Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz Šolaire #218834 üzenetére
nem egy mai darab, de ki lehet fogni friss darabokat is. Volt a családban 7/8 is, de a 6S véleményem szerint fényévekkel jobban bírta a gyűrődést, HW-ban és külsőségekben is. Mostanra meg már szinte nevetséges áron is hozzá lehet jutni ha jól vadászik az ember. Egy Telenorban, fődarabcserés, 32GB-os 1 évest (se) sikerült 28-ért megcsípni. Dobozában, de igaz a gyári töltőjét elkeverte de az van otthon hegyekben
bár most ahogy nézem elég irreálisra felment az áruk. nem is értem, akkor olyan 35-40e körül mentek. Jah, bár akkor volt az új iOS-szel térerő gond és akkor sokan bepánikoltak. Amit én vettem azon is az iOS13 egyik első buildje volt.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
insight
aktív tag
válasz Šolaire #232323 üzenetére
ez valami sw bug vagy ilyesmi, nem hiszem, hogy hardvergond lenne. 5G nincs (dual sim miatt), elvileg már szinkronizálnia sem kell semmit, úgyhogy nem látok okot arra, hogy így merüljön. Az biztos, hogy valami online (wifi vagy bluetooth) aktivitás okozza, mert repülős módban nem merült.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
válasz Šolaire #240161 üzenetére
Nálam is ez van, most visszaálltam a FŐ ID-re.
Az alkalmazásfejlesztő, akinek az app-ját tesztelném, azt mondta, hogy a FŐ ID-met nem tudja a Testflight-ban használni, kért egy új emailcímet.
Most van/lesz 2 tesztelendő app a Testflight-on keresztül, mindkettő másik fiókhoz kapcsolva...
Ez nagyon Apple-s megoldás.
-
BBke
tag
válasz Šolaire #241060 üzenetére
Én is jártam így az elözővel. Sajnos a forró műszerfalról idővel elengedheti. A mostanin van ragacs is, levenni alig bírom a műszerfalról. Felrakás elött portalanítani és zsírtalanítani kell a helyét. Ezt lehet alkoholos ablaktisztítóval is. Az elöző autómban ilyet használtam, ha nem maradt meg a műszerfalon: [link]
Az autó eladásakor nem tudtam leszedni kézzel, jött volna az egész műszerfal is. Az évek során úgy odaragadt, hogy csavarhúzó és kalapács kellett volna a leszedéséhez.
-
-
-
veterán
válasz Šolaire #260078 üzenetére
Elvileg a pletykák szerint március elején mutatkozhat be.
Mondjuk én akkor is inkább a 13 minit venném.
Az új SE a korábbihoz képest nagy eséllyel a prociban,ramban és a főkamerában fog változni,na meg 5G,de ugyanúgy fog kinézni mint a korábbi SE/8,meg szigorúan véve az i6 óta az összes.Az akku kb semmit se fog változni,ami amúgy sem volt acélos,a kijelző is marad.
Ha van rá keret akkor a 13 mini szerintem sokkal jobb választás lenne. -
törölt tag
válasz Šolaire #260075 üzenetére
Én sem értem, viszont látod rendszeresen visszatérő téma. Szerintem az Androidról váltók beidegződései miatt. Ha annyi ezresem lenne, ahányszor olvastam már a vezérlőközpontban lévő gombok miért nem kapcsolják ki teljesen a wifit és bluetooth-t?
Gixxer88: Másik kedvencem az appok kilövése mánia. Felfüggesztés módból kisebb erőforrás teherrel jön vissza az app, tehát ellenkező hatást érnek el a kilövéssel. Nagy ritkán van csak olyan, valami beragad esetleg és szív akkut háttérben, olyankor pedig többet ér egy kényszerített újraindítás.
Egyet én is kérdeznék: próbálom számolgatni hogyan jobb iPhone-t venni? Eddig abból indultam ki sokáig támogatva van, több éves processzorok is gyorsak, egy SE is tud 4K videót, környezetvédelem ami jó még használjuk stb. Viszont:
1. évente új modell, előző kicsi bukóval eladva még garival
2. egy modell 2-3-4 évig, már keveset ér, vagy családban elfér mégGondolom az értékvesztés hasonlóra jön ki mindkét esetben, viszont első módszerrel mindig új modellt használsz, ami nem rossz!
A probléma az egyes módszerrel, hogy iPhone minit szeretnék, állítólag 14 mini nem lesz és így 13 minivel kell kihúzni még évekig. -
dud998
őstag
válasz Šolaire #262510 üzenetére
Én anno még wap oldalt is csináltam amikor még az Ericsson T65-öm volt. De szerettem azt a telefont!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Šolaire #262512 üzenetére
Nem is csoda, mármint a 11 vs SE.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
batai15
félisten
válasz Šolaire #263353 üzenetére
Ha azt mondjátok hogy még két három év lazán akkor valóban 11 is elég lesz . Igazából az xr is mint írtam még most sem lassú legalábbis asszonynak se2020 van ,nem lassab. Akkor valszeg 11 lesz 13pro-t lenne az vagy de az nagyon sok pénz, telefonra . köszi srácok .
[ Szerkesztve ]
-
urbanjozsi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest