- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Sza_Sa #293499 üzenetére
Az Apple Health engedélyezésének lépései az OMRON connect US/CAN/EMEA alkalmazásban:
1. Az alkalmazásban lépjen a "Profil"-ba
2. Érintse meg az "Alkalmazásbeállítások" elemet
3. Az "Adatok megosztása más alkalmazásokkal" részben koppintson az "Apple Health"
elemre
4. Érintse meg a "Link" elemet
5 Engedélyezze a megosztani kívánt kategóriákat, és érintse meg az "Engedélyezés" gombotAz OMRON VIVA okos testösszetétel-elemző mérőkészülék adatait is itt lehet megosztani.
OMRON Connect on the App Store -
Fritz Teufel
addikt
válasz
krizoli #293477 üzenetére
Neked ez lesz jó: 2-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock)
17997 Ft helyett 12,598 Ft lesz az ára (-5,399 Ft) a 30%-os kóddal. Az autós tartók nem állnak meg az asztalon. Van hangja, de valamit valamiért. Én használom. Tényleg jó hidegen tartja a telefont, de kikapcsolható.
-
Fritz Teufel
addikt
Komment nélkül:
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
haddent #293434 üzenetére
Ami fehér, az mind a kettőnél műanyag. Ami ezüst színű, a vaskos fém, súlya van. A nagyobb töltőállványba alul be kell fűzni az óra töltőpadjának zsinórját, a padot pedig e gumikeretbe kell igazítani. A kisebbeknél nem kell fűzni semmit, és az óratöltő levehető, cserélhető. Lehet hozzá külön venni. Azonos sebességgel töltenek, mindent a max sebességen, akár egyszerre az összes eszközt.
Én is macskás vagyok, nem döntötte fel, csak a telefon lett egyszer leverve róla. De azt leverte volna a nagyobbról is.3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock) - EU Plug
Eredeti ár: 27,197 Ft
Új ár: 19,039 Ft (Discount code: affch30 ez -8,158 Ft) - Jelenleg nincs raktáron nekik3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock) - EU Plug
Eredeti ár: 23,997 Ft
Új ár: 16,798 Ft (Discount code: affch30 ez -7,199 Ft)Egyéb:
Wireless Car Charger with CryoBoost™ (HaloLock) - Wireless Charger
Eredeti ár: 13,797 Ft
Új ár: 8,279 Ft (Discount code: hwc40 ez -5,518 Ft)A tokokra óriási kiárusítás van, sajnos már nem maradt túl nagy választék, de érdemes ránézni. A Discount code: back30, ez -30% lesz. Így minden tok ára 10E Ft alá esik. Egyébként ez a kód szinte mindenen működik ;-)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
haddent #293426 üzenetére
Mindjárt indulok haza, de gyorsban linkelek, este meg nézünk kódot. elvileg a 40%-os még aktív kell legyen
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock)
3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock)Mind a kettőt használom. Az elsőt otthon, az nekem jobban tetszik és picit jobb anyagminőség talán. A másodikat a munkahelyen használom és most már a Cryo is megy mert meleg van. Frankó, de a Cryo hangos viszont kikapcsolható, munkában meg nem zavar úgy is elnyomják az irodai hangok, légkondik stb.
Léteznek más márkák is, én ezt azért szoktam javasolni, mert tuti jók, és frankón lehet olcsósítani. A szállítás mindig ingyenes és mostanában nem több mint ca. 1 hét. A noname dolgokat mindig kerülöm. Ebben van anyag is, ami fém, az itt vas
csak kint ne hagyd az udvaron
Meg ne vedd teljes áron, nézünk rá kódot. Az oldalon jelzett 20%-nál is biztosan van jobb, egy hete élt a 40%-os. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Nordik #293423 üzenetére
Kevered a szezont és a fazont. Vagy Lightning tokkal van véve vagy MagSafe tokkal. Kettő együtt nincs. Hogy teljesen világos legyek: vagy olyan tokkal veszed ami vezetékkel tölthető és csak azzal (Lightning) vagy vezeték nélküli (MagSafe) töltőtokkal veszed és akkor vezetékkel nem lehet tölteni. Vásárláskor kell megadni, hogy melyik tokkal szeretnéd: https://www.apple.com/hu/shop/product/MPNY3ZM/A/airpods-3-generáció-lightning-töltőtokkal
A Watch töltője az órát tölti, mást nem. Nem, más márkát sem.
Ha szeretnél 3in1, 2in1 stb. töltőállványt, akkor tudunk javasolni.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #293415 üzenetére
A fülest nem használnám az biztos, de a tokot lehet fertőtleníteni 100-as alkohollal meg egy fülpiszkálóval:
https://www.jofogas.hu/budapest/Apple_airpods_pro_140835617.htm
Névvel vállalja, szóval lehet , ez lenne a megoldás. Vagy majd valaki mond jobbat...
-
Fritz Teufel
addikt
Tokkal nincs tapasztalatom, de lemerült fülessel igen. Minél előbb fel kellene tölteni azokat a fülben függőket, mert a Samsung Galaxy Buds 2-es holmijaim cirka 10-12 hónap után már nem tértek magukhoz. Fennhagytam őket tölteni 24h-ra is, hátha a túltöltés segít de örökre lemerültek. Szóval minél előbb keress valami megoldást!
A Galaxy-kat nem javítják, nem tudom hogy van ez az Apple háza táján. Láttam, hogy lehet bele akksikat akár gyárit is venni, de nem vagyok biztos benne, hogy össze is tudom rakni. Nem úgy néznek ki ezek, mintha úgy lennének tervezve, hogy az ember javítgassa őket.
Esetleg: Eredeti Csere Töltőtok Apple Airpods Pro 1 2019/2021
Az, hogy eredeti arra nem vennék mérget, inkább ellene szavaznék, de ha megmenti a füleseket, akkor ennyit biztosan megér. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szabi® #293399 üzenetére
Az azért talán nem. Fénykoromban egy kézen lenyomtam egyszerre 20-25 fekvőtámaszt, de akkor még kőművesként funkcionáltam
aztán, tovább tanultam és punnyadt irodista lettem és már még csak nem is gyalog járok munkába, felszedtem vagy 15 kg felesleget és az izmoknak már csak a helye van. Na, de ezen majd változtatunk!
Csak semmi pánik, az Apple Watchból nem az S-es szíj kell!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
xhege #293396 üzenetére
Bakker! Hozzád képest én csak terhes tornázom!
Egyébként ez onnan jön, hogy fiatal koromban a '90-es években a duci haverom a társaságban büszkén bejelentette, hogy konditerembe jár. Erre az egyik gyúrós csupa izom kolléga lefitymálóan rá nézett és megkérdezte: "Aztán mire jársz, terhestornára?" Visítva röhögött mindenki, és ez nagyon megmaradt bennem
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
dud998 #293384 üzenetére
A Withings Body Smart közvetlenül szinkronizál az Egészséggel, de az OMRON pontosabb, az komoly mérőeszköz. A Withings inkább a kütyü kategória, de a jó fajtából, mielőtt valaki szétszed. Attól függ, mennyire fontos neked a pontos mérés. Nem beszélve a szerviz hálózatról, ami az OMRONnál elég komoly.
Az OMRON olyan szintű mérőeszköz mint a sportszenzorok terén a GARMIN vagy a SUUNTO.Az adatok úgy jönnek át az OMRON holmikról, hogy a saját appja meg van adva mint adatforrás az Egészség applikáció számára. Az OMRON appban beállítható emlékeztető a mérésekre. Akár több időpont is.
Remélem segítettem a döntésben!
gyapo11: teljesen jól tudod, igazad van. Viszont, ha akkor felkarja van valakinek mint a combom, akkor nem nagyon van választási lehetőség. A nagyon elhízott embereknek is csuklón mérnek, jobb híján.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
xhege #293379 üzenetére
Az Intelli Wrap mendzsettában van egy rugalmas keret, ami a karod köré igazítja a mandzsettát és merevséget is ad neki. Valami rugalmas műanyag vagy fém lehet. Nem belebújós mint a régiek, hanem a keret a karodra fogja és a tépőzárral csak rögzíted. Így könnyebb fölvenni, könnyebb a megfelelő pozícióba illeszteni, valamint a készülék jelzi ha nem jól tetted fel. A régi mandzsetták pár év alatt kikoptak, szakadtak, tönkrementek, a sok igazgatás és/vagy a túl szoros felhelyezés miatt. Ezt sokkal könnyebb felvenni és igazítani. Így talán hosszabb időt is ki fog bírni.
Mekkora felkarod van neked?!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
xhege #293315 üzenetére
Akkor sajnos nálad csak a csuklós megoldás jöhet szóba. Itt kötött a mandzsetta: Intelli Wrap mandzsetta HEM-FL31-E
Az OMRONt egyébként azért ajánlom, mert az orvosok is ezt a márkát preferálják. Méréstechnikával is foglalkozom, és így ha nem is vagyok otthon benne, többet tudok a témáról mint egy átlag ember. Ezek a készülékek a gyárból kalibrálva jönnek ki, valamint ha akarod évente kalibrálják is a márkaszervizben. Mindig van hozzá kiegészítő.
mogyesz: én is nézegettem, vacilláltam esetleg az Evolv beszerzésén, de a mandzsetta cserélhetősége miatt lett az M4. Ketten használjuk és nagy királyság a csúszó kapcsolós felhasználó váltás. Az M7 ugyan azt tudja, csak ott a két mérést egyszerre látod. TÉnyleg nagyon jó, hogy az adatokat át lehet húzni az Apple Egészségbe, nekem ez volt a másik preferencia pont. Testösszetétel-elemzőnek meg az OMRON Vivát vettem meg. Itt is frankón kezeli a több felhasználót, nem keverednek az adatok.
Aki nem tudná, az OMRONnál kétszer kell mérni 10 perc különbséggel és az átlag érték lesz a vérnyomás. Mert, hogy arra is figyelnek, hogy egy mérés nem mérés
-
Fritz Teufel
addikt
Nálam a lépés gyűrű működik (mutatja az aktuális sávot), ha aktív a kijelző vagyis a zárképernyőn. Tehát, nem kell feloldanom a kijelzőt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
lugosi #293220 üzenetére
Köszi a választ!
Volt ahol azt olvastam, hogy bizonyos bringára panaszkodott az illető, hogy 20%-ot felfelé csal a mérésekkel. Ezért nem is akarok a bringa adataira hagyatkozni. Csak az szempont, hogy csendes legyen, mivel panelban fogom használni és az alsó szomszédot kímélném
Akkor az lesz amit eredetileg is terveztem, hogy Garmin szenzotok és HRM öv aztán mehet.
A vérnyomásmérő és a súlyelemző nekem Omron. Ez olyan mint az óráknál a Garmin, mérésben etalon, és én is szeretem elemezgetni az adatokat, futásnál is így voltHa meg mindent be lehet húzni az Apple Egészségbe, hogy egyben legyen, az a non plus ultra!
-
Fritz Teufel
addikt
Valaki használja az iPhone-t sportoláshoz, adatok gyűjtéséhez, elemzéshez? Vérnyomásmérőt használok és testsúly elemzőt. Az adataik automatikusan mennek az Egészség appba. Úgy néz ki, hogy szükséges lesz beruháznom egy spinning bringára, hogy az irodai ülő munkát valahogy ellensúlyozzam (sajnos a futás már nem fér bele idő hiányában így valami otthoni lehetőséget kerestem).
Szóval a kérdés a bringázás adatai és az iPhone Egészség alkalmazás összekötése lenne. HRM övben gondolkodom - az a futásnál is bevált, valamint esetleg sebesség és fordulatszám szenzorban. Egyáltalán össze lehet ezeket vonni az Egészség alkalmazásban? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
xhege #293132 üzenetére
A fotó témára kívánnak ráfeküdni, de az idén még nem lesz nagy előrelépés, várhatóan. Egyenlőre csak a periszkóp kamerát lépik meg, a többi majd jövőre. Legalább is ezt olvastam valahol. A kijelző meg a periszkóp kamera önmagában feladta a leckét és az új laminált akkumulátor ha igaz, és a titán ház az akció gombbal, akkor ez így már elég derekas előrelépés lenne.
Azt kell tudni, hogy ezek elég komoly technológiai problémákat okozhatnak egyenként is, így együtt meg épp eleget egy évre. Az a nehézség, hogy bele kell férnie a tervezésnek-próbagyártásnak-újra tervezésnek egy évbe. Ez még akkor is sok, ha bőven van rá mérnök, technikus. A gyártósorokon viszont biztosan szűk keresztmetszet van a próbagyártásokra. -
Fritz Teufel
addikt
" Egy jelentés szerint az Apple szeptember közepén különleges eseményt tarthat, az első iPhone 15 egységek szeptember 22-től szállíthatók.
Az Apple várhatóan folytatja azt a hagyományát, hogy szeptemberben megtartja iPhone különleges eseményét, az idei kiadás az iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaládból áll. Egy pletyka szerint az eseményre a hónap közepe táján kerülhet sor.
A Bloomberg vasárnapi "Power On" hírlevelében Mark Gurman azt írja, hogy azt mondták neki, hogy az iPhone 15 szeptember 22 körül kerül forgalomba. Ez egy szeptember 12-re vagy szeptember 13-ra tervezett esemény után következik. forrásAz iPhone 15 Pro több helyet kínálhat a potenciális vásárlóknak a munkához, mivel egy pletyka szerint az Apple 2 TB-ra emelheti a maximális tárolókapacitást.
Az Apple jelenleg négy kapacitással értékesíti az iPhone 14-et és az iPhone 14 Pro-t, 128 GB-tól 1 TB-ig. Az őszi felállásban az Apple egy lépéssel feljebb mehet.
A Navernek küldött bejegyzésében a "Yeux1122" sorozatkiszivárogtató azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellek 2023-ra 2 terabájtos opcióval rendelkeznek. A kiszivárogtató nem kínál más részletet, azon kívül, hogy egy gyártótól származik.
Bár a kibővített tárhelyről szóló pletykák nem terjedtek el, azt jósolták, hogy az Apple emelheti a Pro modellek költségeit. Valószínű, hogy a tárolókapacitás növelése arra ösztönözheti a fogyasztókat, hogy többet fizessenek eszközeikért, a várható áremelkedésen felül.
Egyes felhasználók, különösen a videósok és a kreatívok számára az extra kapacitás üdvözlendő lesz, ha nagy mennyiségű 4K felvételt készítenek. Bár az 1 TB a legtöbb felhasználó számára sok, a videó rendkívül helyigényes fájltípus, és az extra terabájtot egyes felhasználók igényelhetik. " forrás -
Fritz Teufel
addikt
Vajon egy külső optika segítene valamit? Csak elméleti kérdés, én nem ruháznék be rá, csak mint lehetőség adott. Valaki pár hete kérdezte is.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Garada #293124 üzenetére
Én is ezt vettem anno (fenéket, én 30W vettem, hogy később tudja a telefont (15W) és az órát (7,5) is egyszerre tölteni. Füles meg nem lesz, de az is beleférne.
Pár évig ki fog szolgálni, úgy érzem. Csak a kábeleket eszi a kocsi
A Samsunghoz elég volt 2db gyári kábel 3 évre és a második nem hibásodott meg. Itt 6 hónap alatt megadta magát a gyári (működik, de lecsúszik róla a csatlakozó kupak, szóval a zsinórnál fogva kell kihúznom).
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
xhege #293096 üzenetére
A 14 Pro-ban lehetőség van *.raw formátumú fájlokat lőni. Azok a képek nem jók?
Elnézést ha hülyeséget kérdezek, csak érdekel. Nálam is szempont a minél jobb képminőség, de a fotózáshoz nem értek. Nekem az iPhone 14 Pro Max fotói jobban tetszenek mint a Galaxy S20+ amihez viszonyítani tudom, mert arról váltottam.
-
-
Fritz Teufel
addikt
Ez állítólag egy 15 Ultra tok:
Egy tisztázó tweetben a kiszivárogtató kijelentette: "Ez egy másolat, nem hivatalos termék." Ez azt jelenti, hogy van esély arra, hogy a tokok nem feltétlenül az Apple beszállítójától származnak, és valójában nem valódi termékek.
Mivel azonban a kiszivárogtatónak meglehetősen jó arányú feljegyzései vannak az Apple-lel kapcsolatos szivárgásokról, ez hihetőbbnek tűnik, mint nem.
A kép alapján úgy néz ki, hogy a tok kialakítása nem fog változni, marad a belső puha bélés, a MagSafe gyűrű, a mélynyomott Apple logo és a kamera keret kialakítása.
Majd kiderül... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
kakuk.tamas #292937 üzenetére
Az Ultrán állítólag azért nem sík, mert optikailag így úgy néz ki, mintha kerettől-keretig lenne a kijelző. Borzasztó egyébként, zavarja a szemet és nem lehet rá tartósan fóliát tenni. Én az ettől való megszabadulásnak örültem legjobban amikor átjöttem a Galaxy S20+-ról. Azon ráadásul jobban meg is van hajtva mint a mostani 23 Ultrán.
Kíváncsi vagyok, mikorra sikerül megoldani a dolgot, mert utána olvasa, igen csak fel van adva a lecke. Ez elég komoly technológiai probléma, nem lesz egyszerű megoldani. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Tibiajax #292926 üzenetére
Az Apple éppen erre kérte a Samsungot, hogy ezt oldják meg. Az az Apple elképzelése, hogy a kijelzőnek a body adja a keretet, körben teljesen vissza lenne hajtva. Ez még évek kérdése. Jelenleg az a megoldás, hogy két oldalon lehajtják a kijelző, ahogy a Samsung most csinálja és amit én annyira megutáltam. A hátránya az, hogy a kép torzul, a színek torzulnak, és még a fény is megtörik rajta.
Fel van adva a lecke, de ha ez a terv, akkor meg kell oldani.ui.: az kimaradt, hogy ne legyen kamera lyuk vagy pasztilla vagy mi. Mindent a kijelző alá kell tenni
-
Fritz Teufel
addikt
Wireless Car Charger with CryoBoost™ (HaloLock)
Eredeti át: 13.797 Ft
Coupon Code: HWC40 (-40%) új ár: 8.279 Ft+ ingyenes házhozszállításHűti a telefont mint az állat de van hangja a ventilátornak. Elektromos autóban zavaró lehet, de valamit valamiért.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
DAVE_CH1 #292867 üzenetére
Wikiloc Outdoor Navigation GPS
Gaia GPS: Mobile Trail Mapsvagy
Locus Map Alternatives for iPhone
Talán a Gaia áll hozzá legközelebb, de tartok tőle, hogy iOS szinten nincs kihívója a Locusnak.
-
Fritz Teufel
addikt
A legújabb pletykák most úgy néznek ki, hogy az alapmodellek és a Pro modellek között jóval nagyobb lesz a különbség nem csak műszakilag, de árban is. A Pro modellek árai a jenkiknél akár 200 USD-vel is emelkedhetnek. Az alap modellek árára azt mondják, azok nem fognak ilyen drasztikusan változni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
markknight #292640 üzenetére
Első telefonom volt! Eredetileg a 3210 volt kiszemelve, de közben megjelent ez. De jó is volt!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #292455 üzenetére
Szerintem az legkorábban jövőre esélyes, de akkor sem a kapacitást fogják növelni. A rétegezett akkumulátorokról beszélek. Szerintem megtartják az akkuméretet és maximum annyival növekszik a kapacitás amivel a rétegezett akksi alaktartó így nem kell neki hézag. És a maradék helyre meg jöhet a nagyobb kamera szenzor. Szóval nem várnék ettől nagy csodást, max 1 óra pluszt és akkor sokat mondtam nagyon.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
markknight #292452 üzenetére
A Pro Maxnál bejön az új periszkópos kamera. Mondjuk még ettől sem jövök lázba én sem. Igazából az is elég lenne, ha kiadnák a 14 Pro Maxot kimaxolt iOS-sel, és tennének bele valami bogarat minden "javításnál". Ez már nem nevezném bug-nak, hanem iOS Loot Box-nak. Kinél mit sz*rnak el éppen...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MasterMark #292445 üzenetére
Parancsolj
: Az iPhone 15 Pro akciógombjáról árulkodik az új iOS béta
Na bakker, lassú vagyok...
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Flashback #292400 üzenetére
Most mi döntjük el, hogy veszel vagy nem veszel? Akkor kellene előtte szavazni, hogy korrekt legyen a dolog...
Egy felnőtt ember kialakult személyiséggel szerintem eléggé döntésképes kell legyen.
Nekem a következő beruházás a kárcóra lesz. Vacillálás volt a Series és az Ultra között. Győzött az Ultra a jobb üzemidő, a lapos kijelző miatt. Döntés kész. Jelen esetben arra várok, hogy kiderüljön milyen lesz az új széria és ha nem hoz valami érdemi előrelépést (mint ahogyan várhatóan nem) akkor a jelenlegi sorozatól fogok beruházni. Döntés kész.
Ha másokra hallgatnék, akkor meg esetleg(verhetem a falba a fejem), hogy miért hallgattam másokra. Ez olyan döntés, amit nem bíznék másokra.
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem ma a kijelző alján egy beakadt szellemsáv jelent meg olyan 2cm vastagságban. Egy újraindítás megoldotta, de addig bármit csináltam ott maradt. Sajnos nem fényképeztem le
iOS 16.6Olyan dolgokat csinál ez az OS, amit én még nem láttam. Ennyi bug akkor sem volt az Androidban, amikor sz*r volt. Jó lenne, ha gatyába rázná valaki az Appe-t, mert ennek nem ilyennek kellene lennie. Így ez előbb-utóbb hanyatlásnak fog indulni, csak folytassák...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kakuk.tamas #292338 üzenetére
De igen. Nyilván menni fog a töltés, ha a két tekercs térereje nem a legerősebb pontokon metszik egymás, akkor az lesz amit fentebb írtam. A melegedés meg nem tesz jót az akkumulátornak, így lehet az akksit gyorsabban degradálni.
A hatótáv amit írsz, akkor optimális, ha rendesen összefekszenek és egymáson vannak. Ezért ratyi a Qi töltő, mert nem tudhatod mikor van a megfelelő pozícióban az összefekvésen kívül, a MagSafe összerántja őket, nem lehet rosszul feltenni.Szerencsére a Qi nem lett szabvány, jövőre meg is szűnik
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
icecave #292331 üzenetére
Igaz!
Márpedig, ha nem fekszik fel a telefon, nem megfelelő pozícióban van a két tekercs, akkor kisebb lesz az átviteli sebesség, nagyobb lesz az átviteli veszteség és melegedni fog a telefon. Ezt kiküszöbölendő találta ki az Apple a MagSafe megoldást ami az optimális pozícióba húzza a két eszközt, és ezért veszi át tőle az ipar mint szabványt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
markknight #291902 üzenetére
Mi a gond vele? Tény, hogy a jobb oldali púpot én elosztottam volna az egész állomáson és szebb lenne.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
dud998 #291876 üzenetére
Örülök, hogy neked is tetszik.
Más: lesz új cuccuk, de ez azokat érinti, akik nem csak a telefont használják:
World's 1st Apple-Certified 6-in-1 MagSafe Charger with GaN
Töltőállomás minden Apple készülékhez MagSafe gyorstöltéssel, CryoBoost hűtéssel és fejlett 100 W-os GaN technológiával
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Redchucky #291769 üzenetére
Inkább ajánlok ehelyett használhatót, ha megengeded. 5in1 és 15W a vezetéknélküli töltési teljesítmény maximum?! Kuka!
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock)
Coupon code: affch30 ár a kóddal: 16,798 Ft plusz ingyenes szállításHa a fentihez ragaszkodsz, akkor az eladó relevánsabb infóval szolgálhat mint mi.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gardaai #291688 üzenetére
Igazából ezt magad is megválaszoltad, de megerősítésnek íme a válaszom:
Apple iPhone 12 Pro 128GB vs. Apple iPhone 13 128GBEnojy
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Balúkapitány #291581 üzenetére
+1 a Protonra. Protont használok a szolgáltatókkal és egyéb hivatalos szervekkel és néhány számomra fontos emberrel való kommunikációra. Minden másra meg Digi és Googli cím.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
lugosi #291354 üzenetére
Az AW is működik mellkaspánttal én úgy látom, csak ne ANT+-os legyen, hanem bluetooth-os. A Garminntal és a Polarral is működik. Nem próbáltam, csak rákeresve, videókat nézve látom. Egyébként nekem is az a tervem, hogy így használjam, mert tapasztalatim szerint a csuklón mérés csak sacc/kb. Amíg futottam, mindig használtam a HRM pántot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imilenni #291277 üzenetére
A jó hír az, hogy a telefon ugyan így fog kinézni. Legalább is előröl. A ház hátlapon lévő szögei lesznek rádiuszosok, de nem túl feltűnő módon. Szóval, ha csak felületesen ránézel, nem különbözteted meg a 13-14-15 verziókat.
Az USB-C meg szintén tény. Meg az is, hogy a teljes sávszélesség csak a Pro verzióknak jár majd, a sima verziók vissza lesznek fogva. -
Fritz Teufel
addikt
A csodálatos periszkópos kamera. Most mondom, hogy októberben megint divat lesz a holdfotó.
-
Fritz Teufel
addikt
Biztos, hogy az USA-ban emelni fogják a telefonok árát. Ha tartják a szokásukat és 100 USD-vel emelnek, akkor a Pro Max vagy karcolja vagy meg is haladja majd a 700e Huf-ot
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #290938 üzenetére
Ma adtam le egy jelentést, hogy a cégem (ahol dolgozom) címe egy házzal előrébb van jelölve. Ahogy a kapu elé értem jelzett, hogy megjöttem. Az egy idegen cím. Valójában egy céges parkoló hosszal tovább kell mennem hogy beforduljak a céghez. Közben rájöttem hogyan tudom magam is javítani notebookról, de már közben valaki elvégezte. 19 óra múlva térképfrissítés. Kíváncsi vagyok
Még soha nem adtam le hibajelentést és főleg nem nyúltam a térképbe. De ma ez is megtörtént -
Fritz Teufel
addikt
Beállítások -> Mobilhálózat -> Mobiladat-lehetőségek -> Hang és adatok
Enjoy
-
Fritz Teufel
addikt
A Siri-javaslatok közé valami módon belekerült az egyik jegyzetem. Most minden reggel feldobja. Hogy' a bánatba lehetne ezt kiírtani?? Már ki-ba kapcsoltam a Siri-javaslatok funkciót, de visszajött ez a bánat, pedig meg sem nyitottam azóta a Jegyzeteket
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
zeus_2k14 #290785 üzenetére
Nem, ez megbízható. Da he nem előre gondolkodik az ember, akkor szerencse kérdése a dolog. A neves oldalakkal mondjuk nem lesz baj.
Egyébként nem olyan egyszerű lenyúlni a kártyák. Az nélküled semmiképpen nem oldható meg. Pont ezért is kell gondolkodni.
Mindegy, zárjuk a témát, tudjuk hogy biztonságos és érdemes volt szóba hozni. -
Fritz Teufel
addikt
"csak iPhone-nal a kézben lehet igazán elit az ember"
Csak abban az esetben igaz ez, ha azon a telefonon nincs tok és fólia és úgy használod. Különben csak papírtigris vagy
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Uyuarasy #290574 üzenetére
Eddig is voltak benne reklámok állítólag, én még eggyel sem találkoztam. Teljesen jó volt az úgy. Ha az nem elég és ember pofájába nyomják, akkor aki navigálni akar, lép. Majd ha kirakatot akarok nézegetni, sétálok... navigáljon az a dolga, ne reklámozzon, ne legyen csilli-villi. Vagy legyen fizetős...
-
Fritz Teufel
addikt
Most találtam. Az a helyzet, hogy amint meglátok egy ilyen felületet a Waze-ben:
Törlöm le a p*csába az egészet, és használom a gyári Térképek alkalmazást, még csak nem is a Google Maps-et
Tudnék most cifrákat írni, de volt gyerekszobám...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
markknight #290566 üzenetére
Csak egy példa:
Schuberth E2 Matt Black M Bukósisak
Ebben gyárilag benne van a bugi. Szeme legyen, ne füle. Te is zenét hallgatsz az autóban felhúzott ablakok mellett és akkora mélynyomóval, hogy hátra csak a Tescós szatyor fér el.Hogy ON is legyek. Nem tudom mi a helyzet azoknak az iOS verzióknak a szoftverekhez való hozzáférésével amik már nem támogatottak. Lehet, hogy erre a célra alkalmasabb lenne egy Droidos telefon?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fehercsoki #290546 üzenetére
Az írásod alapján kened-vágod az angolt. Láthatóan a magyart nem annyira, de mindegy. Miért nem olvasol utána angol nyelvű oldalakon, szerintem még YT teszt is van róla? Szerintem idehaza szó szerint csak pár ember használhat ilyesmit, nagyon marginális téma.
De hogy ne csak beszóljak, hanem segítőkész is legyek, íme egy teszt a YT-ról, nem is régi: https://www.youtube.com/watch?v=Sm6gjIuVsHsMeg egy írásban: SANDMARC 58mm Telephoto Lens for iPhone Released
Egyébként én is csak azért ismerem a témát, mert véletlenül beleakadtam. Enjoy!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
vargalex #290508 üzenetére
Igen, ezekről természetesen tudok, csak lehetne többet is. Utólag vásárolni belet töltőpadot, újabb fejegységet stb. A fecelift kitet mondjuk utólag megvásárolni nem (csak) egyben. Ezzel is kereshetnének, ki ne akarná fejleszteni az autóját?
Egyébként ez így működik a konzumelektronikában is évtizedek óta. A 4 fejes videomagnó is 6 fejes volt, csak át kellett írni az EPROM-ot
És volt akinek volt EPROM írója a firmware meg már a '90-es években is fent volt a neten
Egyébként az Apple is játszik ezzel, mert gyakran utólag ad feature-t az eszközeinek, amiket vásárláskor nem tudott. Vagy a Tesla. Igaz, csak szoftveresen... és ez is dob a felhasználói élményen, ők ezt felismerték és bazíroznak is erre.
oszy: Nekem jobban bevált ez. Nem kell füzögetni a gyári töltőt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Oldman2 #290500 üzenetére
Bocsesz
Coleman.B: Ilyent használtam akkor és mindenki ki akarta venni a kezemből, hogy megnézze az ájfónt. És mindig magyaráznom kellett, hogy ez nam az, csak ez is ceruza nélkül (is) működik Fincsi kis holmi, megvan a mai napig. Ez is
Ennek bele lehetett nyúlni a rendszerébe program szinten, bele is nyúltam. Pont mint a Synbiannál. Cseréltem benne az időjárás linket mert gyárilag nem volt benne a kis hazánk stb.
-
Fritz Teufel
addikt
Ha minden igaz, akkor napra pontosan 16 évvel ezelőtt jelent meg az iPhone. Happy iBirthday!
-
Fritz Teufel
addikt
A vezetékmentes töltés szabványosítva lesz Qi2 néven. Ennek az alapjait az Apple biztosította a MagSafe alapján, mivel ők is tagjai a WPS-nek. Arról, hogy ez visszafelé hogyan lesz kompatibilis, még nincs infó.
Egyébként a MagSafe-et a gyűrű teszi és az MFI. A gyűrű és a farok a nagy dobás. Az a baj a Qi-vel, hogy nem pozícionálja a telefont a töltéshez optimális pozícióba. Ha nem az optimális pozícióban teszed a telefont a töltőre, akkor jobban fog melegedni a készülék mint ha a lehető legrövidebb távolságban lenne. Ráadásul a töltési veszteség is nő a távolsággal. A MagSafe gyűrű és a farka erre való, optimális pozícióba kényszeríti a készüléket.
Ezt veszi át a Qi2, és gondolom a hozzájuk kapcsolódó feature-öket, mint az animációk stb. amihez valamilyen plusz elektronika lehet.
Ettől függetlenül az Apple még megtarthatja az MFI-t, semmi nem tiltjaref.: https://www.wirelesspowerconsortium.com/qi/#qi2
Más: így avul el pillanatok alatt az autókba épített töltőpad isGratulálok! Kíváncsi vagyok, hogy az autóiparnak kell-e még további 100 év, hogy hasonlóan bővíthető legyen itt-ott mint mondjuk egy PC. Vagy mint az ominózus töltőpad. Miért ne volna cserélhető. Egye fene, még akár licencet is dobhatnak az árába, hogy az OEM-nek is megérje. Miért nem buli az, hogy megveszem az autót és később felfelé bővíthető lenne néhány elektronikai dologban. Főleg úgy, hogy sokszor az elektronika benne van az autóban, csak a firmware nem hajtja meg. Én meg mondjuk 1 év múlva összegyűjtöm rá a pénzt és csak cserélni kellene a firmware-t. Na, mindegy csak okoskodok itt...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
gboszi #290423 üzenetére
Bocsi, ha megkavartalak!
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock) - EU Plug
Erről le tudod venni a watch töltő bölcsöt és zsebre teheted. Ha szükséges, akkor betolod egy notebookba és tudod tölteni az órát vagy bármiről, ami USB-C-ről tud delejt leadni. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #290416 üzenetére
Nagyon szeretem, ez jó választás volt. Ezt 3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock) meg bevittem magammal munkahelyre. A kettő közül magasan a másik a jobb választás szerintem. Nagyon minőségi mindenki szerint, van súlya is.
Arról nem is beszélve, hogy a kódokkal mennyivel olcsóbban lehet megvenni mint itthon. Jó, várni kell rá picit, de annyit megér azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest