- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
univerzita #111629 üzenetére
De minimum szörfdeszka
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #111112 üzenetére
Csak azért írtam azt, amit, mert sokszor képtelen volt az iTunes az asztalra dobott m4r-t szinkronizálni (hiába húztam bele), szépen meg kellett keresnem az iTunes Media izé mappában a hangokat és oda bemásolni. Majd onnan is behúzni. És akkor még mindig megpróbálta az asztalon lévő csengőhangot szinkronizálni, ami persze továbbra sem ment neki.
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #111105 üzenetére
Jópár év iOS használat után hadd döntsem már el én, mivel és mennyire vagyok hajlandó megsz*patni magam.
A csengőhangcsere iOS-en nekem cumi-kategória, mindig is az volt. Feleslegesen túlbonyolított valami.Tudom, hogy zárt rendszer meg éljenmájuselseje, de mennyiből állna hagyni, hogy mondjuk a Zedge hozzáférjen a csengőhangokhoz, tehát egyszerűen csak letölthetnéd, amit akarsz, nem kellene orrba-szájba szinkronizálni külön ezért?
-
madgie
titán
válasz
-secret- #111102 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy van-e értelme, hanem az, hogy elég macera mindig vagdosni, konvertálni, imádkozni, hogy az itunes ne dobjon hibaüzenetet, stb. Ha valamit utáltam az iPhone-oknál, az a csnegőhang cseréje. Jó, értelemszerűen nem cserélem sokszor, de talán pont ezért éreztem mindig olyan nyűgnek, amihez sokszor kedvem sem volt hozzáfogni.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #110600 üzenetére
Soha nem ment tönkre egyik Apple töltőkábelem sem. Sem a két i4-nél, sem a két i5-nél, (i5s/i6-nál sem, de azok kevés ideig voltak meg) sem a két és fél éves iPad 4-emnél (amit napi szinten nyúz az asszony).Szóval nem tudom, mit csináltok vele, gondolom nem vigyáztok rá, gyűritek a csatinál ezerrel.
Aztán lehet csak szerencsém volt
Ragnar95: a LED bírja már a külteri hőmérsékletviszonyokat?
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #110548 üzenetére
Tucatzene, azmán. Egy raklap kislemezes "demo" csapat is ilyen online helyekre tölti fel egy ideje a munkásságát, mert sokkal egyszerűbben jut el sokkal több emberhez így a zenéjük.
Nem, nem vagyok Spotify előfizető. Csak elég sokáig zenéltem underground környezetben és egy áldás ez a mostani állapot a kiadókeresgetős, demókazetta-kuncsorgatós, szerzőijogdíj-lenyulós kétezres évek után.
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #110516 üzenetére
Ezt a kérdést nem gondolhatod komolyan...
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake #109913 üzenetére
összehányt, mi?
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
univerzita #109659 üzenetére
Én már nem is követem ezt a kavarást, ott a Plex, az hálózatról nyom mindent, átkonvertálja képet, hangot, oszt minden megy.
-
madgie
titán
válasz
univerzita #109657 üzenetére
Magyarul akkor mégsem visz mindent
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #106079 üzenetére
Sajnos csak egy adott app-on belül lehet kalibrálni, tehát csak képnézegetésre jó, de amúgy a hardver egy Colormunki Display.
-
madgie
titán
válasz
Aaron14 #106069 üzenetére
Kíváncsi lennék, hány száz Kelvin differencia kell, hogy az ember kiverje ilyesmiért a hisztit.
Nekem sem volt soha két egyforma kijelzős telefonom, hovatovább az 5S-em szebben be lehetett kalibrálni, mint a 6-ot utána, mégsem jutott eszembe, hogy emiatt cseréljek. Ez ilyen, milliós profi kategóriában sem kapsz két, alapból ugyanolyan színű monitort.
-
madgie
titán
válasz
Megane2000 #103245 üzenetére
Miért, a Prohardver angol lesz?
-
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #102579 üzenetére
Fene tudja, hogy van ez, nekem is elfogadta 99%-ban a négy memóriában tárolt ujjamat, akár fejjel lefelé is, de ismerősnek az 5S-en a regisztrálásig sem jutottunk még el soha, bárhogy teszi és mozgatja az ujját, nem megy végig a process. Ugyanott, ugyanakkor átvettem, nekem egyből OK lett. Franc se érti, kézis a csaj, lehet a labda már ledörzsölte a ujjlenyomatát
-
madgie
titán
válasz
joccadoki #102101 üzenetére
Mondjuk ez a jópár androidos készüléket maga mögött hagy duma már egy ideje pont nem igaz, pont olyan kiszámíthatatlan laghenger néha az iOS a 7 óta, mint a droid, másrészt meg 35-45 ezer között használtan olyan droidos kütyüt vehetsz, amin még teljesen normálisan fut a legújabb Lolli is és nyugodtan oda lehet tenni reszponzovitásban az iPhone 5 mellé is (ami messze nem 35-45 ezer forinton megy az aprón).
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #101257 üzenetére
iCentre-be küldtem már futárral iPhone-t, előtte egyeztettünk emailben.
-
madgie
titán
-
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100847 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak már körbejártuk a témát: elég ritka az az eset, amikor az egyszeri, nagyon hosszú expozíció kívánatos. Hirtelen csak ezt a képet találtam, ez huszonvalahány perc volt, eredetileg többnek terveztem, de jött a pirkadat, le kellett állítani, különben kiégett volna az ég. De ezt is meg lehetett volna lőni több rövidebb "sorozattal", sőt.
Egyébként az újabb Olympus MILC-ek tudnak olyat, hogy a fél másodperc és egy perc közötti értékkel beállított expozícókat folyamatosan lövi e-shutterrel, és egymásra pakolja ezeket a képeket az LCD-n, tehát te real time látod, hol jár a csillaghúzás, a felhők, stb. Borzasztó jó cucc, igazából erre a vonalra kéne rágyúrniuk a telefonoknál is. Live Composite néven fut az Oly-nál, ha utána akarsz nézni (a fentebbi flickr galériában elég sok tavalyi képem így készült).
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100839 üzenetére
Tudnak. Írtam is. De felőlem támadj, még véletlenül sem neked adtam igazat, ugye?
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100833 üzenetére
Nem feltétlenül, általában több, rövidebb képet lőnek (30-60 mp) és azokat fűzik össze külső programmal. Ezt tavaly év végén lőttem, 145 darab fél perces expozíció
brumi1024: másfél órásat is exponáltam már 2008-ban, egy 40D-vel... a mostani Sony szenzorok meg még jobbak ebben. Csak nem gazdaságos a legtöbb esetben ilyet lőni, egyszerűbb a fenti módszer.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #100708 üzenetére
Nekem egy Gorillapod Mini van otthon, ezekről mismásolják ezeket, de tényleg kábé 4 éve random helyen porosodik.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #99924 üzenetére
Ez fícsör, kérlek. Hideg van, kesztyű kéne, de az iPhone nem kesztyűkompatibilis, tehát automatikusan kikapcsolja magát, nehogy megfázzon a kezed
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest