- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #34788 üzenetére
PH! addikt létedre tudhatnád hogy a warez tiltott téma!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #34776 üzenetére
Semmivel nem lesz gyorsabb, csak hátránya lesz, az említett jb-zhetetlenség
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #34773 üzenetére
Semmi, és nem érdemes felrakni, viszont muszáj mert a frissítés ott foglalja a helyet a telón :-(
Ha ettől es a piros 1-estől eltekintesz maradhat a 601 -
vadászcsiga
félisten
Call recordert feltettétek már? Sajnos csak kihangositva rögzít. [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #34639 üzenetére
Nincs elég ujjam hogy még tudjam számolni hányszor kialtottal ki egy böngészőt a legjobbnak
Tobbieknek
Írjátok már le hogy nem ismertek olyan tweaket safarihoz amit keresek, ahelyett hogy külső appot ajánlotok
Mindig ez van, valaki kérdez valamit erre jönnek az alternatív világbajnok ötletek. -
vadászcsiga
félisten
Kipróbáltam ujra a Chrome-ot, tényleg jó a tabváltás de hiányzik a fullscreen, meg a fejlécre koppintás. Az a szeles címsor sem valami elegáns.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudtok olyan tweaket ami safariban 2újjas gesture-rel valthatóvá teszi a tabokat?
-
vadászcsiga
félisten
Mi a különbség az ismeretlen szám es a blokkolva között?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #33939 üzenetére
Akkor ez a kérdés megoldva, köszi. Soha nem próbáltam még.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #33849 üzenetére
Mi a sértődés oka? Valamit félreértettél nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #33830 üzenetére
Lássuk...
-
vadászcsiga
félisten
Rajottem mi okozza az appstore-os hibát, ha appshopperbol dob át hiába nyomkodom nem indul el a letoltes, ha csak úgy simán store-bol, akkor igen. Aki használja még ezt az appot mit tapasztal?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
maathe #33551 üzenetére
Új telefonként restoroltad, vagy vissza tetted a régi mentésed? Ha az utóbbi akkor ott lesz a bibi, vagy ami még lehetséges hogy túl maximalista vagy
Ice!?
A 3GS nem azért nem ment bele mert kövérebb mint a 4/S?Vasinger!
Hogy lehet ilyen kupont kapni? Én a német ebayre regeltem anno, és egy csomó levelet kidobálok tőlük mert nincs kedvem átolvasni, annál is inkább mert nem tudok túl jól németül. Lehet hogy kukáztam nem egy ilyet is az évek alatt? -
vadászcsiga
félisten
válasz
maathe #33551 üzenetére
Minden ieszköznek meg van az a verziója amelyikkel a leggyorsabb, ahogy jönnek ki egymás után, annál lomhább lesz de azért azt nem mondanám hogy a 4S 6.1.3-al lagolna. Nekem is ilyen van, igaz 6.1.2-vel de nem akad sehol, max elfogy néha a memória, ekkor újratölti a safari a weblapokat de ennyi.
Én inkább gyorsnak érzem, néha amikor eszembe jut valami egyszerre nyitnám meg a tárcsázót, az sms-t, safarit és össze-vissza böködöm, ekkor egy pillanat alatt kapcsolok hogy nem nem az, rögtön utána home gomb, és abban a pillanatban a másik alkalmzás. Ezeket a bénázásaimat is tökéletesen követi, türelmesen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Stalker-2572 #33526 üzenetére
Beállítások, iCloud, Tárolás es biztonsági mentes.
-
vadászcsiga
félisten
Mert eddig nem hozott lázba, de a minibe szerelmes lettem, viszont jelenleg nem ér meg nekem 100 ruppót. Megvarom a mini 2-t, aztán elgondolkozom.
Másrészről meg szeretem megismerni a másik oldalt, amúgy is hirtelen ötlet volt a tab vásárlás, és nem bánom hogy megismertem a Jellybeant mert ez már igazán használható OS.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #33464 üzenetére
Miről beszélsz? A néhány évvel ezelőtti helyzethez képest az appok kb 90%-a fizetős, ami meg nem, az nem teljes értékű mert a lényeget csak a fizetős verziója tudja. Ráadásul a play az appstore-hoz képest pofátlanul drága.
És hogy honnan tudom? Ott van az alairasomban, 1 éve, 2 évet kihagyva újra van droidos eszkozom.
-
vadászcsiga
félisten
Csak én szenvedek store buggal? Hetek óta nem tudok letolteni mert a buy gomb nem dobja fel az id ablakot csak fél óra múlva.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
buvartacsko #33218 üzenetére
Fotózz úgy hogy a gombok alul legyenek. Minek ezen rugózni, az Apple úgy sem fogja kijavitani. A wint használók boszantására van ez benne hagyva.
-
vadászcsiga
félisten
Erre gondolsz? RealPiano (Live Grand Piano)
A PS-es buherát nem az apple-re értettem, hanem a T-re. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szmayer1 #33155 üzenetére
Régebben amikor reklámozták az iphone-t a hirdetésben a kijelzőn egy teljes képernyős zongora volt, csak a billentyűk, tök jól nézett ki akkoriban kerestem is de nem találtam ilyet csak olyat amin mindenféle gombok meg reklámok vannak. Szerintem csak a reklámra szerkesztették össze PS-ben.
Bocs nem a kérdésre válaszoltam csak eszembe jutott.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
barlanglako #33082 üzenetére
Ez minden verziónál így van, el kell telni pár napnak, de inkabb hétnek hogy normalizalodjon az akksi. A végére mindig kiderül hogy nem merül jobban mint azelőtt.
-
vadászcsiga
félisten
Rejtélyes telefon ez az iPhone, nem frissitettem, semmit sem csináltam megis megjavult a mobilnet. Az újabb verziokkal azt csinálta hogy nem jelent meg azonnal a 3G jel felül csak ha a 3G kapcsolót ki meg be kapcsoltam. Ez minden reggel így működött. Eddig. Már pár napja azonnal ott virít, furcsa is. Lehet hogy a T csinált valamit?
-
vadászcsiga
félisten
Klassz lenne egy olyan tulajdonság hogy egy bizonyos idő múlva kitorlodik a telefonszam amit beirok
Ma hívott a kárszakértő, elmentem a számát pár napra de utána soha nem kell. Valamelyik nap bele néztem a kontaktokba és találtam egy rakat olyan számot amiről azt sem tudom kicsoda micsoda. -
vadászcsiga
félisten
Nem tudok letölteni az AppStore-bol mar pár napja. Ranyomok a gombra, előjön az install gomb aztán semmi. Böködhetem százszor, akkor sincs eredmény. Megoldás?
Jb lehet a ludas? Appsync nincs fent.
Restore lesz ebből. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #32724 üzenetére
Sosem használtam facetime-ot, 2 hete próbáltam ki először. A klubbot altalanossagban értettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #32719 üzenetére
Üdv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest