Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Na, végre megvan a 7+. Állat érzés, bár kicsit nagy, de nem vészes. A maps meg itt piszok jól működik, sokkal részletesebb és integráltabb, mint a Google-féle megoldás (tud pl olyan paróságokat, hogy ha nincs elég pénz a tervezett útvonalhoz a kártyán, egy pillanat alatt lehet rá tölteni, akár menet közben is). Meg van állomás kijárat info, ami errefelé piszok hasznos, mert néhány állomáshoz képest a westend homokozó.
-
Totheground
addikt
válasz
Mela Kehes #159576 üzenetére
Én is arrefelé hajlok. Már meggyőztem magam, hogy ne jetblack legyen, hanem matt (az Apple Storeban lévő is rettentően össze volt tapizva pedig gyakran tisztították), most ez a következő lépés.
-
Totheground
addikt
válasz
Diokhan #159569 üzenetére
Ez a "baj", hogy én sem tudom pontosan... Eddig is 32-es volt, és nem volt gondom, de be voltak kapcsolva olyan dolgok, hogy a full-rez képeket csak a felhőben tárolja. Az iPaden, ahol ez nincs, csak a fotók 14 giga. Ráadásul az 5S volt, tehát a programok kissebbek volak, fotók, videók dettó.
Még alszom rá egyet, aztán holnap döntök. Addig is ha valakinek van ötlete, szóljon.Egyébként olyan ~31k a különbség, ami nem vág földhöz, de csak azért nem fizetném ki, hogy 90 gigával több szabad helyet mutasson.
-
Totheground
addikt
Villámkérdés: i7+ 32 vagy 128 giga? Mennyire lehet elférni 32-n? Filmeket nem tárolnék rajta viszont pár offline playlist jó lenne (Apple Music).
-
Totheground
addikt
Notification settings alatt be van kapcsolva a preview?
-
Totheground
addikt
Nem tudom, hogy tud-e videó közben helyet felszabadítani (egy gyors google nem vezetett eredményre többre meg nincs most időm), de szerintem úgy lenne logikus. Ha nem csinálja, akkor van némi értelme.
Mondjuk személyes véleményem az, hogy ha valaki sokat videózós fajta, az ne a legkissebb tárhelyet vegye, de ez persze már késő bánat egyeseknek. -
Totheground
addikt
válasz
bnorci71 #150134 üzenetére
Hát nem tudom. Amikor évekkel ezelőtt átálltam OSXre, magam mögött hagytam a mappás baszakodást és inkább a tagekkel oldom meg a dolgot (meg specifikus appokkal). Azóta már a pokolba kívánom a mindenki által máshogy űzött mappázást, ha valaki más gépéhz kell nyúlnom. Nekem tag/context megközelítés sokkal jobban bejön. Plusz csak egy gombnyomás és azonnal letölti a telefon az adott előadót/albumot/playlistet, ami kb olyan, mint a mappás másolás. Kivéve, hogy ha nincs nálam a gép csak egy wifi, akkor is működik.
-
Totheground
addikt
válasz
geza844 #149316 üzenetére
Két opció van. Vagy keress egy hangoskönyv appot (méég soha nem használtam) vagy valahogy fésüld egybe ezeket a fileokat. Most persze, hogy külön kezeli, hiszen előadó 1, 2, 3 van az artist fieldben. Egyszerűen jelöld ki mindet és úgy szerkeszd. Vagy adj meg egy artistot, vagy jelöld be, hogy part of a compilation vagy valami.
Windowson nem tudom, az iTunes hol tárolja a dolgait, de az nem törlődik, ha simán letörlöd, külön ki kell törölni.
-
Totheground
addikt
Viszont a fogása meg sokkal jobb, mint a többinek.
-
Totheground
addikt
Ma kicsit taperoltam a 7+-t az iStlye-ban.
Két tapasztalat: a jet black sokkal kevésbbé csúszik, mint bármelyik másik szín. Szinte tapad az ember kezéshez. A másik meg hogy eleinte fura az új home gomb, de veszett gyorsan meg lehet szokni. Bár érdekes, hogy a telefon egész alsó harmada "kattan".
-
Totheground
addikt
válasz
Masterboy84 #144087 üzenetére
Húzd rá a készülékre. Vagy használd a telefonon az AppStore-t.
Más lehetőség nincs.
-
Totheground
addikt
Hm. Az komoly, hogy hiába ül mind3 eszköz az icloudon, mindegyik saját maga dolgozza fel a fotókat? Szép dolog a privacy, de had kapcsoljam már be, hogy a mac keresgesse az arcokat és utána adja át a többinek, ahelyett, hogy 3* megcsinálják ugyanazt.
-
Totheground
addikt
Hm. Feltettem az ios10 GM-et az 5S-re és úgy merül, mint egy búvárhajó. Bár szerintem már az akku is haldoklik... Mindenesetre 1.5 óra alatt 75%ról 13-ra ette magát. Meglátjuk reboot után mi lesz.
-
Totheground
addikt
válasz
koxkids #143610 üzenetére
"The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone."
-
Totheground
addikt
válasz
szupersanyi #143551 üzenetére
Valszeg jó Apple szokás szerint annyi lesz, mint most a 6.
-
Totheground
addikt
válasz
lugosi #138952 üzenetére
Na ja, ezekért a "megoldjuk okosba" dolgokért lassan el kellene kezdeni komoly picsánrúgásokat kiosztani. Hihetetlen, hogy egy idő után a normális emberekkel is baszakodni fognak (illetve már teszik is) a biztosítók, mert valaki azt hiszi, hogy neki 3-4 év garancia jár a telefonra.
-
Totheground
addikt
Jézus, most nézegetem az Apple oldalát. Ez a "tap to replace emoji" ki fogja hozni belőlem az állatot. Amúgy is gyűlölöm, ha egy üzenetben több emoji jön, mit szó, ez meg ezt fokozza.
-
Totheground
addikt
Viszont van valami, amiről nem beszéltek de nekem kicsit gyanús.
Ha már le lehet szedni gyári appokat, lásd pl mail, az azt jelenti, hogy más appot használsz helyette. Még a végén megéljük, hogy a default appok állíthatók lesznek legalább a mail/briwser kategóriában?
-
-
Totheground
addikt
Nálam ez lesz az első iOS, amiből nem rakok bétát. Szinte semmi érdekes (nekem).
-
Totheground
addikt
válasz
zsero #138014 üzenetére
Ha nem tévedek, a 3 (munka)napon belüli mghibásodás esetén a termék cseréjét jogszabály írja elő. Valaki erősítsen meg pls, mert biztos azért nem vagyok benne. Amiről ők beszélnek, az a szerződéstől elállás (ami persze opció, de mint a mellékelt ábra mutatja, nem járnál jól vele).
-
Totheground
addikt
Akkor viszont szerintem még ma vissza kellene vinni kicserélni (3 napon belül).
-
Totheground
addikt
Kint a 9.3.2.
-
Totheground
addikt
Sokat pörögtetek mostanában az LTE-ről leváltáson, amikor hívások történnek. Ez a hálózat miatt van, egyszerűen szerintem a VoLTE még nem támogatott.
-
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #132923 üzenetére
Várom az okosWC-t, ami automatikusan megosztja, hogy reggel mekkorát gitteltem.
-
Totheground
addikt
Most jutott eszembe, de kiváncsi vagyok, hányan próbálnak majd 5S-eket 5SE-ként eladni kamu dobozzal. Szerintem jó páran vannak, akiknek fingja nincs, hol lehet megnézni, max ha már otthon vannak.
-
Totheground
addikt
Kibontottam egy martinit és élvezkedek az 5SE topicban. Gyertek ti is.
-
Totheground
addikt
Ez az új béta még mindig nem a GM, ugye?
-
Totheground
addikt
válasz
takacs tamas #131366 üzenetére
Velem is előfordult már, akkor néztem utána.
Ezek speciális "SMS"-ek (type 0). Általában a szolgáltatók küldik es valóban nem kerül mentésére az SMS-ék közé.
-
Totheground
addikt
válasz
DonThomasino #120497 üzenetére
Nem nyomod meg véletlenül kivétel közbven a sleep/wake gombot (a tetején)? Egy nyomásra leállítja a hívás jelzését (csörgés/rezgés), 2re megszakít.
Bár ha csak 8.4 óta csinálja, akkor passz. -
Totheground
addikt
A másik topicot olvasgatva eszembe jutott ez.
Végülis 3 évvel később majdnem pontosan ezt kaptuk meg egy új technológiával. -
Totheground
addikt
Jobb a 9.1 béta mint a 9.0?
-
Totheground
addikt
Van, amit az iCloud backup nem ment le? Szerintem ha kijön a végleges 9, akkor csinálok egy vészbackupot a gépre, egyet a cloudba, restore és utána a felhőből állítom vissza. Ugyanazt a backupot hurcolom lassan 5 éve, elkél már egy kis "frissítés".
-
Totheground
addikt
Nekem a GM eddig nagyon begyere, a legutóbbi PB-hoz képest az aku ég és föld, sokkal gyorsabb is lett és egyelőre bugmentes.
-
-
Totheground
addikt
válasz
radi8tor #115785 üzenetére
Nekem nincs ilyen a független telóval.
A nyelvtől most tekintsünk el, fentről lefelé Mobil adatforgalom, LTE, roaming, Internet megosztás. Igaz ez ios 9, de 8 alatt sem volt, mert akkor is le kellett szednem egy profilt az egyik külföldi simhez, mert az APN beállításokat nem értem el. Szóval ez (mármint a hiánya) nem jelenti azt, hogy a teló nem független. -
Totheground
addikt
Kint a public béta 2.
A 6S meg remelem legalább annyiban eltér, hogy nem fog kilógni a kamera.
-
Totheground
addikt
Nagyon rágódom, hogy visszategyem-e a 8.4-et. Baromira imádom az appok közti vissza opciót meg a keresőt a beállításokban, viszont ezen kívül még eléggé érződik, hogy béta a lelkem. Meg pár app nem is szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest