- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #218115 üzenetére
Köszi. Pont ezt akartam kérdezni, hogy küzdjek-e nagyon, hogy aptx-es legyen vagy aac elég. De ezek szerint elég.
-
V.Stryker
nagyúr
Bluetooth fülesnél meg lehet valahogy nézni,hogy milyen kodekkel használja a telefon, hogy pl aktív-e az aptx vagy ilyesmi?
-
V.Stryker
nagyúr
Zároltképernyőn van a jobb alsóban a fényképező ikon, hogy gyorsba onnan is indítható. Hogy a frászkarikába kell elindítani? faceájdi kinyitja a lakatot én meg húzom mindenfele, tartom rajta ... 10-ből egyszer megfoghatatlan módon elindul, de hogy???
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy lehet egy fotó adatait megnézni? Csináltam egy kérdés miatt egy képernyőképet a telefonon és nem hagyja ide feltölteni, mert 5mb-nál magasabb. hogy a f.szba lehet egy sima képernyőkép 5mb-nál több?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
domerator #217982 üzenetére
Az hogy őt mindenki tudja hívni... hát nem biztos, hogy tudja,hogy nem tudják hívni.
Nem vagyok szakértő, de más téren volt valami hasonló szívásom és ott a k.rva régi SIM kártya volt a ludas, értsd, a 20-as telenoros szám még pannon gsm-es simmel ment.Sim cserével helyreállt minden. Csak egy ötlet... ingyen cseréli a szolgáltató a régi sim-et.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki hasznalta mar valami hasznosra ezt a Parancsok dolgot?
-
V.Stryker
nagyúr
koszi mindenkinek... gmail app lett a cegesnek, spark a sajat emailnek.
Billentyuzet kerdesre kicsit vissza.... azt hogy allitom be a gyari bill appal, hogy ha beirok egy szot ekezetek nelkul mint kost, akkor ajanlja fel a javitott verziot, mint a swiftkey. -
V.Stryker
nagyúr
Gmailes fiókok levelezését mivel kezelitek? az alap almás mail app olyan furán frissíti.
-
V.Stryker
nagyúr
- Milyen üvegfóliát ajánlotok? AKár aliexpressről... Most vettem rá ilyen normált, ami jó, de a széleire nem ér ki. Ti milyeneket használtok?
- illetve a billentyűzetnél, hogy kell beállítani, hogy adjon fel szójavaslatokat, de automatikusan ne akarjon kijavítgatni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Keni21 #217861 üzenetére
A csengőhangok megvannak, csak fel kéne másolni.
Közben a Syncios Managerrel sikerült két mozdulattal megcsinálni.
-
V.Stryker
nagyúr
Első körben mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
Ne haragudjatok, hogy mindenkinek nem köszönöm meg a válaszokat egy hszben, de nem akarom a topikot azzal telerakni és hszgyűjtőnek tűnni.
Mindenhol azt írják, hogy a saját csengőhangokat húzzam át a finderbe a hangokhoz. Igen ám, de szerintem frissültek a leírások óta a dolgok és nincs itt olyan, hogy hangok.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Koszonom, mindenkiet szivesen fogadom.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm a jókívánságokat.
Két kérdésem lenne:
-az akku százalékát mintha régebb ki lehetett iratni. Ezt kivették? Mert nem találom...
- a másik, hogy gondoltam nagyvonalú leszek, töltök le fizetős csengőhangot, 299 nem a világ pénze.... De az most komoly elgondolás appleéktől, hogy van kb 10 darab vagy rossz helyen keresem?
-
V.Stryker
nagyúr
Csak bejelentkezem örömömbe.
Se email, se sms...de ma jött a futár és meghozta az új készülékeket. Örvendezek a 11-nek. Végre, életemben először nem a kifutó modellt vettem meg, hátha ez most jó lesz 5-6 évig. -
V.Stryker
nagyúr
Apple Pay használható, ha a bankom nem támogatja? A bankkártya ettől még hozzáadható a wallethez?
-
V.Stryker
nagyúr
Két kiegészítő érekelne, hátha valaki már találkozott ilyennel:
- autós tartó, ami indukciósan tölti
- szintén indukciós töltési funkciós motoros tartó (nyilván nem akarnám elhagyni majd a 11-est, tehát valami jó)
-
V.Stryker
nagyúr
Dual Simes iphonneal is beállítható, hogy egyikről telefonalok, másikról netezzen?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm, töltő meglátjuk. Nekem szimpi az ikea-s is. Legalább egyszer az tuti le lett tesztelve.
Most tokot vadászok, de csillióért adják a tokokat.
Szerintem két Nilkin lesz, 2k / darabért, a többi meg majd jön Kínából. Irreális azért egy k.rva gyári tok 15ezerért.
-
V.Stryker
nagyúr
Van ajanlott vezetéknélküli töltő? Nem tul draga... kettő is kell.
Ikeas?
Illetve XRhez es 11hez tokot itthon hol erdemes? Nem varnek egy hónapot a kínaira. Sima atlatszó jó, bar ilyenkor mi van a vezeteknelkuli toltessel?
-
V.Stryker
nagyúr
Na bakker. Ma reggel rendeltem magamnak egy 11-et, asszony pajtinak egy XR-t.
Hazaérve meg látom itt az új SE.Most akkor kicsesztem magammal? Egy hét és az XR ára a béka segge alatt lesz?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Félig döntésre jutottam, nekem magamnak mindenképp 11-et veszek.
Viszont feleségem annyira nem digitális, viszont imádja az iphone-t, semmi extrára nem használná, csak telefonra, facebook, net, gyerekeket fotózni, videózni. Szerintetek megéri a többlet 40k-t a 11 vagy jó lesz neki az XR is?
Illetve szerintetek mennyire érdemes várni az új SE-t, mennyi lesz?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Azt nézem, hogy a 11, xr, xs modellek között cirka 20-30ezer forintos árkülönbségek vannak. Jól érzem,hogy egyértelműen a 11-et érdemes venni?
-
V.Stryker
nagyúr
A vezetéknélküli töltés melyik készülékektől érhető el?
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy dual simes lesz az iphone 9, ahogy az újabb modellek?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Véleményeztem egy appot a store-ban és ott megjelent egy név, amit szeretnék megváltoztatni. Hol van erre lehetőségem? Egyszer biztos megadtam, de ezt leszámítva nem találkoztam vele.
Penguin_ : Nem biztos,hogy a telefonnal van gond. A munkám során riasztóknál használunk sim kártyákat és az elmúlt pár hétben a vodafone-os kártyák többször szarakodtak, volt hálózati hibájuk, stb. Már volt,hogy úgy mentünk ki,hogy panelt cserélünk, miközben kiderült,hogy megink a k.rva vodafone-os sim a gond. Épp ma is...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A kedvencek hogy szerkeszthetők? Van valakinek két telefonszáma, mindkettő a kedvencekhez van beállítva, most az egyiket törölném onnan, de nem jövök rá, hogy hogy kéne.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mennyire “normalis”, hogy csaladon belul egy apple id-t használnak?
Nagyon kene a kozos fajmegosztas, meg a kozos foto mappa, de igy kulon id val nhezkes. A megosztott foto mappa is olyan bena.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #201753 üzenetére
KÖszi.
Ha jól látom, akkor ez bukó.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha megveszek egy progit (sygic), akkor ha családi megosztásba van velem a feleségem, Ő is használhatja?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szabogabor10 #201718 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
Nektek működik az App Store? Nem lehet rákeresni semmire.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mostanában úgy vettem észre, hogy az akkukímélés túl agresszív. Legalábbis hiába van engedélyezve az alkalmazásfrissítés a háttérben, valamiért ha frissíti is, sokkal vacakabbul. Lehet ezzel vmit csinálni?
Pl. a új emailt jelzi, de ha notin elolvasom, akkor azt már csak akkor jelzi olvasottnak, ha megnyitom az alkalmazást és akkor frissít egyet. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
nord_ #197170 üzenetére
Az enyém pl néha laggol, a push üzenet értesítések hektikusak, nem olyan flott a készülék kezelése. Ugyanúgy van minden háttérben futtatás, mobilnet engedély megadva , de sokszor csak akkor lesz lefrissítve az email ha megnyitom a programot. Ugyanígy a messengernél is sokszor. Plusz nála tegnap tegnapelőtt az volt, hogy megszakadt több hívás is, nálam meg az volt, hogy a telefon nem csöngött és a másik fél másik számon mondta,hogy egyet csörgött a telefon, aztán elutasításra került a hívás. Ebből én semmit nem észleltem nyilván.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
12.1.3 óta esetleg tapasztalta más is,hogy meg van kicsit hülyülve a telefon? Mintha túlzott akku kimélésbe kezdett volna. Legalábbis nekem rendszertelenül frissíti a leveleket a Spark, volt aki mondta, hogy első csengés után foglaltba ment át a hívás, mikor hívot - ez restart után megoldódott - de összességében nem olyan zökkenőmentes a telefon, mint frissítés előtt.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van valami hátránya annak ha a telefon nyelve magyar,de a régiót az USAra teszem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ittakary #196303 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nem hivatalos apple store gondoltam, mert annak az árát magam is látom. Hanem ilyen műszaki áruház félét, ahol a régebbi típust esetleg akciósan meg lehet nézni. Pl. anno Spanyolországban valami tök olcsón vettem az iPodomat egy műszaki áruházban, mert leárazás volt.
MÁS témába illő:
iPhone SE támogatja a gyorstöltést vagy lesz tőle baja? van olyan töltő, amin írja,hogy qualcomm 3.0 quick charge, attól baja lenne? Elvileg azt olvasom nem támogatja mondjuk. Ezek szerint kinyírná az aksit?
Illetve sima, nem gyors töltős, 2,1 amperes töltővel azért tölthető elvileg nem?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki esetleg jártas USA-ban? Hol lehet olcsón apple terméket venni?
-
V.Stryker
nagyúr
Biztos evidens, de ha chrome-al letöltök egy bármilyen fájlt a telefonra. Azt melyik appal és hol találom meg?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
iPhone-ra van valami takarító szoftver, ami törli a cash-t és egyéb felhalmozódott felesleges fájlokat? Ingyenes vagy occó...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van ingyenes timer progi? Zenét tennék elalvásnál spotifyn, de jo lenne kilőni némi idő után.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom, de valamiért sz.póra tett az apple engem. Jött a 12.1... rányomtam a frissítésre és kiírta, hogy még 4 óra, majd hogy még 5 óra... feleségem telóján is rányomtam, neki meg szó szerint másodpercek alatt lent volt a frissítés.
Viszont amikor a mac-re jött a Mojave, akkor ugyanez volt... elsőként nyomtam rá és egy fél napig töltötte, míg másoknap akik utánam nyomtak rá, percek alatt lent volt és már rég használták, amikor nekem még felénél sem tartott.
Hallottatok már hasonló gondról?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #193114 üzenetére
Ki van kapcsolva.
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy lehet beállítani, hogy ha bluetooth füles csatlakoztatva van, attól még pl a google maps navigáció a hangszóróján szóljon?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #193098 üzenetére
Hogy hogy? tesztek szerint a kisebb kijelző miatt fordítva.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheBikerider #193052 üzenetére
Azért a tűzoltóautót ne hagyd ki!
-
V.Stryker
nagyúr
Találni csájnából olyan autóstartót, ami ilyen mágneses, a telefonra kell az egyik felét, a másik felét, pedig az autóstartóban van. A kérdésem az lenne,hogy ez a mágnesesség zavarja-e, kárt tesz-e a készülékbe?
-
V.Stryker
nagyúr
Van olyan oldal, ahol lehet kövezni a storeban akciós progikat?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Laprasi991 #192292 üzenetére
Nem. De elvileg valamelyiknél vagy mindnél(?) van olyan sárgaság ami eltűnik csak valami ragasztó használat közben köt meg vagy mi a fene.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Laprasi991 #192290 üzenetére
Telekomtól.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Laprasi991 #192288 üzenetére
Én egy hete vettem kettőt és mindkettő tökéletes. Szóval nem hiszem, hogy a végére csak a szar maradt volna.
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy egy nem mai eszközökről való kérdésem lenne.
Van működő 30pin anya - lightning apa csatlakozós kábel, ami működik és adatátvitel is jó?
Van még a 4S időkből egy JBL dokkolós rádiós motyom, ami nagyon jó hangminőséggel rendelkezik, de ugye a dokkolós rész 30pin-es csatis. Mivel kár érte, ki nem dobnám, első körben meg nem vennék újra egy 4S-t. De jó lenne a mostani készülékkel is használni zenét hallgatni. Lehet rá valamilyen lehetőség?
aujjobba: Hogy hogy? Nem pont az lenne a lényege ,hogy tárhelyet takarítsunk meg?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A beállítások-általános beállítások - iphone tárhely alatt van lehetőség törölni gyári alkalmazásokat is, amit mellékesen nagyon korrekt dolognak tartok. (iOS 12 amúgy)
A kérdés az, hogy ha itt törlök egy alkalmazást, pl. Térképek, akkor azt valamilyen módon vissza tudom telepíteni ha mégis kéne?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Serpiko #191945 üzenetére
Az iOS 12.0.1 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz iPhone-hoz és iPadhez. Ez a frissítés:
Kijavít egy problémát, amely miatt egyes iPhone XS-ek töltése nem kezdődik meg azonnal, amikor Lightning-kábelhez vannak csatlakoztatva;
Megold egy problémát, amely miatt az iPhone XS-ek alkalmanként 2,4G Hz-en csatlakoznak újra a Wi-Fi-hálózatokhoz 5 GHz helyett;
Visszaállítja a „.?123” billentyű eredeti helyzetét az iPad billentyűzetén;
Kijavít egy problémát, amely miatt a feliratok nem mindig jelennek meg bizonyos videoalkalmazásokban;
Megold egy problémát, amely miatt a Bluetooth elérhetetlenné válhat. -
V.Stryker
nagyúr
Van megoldás, hogy pl böngészőnel duplakoppra nagyítson?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #191897 üzenetére
Most nekem is csinálja. Nem tudok csatlakozni. Vagy hibás jelszó a baja vagy nem lehet csatlakozni. Elfelejtés volt...
-
V.Stryker
nagyúr
A live fotókat csak a macbook fotó alkalmazása játsza le? telefonon (SE) nem csinál semmit, csak ott az ikon,hogy live fotó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hooper #191832 üzenetére
Sokan vagyunk így. Én pl. most két év után visszaváltottam iphone-ra és habár a 8-ast is megvehettem volna, mégis az SE mellett döntöttem, mert az egyetlen volt, amelyik tetszik. Illetve az 5,5colos tök jó volt netezni, de állandóan ilyen övszütyőt kellett hordanom, mert a zsebembe nem fért el, vagy nyomott, vagy nem tudtam ülni a kocsiba, vagy ha csöngött, akkor menet közben nem tudtam kivenni a zsebemből, a melegítőből a mérete miatt, mindig kicsúszott, stb. Most az SE elsőre nagyon fos volt...netezni rajta. Aztán most pár nap után már semmi bajom vele. Egyetlen ami nem tetszik, az ujjlenyomat olvasó lassúsága. Anno volt egy iPhone 6-om, az is nagyon faxa volt, de valahogy az SE formája jobban bejön. Amúgy is a világ legjobb telefonja a 4S volt.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
iOS 12-nől ki van téve a képernyőidő widget, elvileg át is nyálaztam a beállításait, ennek ellenére, amikor odalapozok a widgetes oldalra, akkor egy pillanatra a képernyőidő widgeten megjelenik, hogy a beállításokba állítsam be a képernyőidőt. Tök idegesítő. Más is tapasztalta?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tboldi #191709 üzenetére
Valaki próbálta már ezeket a mágneses töltőkábeleket?
Használhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest