- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
barack1997 #83196 üzenetére
Accountra vetted meg.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
tomi0816 #82682 üzenetére
Nem, ha JB-s alkalmazásokat telepítesz (pl. YouTube letöltők), az ugyanannyit lassít, mint a sima alkalmazások, tehát semmit. A tweakes lassuláshoz pedig már komolyabb dolgok kellenek, amikor az i4-emet már odáig pimpeltem, hogy kínai androidos klónnak látszott, akkor is max 5-10%-ot lassult be. Ha esetleg olyasmiket használsz tucatszám, mint a Hey Siri, vagy a Touch ID Unlock, vagy a NoNewsIsGoodNews, akkor nem történik semmi, olyan kevés proci kell nekik. A probléma a Winterboarddal, Barrellel, és ilyenekkel kezdődik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
roberto211 #82617 üzenetére
Nincs fent az iTunes.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Totheground #82480 üzenetére
Itt megtudhatod. vagy nem. A rohadékok két dollárt kérnek, amikor elvileg az IMEI-ben benne van. Ja nem, a sorozatszámban van, ha gyárilag unlockolt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
zs2994 #82376 üzenetére
Csak a kijelzés kevésbé optimista, ugyanolyan a vétel, az i4-nél a hibásan elhelyezett antenna miatt volt erre szükség. Én is 4-ről váltottam 5S-re, és sokkal jobb. Főleg a wifi, négyszeres a hatótáv, már ha eltekintünk attól, hogy milyen könnyen leárnyékolható, ha a tetejét lefogod.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #82128 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
Ez most csak placebó, vagy a 7.1.2 tényleg harmadolta az akku merülését?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #80769 üzenetére
A veszteség 2.1 GB az iOS-re 5S esetén, szerintem 5C-n 50 megával kevesebb + a váltószámos csalás 0.55 GB minden nyolcadik gigából. Tehát 5.5 giga körülire saccolok egy 8 gigás 5C-t, max 5.3 a legalja.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
akos727 #80669 üzenetére
Nálam csak annyi, hogy az akku tényleg indokolatlanul fogy. Januárban vettem, és már odáig jutott, hogy éjszakára ott hagyom az asztalon, reggel megnézem, 20%-ot fogyott. Csak arra használom nyáron, hogy válaszoljak Messengeren, és így is estére 20%-ra kerül, pedig max 10 percet volt használva.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Laprasi991 #80202 üzenetére
Maps With Me lesz az,
Ingyenes és jól is fut,
Mármint relatív. -
VoidXs
nagyúr
válasz
viperabácsi #80171 üzenetére
Nem gondolnám úgy.
Ez csak APR-szokás.
A Telekom más. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #79839 üzenetére
Nálam csak akkor, ha nedves a kijelző.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #79767 üzenetére
Beállítások, iTunes és App Store
-
VoidXs
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #79518 üzenetére
A hivatalos üzletekben pont nem, de mobilszolgáltatók (függetlenítés drága) és a kisebb boltok szokták.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
peugeotmate #79468 üzenetére
- Nálam mindet, mind telefonra, mind felhőbe.
- Nincs, feltehetőleg a 8.0-val együtt adják ki, hogy ne foltozzák be addig.
- Hangszóróban valóban erősebb a 4/4S, de csak hangerőben. EarPods mellett csodás hangja van az 5S-nek, már majdnem felér a Xonarommal. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Totheground #78998 üzenetére
Béta tudtommal csak akkor jön le OTA módon, ha már béta van rajt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Totheground #78996 üzenetére
Ha trükközés nélkül felengedi (iTunes-ból), akkor dev unlocked.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #78847 üzenetére
Akkor csak restore.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #78842 üzenetére
Jelkódot kell kikapcsolni, beállítások, általános.
-
VoidXs
nagyúr
Hol lesz a hivatalos WWDC stream?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
galaktikus #78751 üzenetére
"A méret a lényeg" "kényelmesen elfér 5 sor [oszlop] ikon" Hát igen, a drága Zsindex, meg a sok szerencsétlen szerkesztő
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Totheground #78578 üzenetére
Nálam nem az a baj, hogy kiesik, hanem hogy kicsit hátracsúszik (nagy a fülem
), és a mélyek emiatt elvesznek. A régi füles egyébként jobb (az agybadugósnál is), ha tudod, hogy dugd be a füledbe. El kell csavarni úgy, hogy a "hátulja" felfelé álljon.
-
VoidXs
nagyúr
Nálam is jelen van a dolog, bár szerintem nem tökéletesen sík felületre raktam (padló). Attól még ugyanúgy nem érdekel kicsit sem a "probléma", tégy te is így, mert bajod nem lesz tőle.
Update: tökéletesen sík felületen is megtörténik, viszont csak a bal felső sarkot lenyomva, a többi jó.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
miklos0308 #77415 üzenetére
Beállítások, általános, infó, diagn. és használat, diag. és használati adatok alatt leled a választ, hogy crashel (mint azt a Glu motorja nagyon szeret), vagy elfogyott a memória.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Urban Terror #77318 üzenetére
SHSH nélkül nem.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
skylinelaca #77204 üzenetére
Ez van nálam is. Most letöröltem a Vibert, és nem tudom visszarakni...
-
VoidXs
nagyúr
Az imént top 10-be került Battery Doctor egy elég jó dolog, de a szabad hely felszabadítása miatt. A módszere is furcsa, teleírja a telefont, azaz kényszeríti a szemét törlésére. Hatékonyabb, mint a JB-s megoldások (pl. iCleaner).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest