- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #32708 üzenetére
Persze
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #32705 üzenetére
Nekem is akad, engem jól hallanak és látnak, én viszont akadozva hallom/látom a hívott felét. Ez mit jelent? Kinél van a hiba?
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
snooze #32673 üzenetére
SMS-re ott van az ismétlés az értesítések alatt a menüben, vagy a hátsó led villantás. Az nem jó?
Mi az a kioktató szöveg az aláírásodban? "HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni"
Én attól is agyf*szt kapok ha valaki beszól hogy miért nem vettem már fel a telefont hiszen 10x próbálkozott. Majd én eldöntöm válaszolok e, vagy fogadom e a hívást. -
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #32618 üzenetére
Ilyen töltő ezer éve nincs iphone-hoz nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
makaveli666 #32553 üzenetére
Engem meg nem érdekelne hogy téged nem érdekel, és elhajtanalak a pébe
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #32548 üzenetére
Ezt tekintsd meg mielőtt megveszed
[link] -
vadászcsiga
félisten
válasz
makaveli666 #32543 üzenetére
Én biztos nem engedném hogy valaki restorolja a telefonom. Ha nem hiszi el hogy független menjen a francba majd megveszi más. Vagy fizesse ki, aztán azt csinál vele amit akar, ha kiderul hogy függő, vissza fizetem a pénzt.
-
vadászcsiga
félisten
Mondom lefoglalom a vadaszcsiga@hotmail.com címet, erre már foglalt. Aki birtokolja sürgősen szolgáltassa át nekem!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
SimonJanos #32315 üzenetére
Csak egy irányba szinkronizálódik a gmail jegyzet, mégpedig telefonról gmail felé. Vissza nem. Miért gratulálsz az apple-nek, miköze a google-hoz?
-
vadászcsiga
félisten
Mivel is lehet belenézni a backupba? Szükségem lenne egy telefonszámra amit ma véletlenül kitöröltem telefonon
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Zephyr röpke 1 órája van fent de máris felb*szta az agyamat, gorgetek egyet aztán már azt sem tudom hol vagyok
-
vadászcsiga
félisten
AppStore az agyamra megy, 3. napja nem tudok letölteni szinte semmit, illetve teljesen hektikus egyszercsak feldobja az ID-t. Most pl van egy le nem töltött appom amivel nem tudok mit csinálni.
-
vadászcsiga
félisten
Fiatalok! Az-X nem azt kérdezte ki miért kapcsolja ki, hanem tudunk e olyan tweaket ami ezt megteszi. Egyébként nincs ilyen.
-
vadászcsiga
félisten
Letöltöttem ezt a béta verzios Auxo-t tegnap, azóta figyelem a szabad memóriát, úgy tűnik már nem csökken le drasztikusan. Ettől függetlenül már nem tetszik, Ncsettings sokkal praktikusabb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #31730 üzenetére
1 giga ramon nem nagy kunszt
i5-öd van ha jól tudom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #31681 üzenetére
Meg van neki
-
vadászcsiga
félisten
Azért ez a 4S-es wifi meghalós szifon cikket nagy marhaság volt kitenni 1 db meghibásodott készülék miatt. Még ha tömegesen fordulna elő de sehol nem olvasni hasonlót, külföldi portálokon sem, hogy bizonyos idő után egymás után megy tönkre a wifi chip. Pedig ettől visszhangzana a sajtó.
-
vadászcsiga
félisten
Ez mekkora kamu
[link] -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #31616 üzenetére
Ezt lecsaptad bakker
bocs Ittakary
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #31536 üzenetére
Ez a lényeg
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #31534 üzenetére
A helyreállítási mód alatt az itunesos kábeles képet érted? Másik USB aljzat, gép újraindítása is meg volt már? Vagy DFU-ba kellene raknod, úgy tudom abban a módban is lehet, vagy Tinyumbrella talán kiugrasztja.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
overclockerr #31475 üzenetére
iPhone alkalmazások topikban a free my apps-ra keresve mindent megtalálsz róla.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
overclockerr #31450 üzenetére
overclockerr
Miért nem FMA-zol kicsit, meg lenne a 2 szám legálisan. Feltéve ha van iphone-od.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #31095 üzenetére
Na a muszá
lykiverte a biztosítékot, javitsd ki gyorsba -
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #31093 üzenetére
Na ez hogy jön ebbe a topikba? Ittakary tanár úr hol van ilyenkor?
Hogy tanácsot is adjak, miért nem kérsz a telefon topikjában. Gondolom 5 perc alatt megvan a megoldás.
-
vadászcsiga
félisten
Ma elfogyott a mobilnetem de nem akarok drágább csomagba lépni a T-nél, gondoltam kibővitem erre a maradék 3 napra valami napi nettel. A Go!NapiNet jó erre a célra vagy van valami jobb amit nem látok a T honlapján?
-
vadászcsiga
félisten
PH privát üzi értesítője meghülyült, tizesével küldi a leveleket, holott nincs is új üzenetem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ittakary #30721 üzenetére
Na akkor nem vagyok egyedül, azt hittem helyi probléma azért kérdeztem Kommyt.
Többieknek:
Nem szeretem ha állandóan hálón lóg a telefon, mindkét kapcsolót manuálisan kapcsolgatom. Nincsenek olyan fontos leveleim amiket azonnal meg kell kapnom stb. Otthon wifi, munkában 3G, amúgy offline. -
vadászcsiga
félisten
Kommy neked ha reggel bekapcsolod a mobilnetet azonnal kapcsolódik vagy ki-be kell kapcsolni a 3G-t? Mert nekem minden reggel ez a rituálé van már vagy a 3-4. verzió óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest