Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Emlékszik még valaki arra, hogy mekkora vita volt arról 5S lesz-e az 5S?
Lehet már tudni félkomoly pletyka szinten, hogy az 5C milyen hw-rel lesz?
-
Blyan
félisten
válasz
Rage47 #48245 üzenetére
Szarnak nem szar. De most visszatéve a 6-ot, sokkal gyorsabb minden.
De mondjuk az is benne van, hogy az alkalmazások nincsenek még felkészítve a 7-esre. Emiatt vannak alkalmazások, amelyek lassabbak.
És persze még lenne mit javítani az utolsó bétán is. Nekem lock screenről indított kamera párszor lefagyott, csontra.
Szóval azért van min dolgozniuk még. De az is lehet, hogy le fogják szarni a 4S-t. főleg ha ki akarják nyírni az 5C-vel, ahogy azt talán sejteni lehet. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48223 üzenetére
Ez igen. Itt a felhasználó próbálhat objektív lenni és úgy érvelni. Csak nem fog menni.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48219 üzenetére
Persze igaza van... vagy nincs.
Mint majdnem minden ez is nézőpont kérdése.Nekem tetszik a 7-es. Szerintem jó (némi kompromisszummal, ezt aláírom). Oké, a korábbiak komolyabb hatásúak, de ennyi. x év után sokaknak nehéz megszokni a változást, vagy az irányvonalat.
-
Blyan
félisten
2 hónap béta utána visszatettem a 6.1.3-at. Funkciókban szegényebb,de gyorsaságban álomgyors. Sose lesz ilyen gyors a 7 a 4S-en.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #48181 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, csak számomra (lehet kivétel vagyok), a felületben nem merül ki az okostelefon,vagy az eszköz, amit használni akarok.
Nekem egy dolog kell, megfelelő appok, és normális használhatóság. Ezt az iOS7 is hozni fogja. A küllemét meg megszoktam az elmúlt 3 hónapban, direkt ezért szopikáztam a bétákkal. -
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #48176 üzenetére
Majd követjük az androidos pályádat.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48153 üzenetére
Oké, akkor egyértelműbb leszek, nincs rajta semmi
(#48155) amuba
Igen, elvileg felül az imei alul a sorozatszám van.
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #47482 üzenetére
Golden biztosan nem lesz, béta 7 talán.
-
Blyan
félisten
Sajnos ez bukta. Ha szolgáltatós telefonod lenne, akkor annyi történne (ha szerencséd van), hogy egy újabb aktiválás során a szolgáltatóhoz befut az aktuális telefonszám és és pár hónap alatt a rendőrséghez eljut az infó (amennyiben nem valami noname flottás követhetetlen előfizetés az, mert akkor szinte lenyomozhatatlan).
Nálam így fogtak meg egy lopott i4-et. Vettem fű alatt egyet tavaly június legelső napjaiban, és augusztus legvégén jött egy idézés a kíberektől, hogy menjek be hozzájuk.
Bementem, akkor derült ki, hogy 2011-ben lopták a telefont és az aktiválási információ alapján jutottak el hozzám
Én nem voltam sáros, csak a telefont és az árát buktam. -
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #46800 üzenetére
Már akinek szívás az...
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77 #46707 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #46510 üzenetére
Vannak dolgok, amelyek megkívánják. Pl céges levelezések... és nem kell hozzá NSA vagy helyi megfelelőjénél dolgozni. Egyszerűen company policy
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #46506 üzenetére
Meg az Androidon is van , már pedig egy ott szocializálódott júzernek megnyugvás lehet váltáskor. Mégha szegenyesebb is a használhatósága.
-
Blyan
félisten
válasz
legiaap #46436 üzenetére
Nekem a béta 5 úgy merül mint a tégla. Még SOHA nem merült ennyire.
Hétvégén nem voltam wifi közelben, egy sukorói nyarlóban vasárnap 20 perc internet, kb 5 soundhound felismerés, és olyan 40 percnyi Hangouts, 20 perc iBooks olvasás. Déltől éjfélig, kikapcsolásig merült.
i4S -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #46135 üzenetére
Végülis közel 140 éves találmány és láthatóan elég időtálló.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #46131 üzenetére
És mit ajánlasz?
-
Blyan
félisten
Beta 5, i4s.
- Megakad a zene olykor taskváltáskor és vagy képernyőfeloldáskor.
- Bár a 4S is kapott kameraeffektet, ez lényegében csak addig működik, amíg elmentődik a kép. A lementett kép már effekt nélküli. -
Blyan
félisten
Es merül mint a tégla. 15 perc internet 2 perc telefon es 83%-ra merült reggel 7 óta.
-
Blyan
félisten
válasz
joey04 #46045 üzenetére
Mobil nézetet használsz vagy teljest?
En a teljest es 4S alatt ugy akad most hogy elképesztő. Az előző sima ügy volt, most meg darabos. Gyorsan írok es 2-3 karakter lemaradásban van. De most nézem hogy azért akad, mert most mar görgeti a szöveg mezőt is. Eddig ez nem működött nekem béta alatt egyszer sem. -
Blyan
félisten
A mostani bétaval felháborítóan rossz fórumozni 4S alatt. Akad az írás brutális módon.
-
Blyan
félisten
válasz
turbobusa #46008 üzenetére
Elég gyors, nem sokkal marad el az iOS6-tól. Ami bug van vagy csak ez tűnt fel, hogy Safariban a fórumozás közben akadozik az írás, illetve akármit állítok be mindig kiléptet a fórum (az előző bétan egyik sem volt).
Annyi volt még, hogy volt egy hívásom és alig tudtam a csúszkát eltolni, mindig visszaugrott.Más most hirtelen nincs, bár ma nem nyomkodtam semmit túlzottan (és alig 24 órája jött ki az ötös béta).
Minimális böngészés, zenehallgatás, viber (szöveges) és hangouts volt. Az akksi még valamivel jobban merül, mint az ios6-tal.Szerk:
Sőt eléggé jobban merül.
Ja igen. Van egy 520-asom, pihizik a dobozában.
-
Blyan
félisten
válasz
peterpal12 #45995 üzenetére
Hát nem tudom, hogy felmegy-e bármilyen backup. A Béta 3 végtelen újraindítási ciklusba került az iOS6 backuptól, hogy azóta mi változott azt nem tudom.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #45966 üzenetére
Nem kizárt, bár az iTunesban a vélemények is így kezelik.
Mondjuk most a béta 5 alatt a safariban is lassabbnak tűnik az írás, egyszerűen akad.
Nem tudom miert. Illetve persze biztos azért mert béta. Ámbár előtte ezzel nem volt gond. -
Blyan
félisten
válasz
Totheground #45737 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy a noti bár mosott háttere kellene mindenhova a fehér szemkisütés helyett....
-
Blyan
félisten
válasz
bull84ghia #45301 üzenetére
pop3-ban nem szinkronizál visszafelé, nem? Max csak annyit tehetnél, hogy a letöltött leveleket törölje a szerverről.
-
Blyan
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #45275 üzenetére
A photo stream nem csak Wifin működik?
-
Blyan
félisten
Annyira jól fut a béta 4 az i4S-en, hogy már nem is kétséges számomra, hogy lesz ócsó szifon.
-
Blyan
félisten
Szerintem 4S-en egész jó a sebesség, nagyot lépett előre a béta 3 óta.
-
Blyan
félisten
Gyorsabb és jobban kezeli a memóriát. Megkapta a 4S is az előfilterezést a fotózáskor.
Pár apróbb változtatás, lock screenen.(#45018) Kashim
Pontosan, nekem is ez tűnt fel egyből.
Mondjuk átlátszó az most is, csak lájtosabban.
-
Blyan
félisten
válasz
joey04 #44309 üzenetére
Már régen rájöttem, Te egyszerűen kényszeres vagy. Ha valami változik, azt sosem szokod meg.
Ennyire nem lehetsz merev és rugalmatlan.Persze lehet, hogy igazad van... nekem mindenesetre az az áttetsző megoldás, ami a lock screenen van, az tetszik és mindenhol alkalmazható lenne.
Mert abban egyetértek, az új felület számomra sem tűnik túl konzisztensnek. -
Blyan
félisten
válasz
szekfizsolt #44297 üzenetére
Ettől ugyan OTA még megjelenhetne. De lehet tényleg csúszik.
-
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #44292 üzenetére
A megvilágítás egységes, az áteresztett fény, az az ami különbözik subpixelenként és így keverednek a színek. De a fehér és a fekete megjelenítése is pont ugyanannyi energiát emészt fel egy IPS panelen.
Amoleden viszont a feketét nem előállítják, egyszerűen azok a pixelek inaktívak. Perszea teljes megértéshez ismerni kell az Oled technológia alapjait, amit én magam sem tudom Neked elmagyarázni - nem mert fellengzős vagyok, hanem mert én sem tudom pontosan.
-
Blyan
félisten
válasz
bmwk1200s #44285 üzenetére
Nos, akkor legalább most már tudod, hogy mikor nem bugos, ilyen áttetsző.
Bár, ha i4-ed van, akkor lehet, hogy a bug egy feature.
Szerk: látom i5-öd van. Akkor az tényleg méretes bogár.Hát most mihez kell energia? Hogy valami világit, vagy hogy nem?
Ha ott sima fekete vagy sötét szín lenne, 100% hogy nem fogyaszt annyit, mintha dől a fény belőle mert fehéren vakít...Mivel ez IPS és nem Amoled panel, tök mindegy milyen színt jelenítesz meg, mindegyik ugyanannyit fogyaszt, a fényerő függvényében.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #44222 üzenetére
A Skype minimum bandwitch
calling:
30kbps / 30kbpsMajd a fele ennek szerintem nem elég. Ezrt irtam hogy akkor az valszeg nagyobb sebességgel ment.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #44220 üzenetére
Tuti nem 19Kbit/s volt, az is biztos.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #44217 üzenetére
Nem mintha az 50-60kbit/sec mono hangra elég lenne...
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43940 üzenetére
Azt hittem ezen már rég túl vagyunk...
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43906 üzenetére
Tudod mit? Remélem 6 lesz a neve és akkor majd lehet rá teóriákat gyártani.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43903 üzenetére
Azt nem értem, hogy az miért nem állja meg a helyét, hogy a ránfelvarrott készüléket (3GS, 4S) nem új generációnak számozzák. Már ha egyáltalán van bármi logika is ebben a nyamvadt számokban - és egyáltalán megéri csak kicsit is rugózni rajta, miért hívják annak, ami.
Egyébként a 3GS miért lett S?
Szerk:
Szóval nem a 3G támogatottság miatt lett 3G?
-
Blyan
félisten
válasz
r3dsnake #43899 üzenetére
Igen, mert az i4S mellett evidens volt a iOS5, ahogyan az iPhone 3G mellett a Iphone OS 2 is.
Tudtam én, hogy van benne logika, csak nem sejtettem!(#43900) vadászcsiga
Hogy überlogikának neveztem azt, ahogyan levezette a számozást. Jesszusom, mintha óvodában lennék.
Mert az stílus, hogy egy 18 éves nyikhaj azzal indokolja meg az igazát, hogy már pelenkában ájfónt nyomogatott.
Great!
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43893 üzenetére
Faszikám, azért mert apád megdobált a levetett szifonjaival még a logikád nem lesz megalapozott, de legalább villoghatsz.
Mennyi idős vagy? 18? És ekkora pofával osztasz, azért az derék.
(#43895) manchester85
Mit kezdtem én? Már tavaly beégtél ezzel az számosdival erre most megint rákezdesz, és Te vagy az aki nem veszi észre az elmúlt 4-5 év számozásának logikáját.
Igyál inkább egy kakaót és higgadjál le. -
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43888 üzenetére
4- 4S - 6 ez aztán az über logika!
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #43885 üzenetére
Az 5 logikus, a 4 után az jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest