- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
huliganboy #126842 üzenetére
Én nem frissítenék. Mondjuk ez a 8.4 vs 9.2 de nézd meg Te érdemes-e.... [link]
-
Blyan
félisten
Digi előfizető vagyok, és idehaza az appstore-ból olyan lassan töltődnek le az alkalmazások, hogy az valami elképesztő. A melóhelyen (upc) sima ügy, hasít. A digis net is hasít, tudok böngészni a telefonon is gyorsan meg minden. De az appstore letöltés kriminális.
-
Blyan
félisten
válasz
Gsx-rr #126526 üzenetére
Tényleg, ha Live photora van állítva, akkor nincs kamerahang. Szerintem ez lehet a ludas.
(#126529) ceia
Szerintem meg az szörnyű, ahogyan iOS6 és korábban kinéz, pedig használtam is 4-en és 4S-en is. De valami olyan szinten összevisszaság, hogy az elképesztő. De leginkább idejétmúlt.
Persze nyilván ez teljesen szubjektív. -
Blyan
félisten
Hát az bizony nem erőssége az S6-nak, ez szoftveresen a Samsung sara. Hogy jövőre a Marshmallow-val változik ez vagy sem az majd kiderül.
Nálam különösebb akadások csak a Playben voltak (azt meg nem böngésztem napi jelleggel), FB se volt rosszabb, sem egyéb keresztplatform alkalmazás. Sebességbeli egyéb különbséget akkor sem éreztem, amikor a jóideje használt és belakott S6-ot hasonlítgattam a dobozból kivett pár órával korábban aktivált 6s-sel szemben. Valamivel gyorsabb az 6s, de nűansznyival és nem minden esetben.
Stabilitási gondom meg egyáltalán nem volt. Bugokat meg már láttam a mostani iOS-szen is (beakadt értesítés, volt hogy alkalmazás indítási, kilépés animáció tűnt el teljesen a reduce motion bekapcsolása nékül - ezek mind csak újraindítással szűntek meg). -
Blyan
félisten
Nem lesz túl hosszú lista.
6s előnyök:
- jobb üzemidő
- némileg folyékonyabb működés
- kézreállóbb méret
- gyorsabb és sokkal pontosabb ujjlenyomatolvasóS6 előnyök
- jobb kamera
- nagyon jó kijelző (ha éppen nem fogsz ki egy túlzottan rózsaszínesedésre hajlót)
- masszívabb készülékház (sérülékeny, hiszen elől hátul üveg, de valahogy kevésbé éreztem azt, hogy ha leesik komolyabb baja lesz, de ez simán lehet, hogy csak én érzem így)
- alapból 32 GB-os, de ha van keret a nagyobbra a szifonnál, akkor ez nyilván nem lehet előny.Nagyon más nincs - most Android vs iOS összehasonlításba nem megyek bele.
-
Blyan
félisten
válasz
BeastMode #126504 üzenetére
Az a legenda, hogy az iOS sose röcög, mindig reagál, nem kell sose újraindítani, stb ugyanúgy kopóban van, mint az, hogy az androiddal kell mindezeket állandóan megcsinálni.
A droidos telók is tudnak megfelelő stabilitással működni és bizony a szifonokkal is előfordul hogy itt ott bug-ba lagba fut az ember.
-
Blyan
félisten
válasz
BeastMode #126488 üzenetére
De ha nem készülne róla videó, nem is tudnál róla. Most akkor mi a gond? Vagy egy bármilyen programnak az első kódrészlettől kezdve full optimalizáltnak kell lennie?
Lehet ilyen lesz, mire ota letölthető lesz, és akkor majd fújjolunk és lefikázzuk tök jögosan. De ameddig ők béta jelzővel látják el és nem a hivatalosan letölthető, telefonra érkező bejelentett frissítés, addig nem hiszem, hogy lehet bármit is leszólni.
Vagy is lehet, de nem túl fair. -
Blyan
félisten
Jeee, úgy tűnik a 6S már nem fog bendgate-et generálni... [link]
-
Blyan
félisten
Retro i4S test, iOS 5.0.1 vs 8.1.3. [link]
Érdekesség csak.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #60481 üzenetére
Az 5 tudom, hogy rosszabb. De a GSMArena szerint az S azért jobb, mint az sima, bár az értékek nem érik el a 4S-ét.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #60474 üzenetére
Az 5S sem lett jobb, mint az 5?
-
Blyan
félisten
Srácok, iphone eladáskor mire kell figyeljen az eladó.
Tudom, hülye kérdésnek tűnik, de azért nem mindegy. Mivel a kipróbáláskor nem árt, ha aktiválva van a telefon,
utána egy restore és az adataim biztonságban vannak?Valami tipp, ötlet jól jönne.
-
Blyan
félisten
válasz
bigdady #59834 üzenetére
Nem tudom, rejtély. Annyi infóm van és ezért próbáltam korábban, hogy mikor nyáron vettem egy Lumia 520-at, akkor nem akart menni, hiába állítottam be, így maradt a időközi ellenőrzés a imap jellegű Google beállítással. Aztán egy hete olvastam valamelyik WP topikban, kipróbáltam és az 520-on ment. Így ma beállítottam egy másik gmailes címemet, ami most flottul megy az i4S-en is.
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77 #59805 üzenetére
Akkor lehet nekem is ezért megy WP-n is.
Sorry a vaklármáért. -
-
Blyan
félisten
Egy ideje újra be lehet állítani a gmail levelezést exchange segítségével. Mi történt?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #57788 üzenetére
Majd elmúlik.
-
Blyan
félisten
válasz
galaktikus #57316 üzenetére
Bőven többre jön ki és még csak azt sem lehet mondani, hogy a szolgáltatást is belevették, mert az külön összeg.
Szal 230 fölé jön ki függően a cucc, ami elég gáz plusz még az előfizetési díj.
-
Blyan
félisten
válasz
kacsaesokos #56856 üzenetére
Nem fordulhat elő. Settings - Accesibility - Reduce Motion.
Illetve előfordulhat... ha mondjuk nem 7.03-ad van. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #56815 üzenetére
Na ez jó hír.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest