- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
stnorcy #263498 üzenetére
Google, bírod, hogy búvártok és egy rakat tokot dob ki, gyanítom funkcionalitásba egyik sem hoz többet mint a másik, max minőségben. Sőt ha van olyan hely ami nem webshop, akkor személyesen el kell menni és ha van rá lehetőség rápróbálni a készülékro, hogy az neked megfelel-e vagy sem.
Vagy youtube-on érdemes videókat nézni, mert ottis rengeteg tippet lehet találni az ilyen kérdésekben.
-
plejik
addikt
válasz
pecccccccca #262820 üzenetére
Vagy kemény 1790Ft -ért elő lehet fizetni, és nincs reklám és van youtube music is...
-
plejik
addikt
válasz
nagyatt #262764 üzenetére
Én már ennek is örül, este lefekvéskor van hogy 40 % van, bár mondjuk akkor épp nem játszottam rajta semmit.
És árban már a felső kategóriában szinte semmi különbség abszolút egyéni perferencia ki mit vesz, már nincs az mint pár évvel ezelőtt, hogy sokan azért nem vettek apple telefont mert sokkal drágább volt a konkurenseknél, mára ez már elmosódott és szerintem ez egy kicsit az apple malmára hajtja mostanság a vizet, de ez csak egyéni vélemény.
-
plejik
addikt
válasz
racskobalazs #262725 üzenetére
Én 15 év android használat után váltotta. AZ első pár napban furcsa volt, de összeségében nem bántam meg. Kamera szuper, üzemidő hibátlan Én még nem tudtam lemeríteni, pedig sokat nyomkodom. Gyanítom ezek után is iphone készülékem lesz bár itt annyira nem igényli a cserét, mint andoidon, ott 2 évente készüléket cseréltem, akármennyire is drága telefon volt..
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy ios 15.3.1 alatt vettem észre olyat, hogy néhe csak annyit jelet a telefonom, hogy nem fogadott hívás, de itt van mellettem a telefon és nem is csöng nem is mutatja, hogy hívnának. Más találkozott már ilyennel? (iphone 13 pro)
-
plejik
addikt
Vettem egy Pitaka air case tokot, de a kamera felőli oldalon nem passzol tökéletesen a tok. Másnak esetleg van ilyennel kapcsolatban tapasztalata? iPhone 13 pro. Passzol rá a tok , de azon a részen nem tökéletes.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Kb. 2 hete használok iPhone -t. Olyan kérdésem lenne , hogy a törölt alkalmazások utána mennyire jellemzőek a maradvány fájlok? Vagy az ios rendszer rendesen pucol? Nekem mindig is androidos készülékeim voltak , ott használtam olyan appot amivel az ilyen maradvány fájlokat vagy üres könyvtárakat tudtam törölni.
Elore is köszi az infót.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Nem tudom melyik fórumban tegyem fel a kérdésem, de megpróbálom itt hátha tud valaki segíteni. Olyan kérdésem lenne, hogy az iCloud-ot lehetséges úgy bővíteni, hogy számlát kapjak róla cégre? Mondjuk ha éves előfizetést veszek, de akár havinál is. Előre is köszi!
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy egyik ismerősöm vett egy vadonat új IP7+-t. Neki még nem volt soha, így nem volt neki Apple ID -ja sem. Csinált is egyet, majd amikor az áruházba le akart valamit tölteni kérte , hogy állítsa be a fizetési lehetőségeket. Itt a nincs lehetőséget választotta, kitöltött mindent normálisan, megfelelő régiósan, azaz Magyar régiósan, és nem tud tovább lépni. Dob egy hiba üzentet hogy látogassa meg az apple oldalát, de hibáról nem ír semmit, hogy mi a franc lenne az csak, hogy látogassa meg és nem is jelez a mezőknél semmit hibásan.
Ilyennel találkozott valaki? Ha igen mi a megoldás, keresgéltem a neten de semmit nem találtam. Több fiókkal is próbálkoztunk és ott sem, sőt az Itunes felületén sem.
Előre is köszi a segítséget!
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az asszony sikeresen összetörte az Iphone 4 es telefonja kijelzőjét... ennek a cseréje mi pénzt kóstál és hol érdemes megcsináltatni?? Az "üveglap tört csak össze" ... előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest