megcsináltatni?
A másik meg mind1 melyiket veszed ha használtban gondolkodsz, tegyük fel veszel 110 körül egy i5-öt vagy 155 körül egy 5S-t fél év múlva olyan ~15 ezer bukóval tudod eladni mindkettőt...5S jelenlegi lényegesebb előnye i5-tel szemben pedig: Nem kopik, lassítható videofelvétel/kicsivel jobb kamera, ujjlenyomat olvasó.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy van most ez a szerviz bevezetése pontosan? Van már? Vodánál pl még cserélik a készüléket? Egy i5-ről lenne szó, ha igen mennyi idő egy csere?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bengio #69691 üzenetére
Azért nem válaszoltam rá mert nem tudom, csak nem értem az ilyet ha valami jó, miért kell szétszedni, utána baj meg van ha nem megy...Na de mind1 te dolgod...
Itt egy videó, szedd megint szét és kezd újból ez a videó alapján, ha ezután sem megy akkor valami tönkrement benne...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #69450 üzenetére
Attól függ, szerkesztésre, vagy csak szimpla fotózása? Ha semmi extra akkor szerintem a gyárival nincs semmi gond, ha akarsz ügyeskedni is vele akkor én ezt ajánlom (mikor én leszedtem még ingyenes volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest