- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sapphi #151395 üzenetére
Ha felveszel hangot videón pl nem is a beszédhangszórón keresztül veszi fel, szóval azért hallod máshogy. Lehet egy tisztítás ráférne, fogpiszkáló menj körbe a kis lyukakon alul, majd fújd ki még valamivel.
7etape: Hívás hangjának nincs köze a Wifi/Mobilnethez, max ha netes hívást csinál, de ott inkább szaggat mint alagút hangja legyen.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #149818 üzenetére
Apróra felmész, és tudsz következtetést vonni. Viszont szolgáltatós telefont csak megbízható embertől vegyél, mert beszívhatod vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kiiso #149787 üzenetére
"A korábbinál több esetben javítja az Apple a készülékeket, például ha összetörjük az iPhone-unk kijelzőjét, 49 900-59 900 forintért kapunk új kijelzőt, míg korábban ez csak az egész készülék cseréjével volt elérhető ennek az árnak a többszöröséért."
Ez már elég régóta élt náluk eddig is szóval abszolút nem újdonság ez a része...
Amúgy 6S és ettől fentebbi készülékeknél kijelzőt megéri cseréltetni, de mást nagyon nem, egy i4 aksi is 28 ezer, egy 500Ft-os hangszóró 20 ezer hagyjuk már...
-
B-L-A-C-K
titán
Vele vedd fel a kapcsolatot, ő azt hiszem már ügyvédet is alkalmazott emiatt, de magkapta az 1 évet...
Még 1 fontos dolgot amúgy kihagytam, ez az 1 éves újraindulós garancia hivatalos helyeken, csak magánszemélyként vásárolt készülékekre értendő, céges vásárlás esetén nem (iStyle-ba viszont volt arra is példa hogy egy ott vett céges számlás telefonra is újraindították, de ugye ezt hivatalosan nem kellene, csak normál garancia vonatkozik rá).
-
B-L-A-C-K
titán
"az APR NEM!!!!
3 hónapot adnak, járjatok már utána basszus."Nem kell feketével kiemelni mennyire hülyék itt az emberek, és te tudod jól, téged az a baj, és még sokan másokat félrevezetnek pár helyen...
A lényeg:
Ha hivatalos viszonteladótól vetted a készüléket azaz iStyle, iCenter, Edigital, Auchan, MM, Telekom, Telenor, Voda akkor Apple szervizbe közvetlenül leadva is újra kell indulni a garanciának hivatalosan. Ha iStyle-nál adod le újra is indítják általában szó nélkűl, iCenter illetve Almáriumban már harcolni kell érte sokszor mert "elfelejtik" ezt megtenni...A lényeg a lényeg APR-ben is újra kellene indulnia.
Szóval ez nem valótlan állítás, hanem a gyakorlat az hogy sokszor nem adják meg amit meg kellene az említett helyeken, említett hivatalos forrásól származó készülékeknél.
Olyan készülékek ami nem hivatalos forrásból származik (pl külföldről hozattad, vagy gsm-ben vetted..stb), azokra is 1 év garancia van, ha pl fél évesen adod le, és cserélik, akkor folytatódik az eredeti garancia idő, ha pedig 3 hónapnál már kevesebb van rá, akkor csere után kapsz rá 3 hónapot onnantól.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Rosier #149724 üzenetére
Már tapasztaltam én is hogy válaszolni se tudnak, nem hogy indokot mondani. Pl a hívás előzményekből kellett volna egy 3 hete szám, azt se tudták mennyit tud elmenteni. Végül kiderült 100-at lát, de 1000-et őriz...úgy lehet előcsalni pl a 110.-et hogy kitörölsz hátulról 10-et, és feljön a következő 10 régebbi, és így tovább 1000-ig el lehet menni, de 100-at mutat egyszerre mindig. Na ezt se tudták.
-
B-L-A-C-K
titán
Csak nekem tűnt fel/nálam van jelen, hogy iOS10-zel érezhetően jobb lett az üzemidő (i6)?
-
B-L-A-C-K
titán
"hülye kérdés"-re: Elvileg igen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
eL Geri #148053 üzenetére
Nem tudom, ilyet nem használtam soha, én most egy nagyon vékony műanyag tokot használok, karcok ellen maximálisan véd, leejtés ellen természetesen nem.
Illetve azt is jó tudnod ha veszel rá egy tokot, hogy időként le kell szedni kitakarítani mert az alatta lévő apró porszemek hosszútávon szépen összetudják karcolni. Mondjuk erre is van plusz biztonsági megoldás, raksz a telefon hátlapjára egy sima fóliát, nekem is van rajta pluszba tok alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
eL Geri #148051 üzenetére
Ha egymásra raksz 3 üvegfóliát akkor is működik, szóval ettől nem kell félni. Viszont mivel lekerekített a kijelző, teljes keretes, normális üvegfóliát nehéz találni (értem ez az alatt hogy követi a kijelzőt szépen, és nem megy be oldalt a kosz sem).
Én is nagy üvegfólia párti vagyok, de 6-os szériákon már nem használok semmit mert nem találtam normálisat az évek alatt rá ami tényleg patika lenne. Azóta persze lehet van, mert jó ideje már nem foglalkoztam a témával. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
csokoládé13 #147861 üzenetére
Ha eredeti kell pl iStyle-ba úgy tudom meg lehet nézni őket, ha egy halom kínai kell akkor meg WestEnd GSM boltok, vagy aluljáró.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló #147837 üzenetére
Pedig ez így van, sokkal több beállítási lehetőség van Androidban mint ebben.
(#147835) Nescafé: De azt írtad ilyen volt 6+odon is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibchie #147795 üzenetére
6S-ről amúgy se nagyon éri meg váltani, mert nem ad annyival többet mint amennyit ráfizetsz. De tényleg sokaknak tetszik ez a megoldás, ha gyakori lenne az elromlás, akkor már arról most is lehetne hallani. Ha meg esetleg neked nem jön be, meg kell tartani a 6S-t, azt meg eladni.
n000rbi: Ha félsz hogy összetöröd ellopják akkor igen, amúgy meg nem
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
privacy99 #147785 üzenetére
iStyle-ba lehet rakatni gyári kijelzőt 50 ezerért, akkor a gari is megmarad, ha gsm-be cserélik 25-30 ezrekért, ugyan úgy bukta a garit, mert az kiderül egyből nem gyári.
(#147788) Tibchie: ha az elején nem is egyből szereti mindenki, utána megszokja és pozitív a visszajelzés többsége.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibchie #147749 üzenetére
Szóval ha esetleg valaki kifog egy hibás telefont (mert ugye elektronikai eszközről beszélünk, és márkától függetlenül ugye nagyon nem lehetetlen dolog), akkor már mindenki felejtse el az egészet globálisan...
Tavaly vettem egy Samsung TV-t, vissza kellett vinni mert pixelhibás volt, ott adtak egy újat, az is az volt, 3.-at elhoztam, azóta se volt baja...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #147662 üzenetére
Vidd el egy karosszériáshoz, és kérdezd meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #147602 üzenetére
Azért nem kell agyon rakni szerencsétlen hozzászólást 50 beleverem a fejem a falba szmájlival....
Egyszerűen kitörlöd a mentést iCloud-ból, és elmented a telefont újra, probléma megoldva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adorjant #147596 üzenetére
Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
Ha hivatalos helyen vetted akkor szavatosság érvényes rá, így el lehet vinni ezzel a problémával...Viszont ha nem hivatalos helyen vetted akkor nincs rá szavatosság a garancia idő meg már lejárt, így nem tudnak vele mit kezdeni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #147517 üzenetére
Mehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #147509 üzenetére
Ha itt biztos be van állítva akkor nem kellene benyomnod:
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Főgomb -> Tartsa rajta a megnyitáshoz - > Be
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147505 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Urban Terror #147503 üzenetére
Ilyenkor érdemes tovább olvasni, mert már rájöttünk a problémára, és nem az volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest