- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone 5 első gyártósorról kikerültek közül feketéknek tényleg mindnek jön le a festék? Merre pontosan?
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Gondolkodtam egy Iphone 4 CDMA készüléken. Szabad ilyet venni? Mennyire sok a macera vele, hogy bluetoothos külső sim cuccal kell használni? Minden átmegy rajta normálisan (3g, mobilhívások)? Egyéb hátránya?
Köszönöm válaszaitokat!
Üdv -
h1ght3chzor
őstag
Ios 6.1.3-ban hol tudom beállítani, hogy ne kérjen sim kódot?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Ragnar95 #47410 üzenetére
És ha nem akksi probléma, akkor alaplap?
Egyébként múltkor kérdeztem, hogy merre lehetne utánanézni az iphone eredetének, de most utánanéztem én is, de azt mondták, hogy csak pénzért lehet igazából lekérni a pontos adatokat, tudtok esetleg ilyen oldalt, ahol olcsó, és biztos az info a telefonról?
-
h1ght3chzor
őstag
Haver iphone-ja nem működik, csak hálózati töltőről veszi az áramot, de azonnal lemerül. Mi lehet a problémája, csak az aksit kell cserélni? Sok ilyen i4 van?
-
h1ght3chzor
őstag
Használt iphone-t szeretnék venni, hol tudom leellenőrizni, hogy mikor lett aktiválva a telefon, illetve milyen függő, milyen színű gyárilag, hány gb-os. Mást nagyon nem kell ellenőrizni igaz?
-
h1ght3chzor
őstag
Hogy lehet 6.1-en iphonen kikapcsolni,hogy ne forogjon a kijelző?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #33980 üzenetére
Sikerül megoldanom.
C:\ProgramData\Apple\Installer Cache\Apple Mobile Device Support 6.1.0.13
Ezt telepítsétek újra.
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nem tudtam sajnos megoldani, hogy felismerje az itunes a telefont, ilyennel még nem találkoztam! Teljesen újraraktam már az egész itunest mindenestül, és most sem jó. A telefon képeit meg tudom nézni, azt felhozza a windows. Ahogy néztem eszközkezelőben, hogy az apple mobile device driver hiányzik az usb-k közül, viszont nem telepíti fel sehogy sem. Kérlek segítsetek, hogy mi lenne a helyes megoldás.
Köszönöm.
Üdv -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Kicsirics77 #28478 üzenetére
Félre.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Kicsirics77 #28478 üzenetére
Köszönöm.
-
h1ght3chzor
őstag
Működik már ez a jailbreak? Iphone 4-et szeretnék jb-zni a legfrisebb 6.1-es ios-sel, lehetséges, hogy untethered legyen?
Mik a teendők, mielőtt neki látnék?
Köszönöm.
-
h1ght3chzor
őstag
Üdv!
Létezik olyan jb-s program, vagy akármi, amivel ha felrakom az én accom által letöltött alkalmazást, és utána más használja majd, más accal, és szinkronizálja akarja itunessel, akkor sikerülni fog neki?
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Iphone 4-hez kellene egy autós tartó, de olyan, amit nem az üvegre kell kirakni. A telefonon egy vékony bumper van, nem hinném, hogy ez befolyásolná a méretét nagyon. Kérlek titeket adjatok linkeket.
Köszönöm.
-
h1ght3chzor
őstag
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #11255 üzenetére
Erre vki?
-
h1ght3chzor
őstag
Ismerősöm telefonról updatelt ios6-ra, állítólag mindent visszatöltött a rendszer, kivéve a kontaktokat... Vhogy elő lehet még azokat hozni?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
vadászcsiga #9527 üzenetére
A chrome. Én meg mondjuk 5.1.1-et használok de sokkal gyorsabb és leginkabb a sync fogott meg.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
vadászcsiga #9527 üzenetére
A chrome. Én meg mondjuk 5.1.1-et használok de sokkal gyorsabb és leginkabb a sync fogott meg.
-
h1ght3chzor
őstag
Hogy tudom beállítani hogy a chrome legyen az alapertelmezett bongeszom? Mellesleg szerintem szuper lett ez az apps bár ios6-ban elvileg javítottak a safarin meg ott is lehet sync a géppel.
-
h1ght3chzor
őstag
Haverom i4-én megjelent vmi sárgás folt, mintha pixel hiba lenne, de nem nyomta meg... Vki tudja mi lehet, mitől jöhetett elő? kb 2cm-es sávban, 2-3mm szélességben, és csak fehér háttéren látszik. Találkoztatok már hasonlóval?
Vki tudja mi lehet a probléma?
-
h1ght3chzor
őstag
Ilyenem szerintem életben nem volt... Az a baj, hogy nem én intéztem az egész dolgot.
De úgy is elfogják intézni ezt garanciában, hogy nincsen hozzá semmi papír? Minek akkor ez a sok imei szám, sose értettem egyébként én ezt a T mobilet, meg ha intézni akarok vmit, akkor is 30 jelszó kell, adatok, stb, céges dologról nem is beszélve...Amúgy ez a pixelhiba sokszor előfordul?
-
h1ght3chzor
őstag
Eladtam egy telefont (3gs), most hívott srác, hogy 2 hónap után előjött egy pixelhiba (zöld színű). Garanciáztatni kéne, mert még bőven van rá T-nél... Az lenne a kérdés, hogy mi kell hozzá, simán elég telefon, és imei szám alapján garanciáztatják? Amúgy mással is fordult elő hasonló pixeles történet?
-
h1ght3chzor
őstag
Valaki tud valamilyen jó, kontaktok improtálására használatos ingyenes appsot? excelcontacts sajnos lite versionban 150-et rak ki, ennél nekem több kellene.
-
h1ght3chzor
őstag
Ebayról próbáltad már?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
mastercroc #1288 üzenetére
Programozói problem vszínű... Talán eltárolja azt a képet, és nem ürítette ki. Telefon restart után is próbáltad már?
-
h1ght3chzor
őstag
Épp olvastam, hogy IOS6 nem fogja támogatni az Ipad1-et, ez igaz, vagy azért még ne vegyem biztosra ezt a hírt?
-
h1ght3chzor
őstag
iTunesban hol lehet megadni neki, hogy alapértelmezett helyétől eltérő helyre töltse le a frissített appsokat?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
JNashville #902 üzenetére
Nem tudom pontosan mi ez az ApplePhotoStreams.exe, de ha itunesba van beépítve, vagy ilyesmi, akkor igen, de egyébként ez külön alkalmazás, csak a .exe-ből kiindulva.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
JNashville #899 üzenetére
Win gomb, és kezd el begépelni ApplePhotoStreams.exe, elvileg elő kéne jönnie, ha így van elnevezve. Egyébként meg tedd újra, és az megoldja a problémát tuti.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Barett 50cal #866 üzenetére
Újraindítottad már a masinát?
-
h1ght3chzor
őstag
Milyen programmal lehet számítógépről az iphone-t irányítani?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
vadászcsiga #507 üzenetére
Nincs vmi android apps, amivel excelbe lehet kiexportálni a kontaktokat?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
pingwin011 #503 üzenetére
Simre nem tudod felrakni a kontaktokat?
-
h1ght3chzor
őstag
Nem is wifit akartam hogy használja, egyébként nem annyira hülyeség, pl szabadtéri wifi...
Csak ebből arra következtettem, hogy 3g-t sem fogja, de még nem próbáltam, csak kérdezem.Tomics vszínű jó, vki ajánlotta Sport Tracker-t ez viszont már használja a 3g-t is ahogy látom, ha mégsem válna be, akkor az általad javasoltat használom.
-
h1ght3chzor
őstag
Vki tud vmi jó kis progit, ami gps, vagy 3g alapján futás közben számolja a megtett utat, mert a nike gps, ha jól tudom, csak azzal az adó egységével működik.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
kissandras20 #365 üzenetére
Honnan sikerült végül kideríteni? Mennyit fizettél az I4-ért?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
kissandras20 #255 üzenetére
Ha asszem először kapcsolod be telót, még itunesra is kell dugni, de ha jól tudom, azt már a szolgáltató megcsinálja, mert úgy indul a garancia, attól a naptól kezdve, de azért próbáld meg itunesra dugni.
Amit írtam beállításoknál a szolgáltatóknál, ott nincs semmi? Semmit sem jelez?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
kissandras20 #250 üzenetére
Beállítások->Szolgáltatók, ott enged vmit kiválasztani? Szedd ki, hogy automatikus.
Viszont lehet, hogy IMEI alapján látszik, hogy tiltott, bár ezt nem tudom.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
kissandras20 #248 üzenetére
Próbáltad már a hálózatoknál kiválasztani a T-mobile-t?
-
h1ght3chzor
őstag
Ki mit ajánl I4 toknak, bumpernek?
Fontos, hogy az elejét, illetve hátulját legalább úgy védje, hogy pár mm-rel a síkjától számítva kiemelkedjen, azaz ha a kijelző felével teszem le a telefont, akkor is a tokra tegyem, illetve ha a hátuljára akkor is, nem baj, sőt jobb is lenne, ha az egész hátulját akár elfedi a tok.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
feketemark92 #3 üzenetére
Persze, hogy lehetséges.
Messengerrel csak katt a bal oldalon lévő kamera ikonra, és már tudsz is választani, hogy egy elkészített képet, vagy most szeretnél készíteni képet, azt akarod elküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest