- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Csak kíváncsiságból: nálunk az Apple termékek garanciáztatása hogy zajlik?
APR után hova kerül?Csak azért kérdezem, mert a hétfő reggel leadott eszköz még jelen pillanatban is „Szervizközpontban átvéve” státuszban csücsül.
Igaz, mondták, hogy akár 2-3 hét is lehet....
(#140325) r3dsnake: Akkor ez önmagában is nehezen lenne 1 hét (5 munkanap), úgy pedig főleg, ha el se küldik, mert a szervizben pihen...
-
-Ben-
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Warranty Checknél egy fekete iPhone-t rose gold-ként jelenített meg?
Nem lenne gáz, csak eladásnál a vevő problémázik....
-
-Ben-
veterán
válasz
superecneB #140295 üzenetére
Nézd, az i4-hez képest egy 4S is „űrhajó”, az 5 pedig még jobb. De 1 év múlva ugyanúgy sz*r lesz az i5 is...
Én most vagy 5S-t vennék, vagy semmit. Viszont ha nem zavar annyira a lagg/némi akadozás, akkor belefér az i5 is. De csodát ne várj tőle, csak az i4-hez képest, mivel már az 5S se friss modell, az 5/5C meg főleg..
(Igen gyorsan megy az idő, elég élénken él bennem az a nap, amikor az Apple bejelentette az 5C-t, pedig milyen „rég” volt már...
)
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #140277 üzenetére
2 fő oka volt a cserének: az egyik, hogy kissé nagy nekem a 6S ahhoz a külsőhöz, amivel piacra dobták a 6-os szériát, túl instabil lett a kezemben.. A másik, hogy imádtam az i4/i5 külsőt és így, hogy egy erős hardverrel kiadták, megtetszett.
De, mint mondtam: nemigazán hiányzik majd a 3D Touch, viszont lehet, hogy lesz némi hiányérzetem, amikor ez-az nem működik nélküle.
De valamit valamiért.... (+ esetleg JB, ha kellene)
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #140244 üzenetére
Azért a felháborodástól elég messze van az a HSZ...
Viszont addig rendben van, hogy nem csúcsmodell, csakhogy ők 4" -es alternatívaként dobták piacra.
Ehhez képest, ha 4"-es telefont akarsz, nyeld le, hogy fele funkciót elfelejtheted. Ez itt a probléma. Akkor adjanak ki 4"-es csúcsmodellt is.
-
-Ben-
veterán
válasz
#21715712 #140218 üzenetére
Hát annak én se örülök, hogy egy halom funkciót nem tudok majd használni az idén kiadott SE-n. Mindez azért, mert ők a táccsszkrínre alapoznak most sok mindent..
De erre azt mondom, hogy rakták volna bele. egyébként megvagyok nélküle, de ha az iOS 10 tényleg ennyire a 3D TSC köré épül, az bosszantó...
-
-Ben-
veterán
Nálam viszont akkor is olvasatlan, ha csak az apróból átlépek pl. mobilarénára..
-
-Ben-
veterán
válasz
TechN7ne #140103 üzenetére
2 éves cuccot 2 évessel, újat pedig újjal szokás hasonlítgatni... Legalábbis így ésszerű és normális
Egyébként nem kell hozzá nagy agy, hogy világos legyen: az SE kevesebbet fogyaszt és nagyobb az akksija. Akkor miért olyan nagy csoda, ha sokkal jobb, mint az 5S?
Nem értem, hogy miért kell ennyire utálni egy telefont...
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #140086 üzenetére
A telefonokra gondoltam
Úgy értem, mindenből lett végül egy 2. Azaz refurbra cserélték néhány nappal a vásárlás után azt, amit eredetileg vásároltam.
Nyilván a régit nem adták vissza, amit leadtam hibásan..
i4 már aznap rossz volt, amikor megvettem, i4S majdnem 2 hetet bírt, i5 szintén rossz volt már rögtön a felbontás után.
Ezeket mind ki is cserélték refurbra. 6S még kérdéses, SE is. -
-Ben-
veterán
Hát, úgy tűnik folytatódik a vergődésem...
Ma reggel készülök rádugni a töltőre a kis SE-t, és semmi. Meg se mukkan. 6S töltőjével jó, úgyhogy a töltőfej a rossz, mivel a lightning is rendben van. Nos, örülök, hogy ilyen jó kis „selejtes” cuccot kaptam.
Holnap irány iStyle..
De egyébként erre azért kicsit jobban is figyelhetne az Apple.Az i6-ot leszámítva mindenből kettő volt nekem, mivel elsőre mindnek volt valami komolyabb baja, amiért refurbra cserélték. i4, i4S, i5, SE?
Más: ha eladásnál valaki a komplett beállítás infó oldalról kér képet, azzal tud valamit kezdeni?
Ott van ugye az IMEI, az ID, kb minden.. -
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #140043 üzenetére
Hát elég szomorú, ha egy majd' 200 kilós telefonnál ilyen problémákkal kell szembesülnie az embernek...
Főleg azért, mert a régi i5-öm teljesen tökéletes volt, ma már 3,5 éves, de még mindig nem ragad, nem lötyög rajta semmi se.Sőt, akksi cseréje se volt, de tény, az már eléggé padlón van. Viszont asszonynál így is kibírja reggeltől estig
(#140044) Ragnar95: ... Jól van, győztél
De legalább tanultam valamit ma is.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ragnar95 #140037 üzenetére
Bocsánat... Ma hajlamos vagyok arra, hogy teljes hülyeségeket beszéljek, írjak..
Természetesen Apple Store (APR) akart lenniB-L-A-C-K: Még az is belefér, ha a rezgés emiatt nem „sima”, hanem csörög-zörög vele együtt a power gomb is?
Mert elsősorban a power gomb a legzavaróbb..
-
-Ben-
veterán
Azt hiszem visszaviszem az SE-t. Nem gondolom, hogy normális dolog egy új telefontól, ha lötyög a power gombja és a hangerő szabályzó. A ferde némító gomb már csak hab a tortán....
Egyébként garanciáztatni hova érdemes vinni függő telefont? Bemehetek vele egy App Storeba is? Bár cserélni azonnal úgyse fogják, főleg mióta nem szórják két kézzel a refurbokat...
De azért marha jó volna, ha nem kellene heteket várni egy javításra/cserére.. -
-Ben-
veterán
Tudja valaki, hogy az előlapi kamera mellett mi az a „pontocska?”
A fehér előlappal szerelt (gold, rose gold, silver) modelleknél nincs, nekem ez újdonság. -
-Ben-
veterán
Egy elég érdekes kérdés következik, ezért „félig” OFF-ba teszem.
A szolgáltatók (pl Telenor, Telekom, stb), hogyan teszik a telefonokat függővé?
Arra gondolok, hogy ezt házon belül csinálják egy eredetileg teljesen gyári független telefonnal, vagy eleve már úgy rendelik valahonnan?
A kérdés azért érdekes, mert vettem egy SE-t a telekomtól (A kísértés.. Igenés nem bántam meg), viszont a szokásos aktiválás után meglepett, hogy iOS 9.3.2 van rajta és szinte csontra (96%) fel volt töltve. A papírjai, amiben a SIM tű is van, kissé viseltesek, nem vészes, de azért nem is makulátlan.
Tehát teljesen úgy néz ki, mintha a telefont már valaki „használta” volna, méghozzá nem is olyan régen. Eddig én akárhol vettem iPhone -t, sosem a legfrissebb verzió volt rajta (még i6-nál sem, pedig elég korán vettem meg), az akku pedig plafonon 50-60% volt, vagy esetleg jóval alatta. -
-Ben-
veterán
Elvileg 7000 Ft. Legalábbis itt ilyesmit írnak...
-
-Ben-
veterán
Már korábban írtam a hálózati problémáimmal kapcsolatban, de azóta se oldódott meg igazán...
A mobilnet mostanában nem döglik már le, de a gyengébb jelű WiFi-k vagy dögletesen lassúak, vagy egyszerűen kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni ahhoz a WiFi-hez..Az otthoni wifit leszámítva szinte bárhol eljátssza ezt imádott „készülékem”... Network reset volt, most már teljes reset is, de nem oldódik meg. Múltkor egy stúdióban a kiváló jelű WiFi-re nem akart csatlakozni, home+power reset után azonnal ment... Nem értem. Ilyennel még nem találkoztam és attól tartok, hogy ezzel visszavinni is felesleges, mert nem egyértelműen bizonyítható dolog....
Ötlet? -
-Ben-
veterán
i5S/SE -t használók: Space gray esetében mit tapasztaltok kopás ügyileg? Anno az i5 -nél eléggé köpködtek az emberek a feketére, ezért is vettem akkor „Silvert”, most mi a helyzet a szürke/feketével?
-
-Ben-
veterán
válasz
Scrake^;DD #139759 üzenetére
Igaz, az iStyle frankó hely és megbízható is, csak kérdés, hogy gatya nélkül hogyan jön ki onnan az ember...
-
-Ben-
veterán
Ööö.... Most készülök a fejlesztői profilt „telepíteni”... Ez tényleg 99$?
-
-Ben-
veterán
Független 6S-re hogyan/honnan tudok iOS 10-et húzni?
Nincsenek durva hibák, amik komolyan hátráltatják az embert?
Veszélyt rejt magában, vagy max egy restore és kész? -
-Ben-
veterán
válasz
macskacsa #139345 üzenetére
Pont hasonló kérdés volt nemrég, de szerintem változatlanul érdemes várni. Kamatmentes részletre+rabláncra én nem vennék, de ezt Te tudod..
i6, i6S -nek viszont mihelyst kijön az i7, lejjebb megy az ára jóval, akár újat, akár használtat veszel. Viszont az 5S/SE modellek se lesznek drágábbak.Más: ha 5S/SE modellek közül választasz, akkor nem kérdés, hogy SE. Ezerszer jobb. Úgy megy, mint a golyó... Még legalább 2 évig olyan lesz az a hardver, hogy nem kell lassulástól tartani..
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
polonic #139290 üzenetére
Ezzel - sajnos - durván egyetértek.
Hatalmas csalódás volt az i6 iOS 8-cal... Most a 6S azért sokkal jobbnak tűnik, de amit írsz abban így is van igazság bőven. Az utolsó nagyon frankón összerakott iOS a 6-os volt. Az utolsó igazán jó párosítás (és egyben a személyes kedvenc is) az iPhone 5 volt iOS 6-tal...
-
-Ben-
veterán
válasz
univerzita #139142 üzenetére
és így a windowsról tölthető vissza a telefonra?
(Köszi)
-
-Ben-
veterán
iCloud fiókból hogyan tudom szinkronizálni azt a 2 tonna fotót a telefonomra, amit felhőbe mentettem a régi telefonról?
Sorry, ezekben a szinkronizálásokban nem vagyok valami jó...
Minden szinkronizálva lett a régi telefonról az újra, csak a fotók nem... -
-Ben-
veterán
Hmm.. Érdekes „jelenséggel” szembesülök most már sokadszor.
Elég sokat megy nálam a mobilnet, hogy gyakorlatilag bármikor elérjenek skypeon, viberen, emailben, stb..
Kb 2-3 naponta home+power gombbal újra kell indítanom az egész cumót, mivel hiába kapcsolom ki/be az adatforgalmat, egyszerűen nem működik. Mutatja, hogy 4G-n van, de net nincs... Home+power után rögtön van megint.Általában akkor történik ez, ha utazgatok és ingadozik a térerő, de azért volt már rá példa a szoba közepén is... Találkoztatok már ilyesmivel?
(6S)
-
-Ben-
veterán
Adott egy iPhone 4S, iOS 7.1.2-vel. Ha az Általános-->Visszaállítás-->Összes tartalom, beállítás törlésénél visszaállítom a telefont, akkor megmarad a 7.1.2, vagy frissít 9.3.2-re?
-
-Ben-
veterán
válasz
galaxys80 #138978 üzenetére
Értem.
Egyébként egyáltalán nem vádoltalak elfogultsággal, a legvalószínűbb az, hogy én durván érzékeny vagyok a gördülékenységre... Ha minimálisan is, de gondolkozik, az azonnal feltűnik. i6-on a programok állandó újratöltése zavart leginkább, 2GB ramnam köszönhetően ez megszűnt 6s-en.
-
-Ben-
veterán
válasz
galaxys80 #138974 üzenetére
Háát.. nem tudom.. Én i5-ről váltottam i6-ra közvetlenül a megjelenés után 1 hónappal és elég nagy csalódás volt akkor. A külsővel nem volt nagy bajom, de sok akadozás, röccenés volt. Egyáltalán nem volt gördülékeny a cucc..
A kis kijelzővel szerelt i5/i5S messze jobban mentek. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de csalódás volt. Most a 6s olyan gyönyörűen működik, mint anno a 4S. Az aktuális "flagship" -től ezt is várom. Lehetséges, hogy a Te 5S telefonod, jobb, mint az i6
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #138949 üzenetére
Hát valóban elég sokat számít az ár..
Én most szereztem 199-ért 6S -t, 1 év EU garanciás, független, bontatlan az Aqua elektromax-ból. „Hivatalos” boltban lett volna minimum 229e Ft. ~30+ ezrek már szvsz számítanak elég keményen
Az Apple rendkívül „aranyos és önzetlen” fejlesztéseinek köszönhetően pedig úgyse tartom meg 1,5 - 2 évnél tovább sose, mivel addigra nekem már túl lassú lesz a telefon az éppen aktuális legfrissebb iOS-el....
-
-Ben-
veterán
Olyankor mi a teendő, amikor néhány app nyelve kínai?
Hiába törlöm, semmit se tudok vele kezdeni. Ilyennel még nem is találkoztam soha...
Ps.: átállítani az appon belül nem engedi a nyelvet..
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #138860 üzenetére
Köszi, ez tényleg egészen kultúráltan néz ki... Bár a tokmentes állapotot nyilván ez sem adja vissza, de azért ez „tetszetős...”
Viszont: létezik, hogy az i6-hoz készült tokokba nehezebben pattintható bele az i6S?
Ennyire nem képzelődhetek már.. A régi - már kissé kitágult - tokomba is érezhetően nehezebb volt belepréselni... De 0,2 mm aligha gondolnám, hogy eredményezhet ilyet.. Érdekes.
Tapasztalt ilyet valaki? -
-Ben-
veterán
Létezik valami olyan tok, ami nem csúfítja el teljes mértékben az iPhone 6/6S -t?
Kegyetlen...
Vagy ilyen vastag bumfordi bőrtokokat látok (persze 12.000 ft környékén!), vagy még annál is rondább színes szilikon tokokat. Régebben pont ezért (is) imádtam a 4/4S, 5/5S szériát, mert sosem kellett tokot használnom, mivel stabil fogása volt a mobilnak. De a 6-os széria óta kvázi úgy csúszik a hátlap, mintha jégből lenne...
Ötletek, tippek?Más: 6S-nek mennyire karcolódik a kijelzője, vannak tapasztalataitok?
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Adott egy iPhone 4S.
A probléma a következő: egyre kevesebb hely van rajta, viszont azt a programok között nem látni, hogy mi foglal annyi helyet... képek, videók már szintre csontra törölve lettek mind, de még mindig fennáll a probléma.Ötletek? :$
Köszi!
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek érdemes bevinni valamelyik t-központba a telefonom?
Az alsó (-) hangerőállító gomb néha ragad. Nem folyamatosan, de ragad és nincs is meg az a „pattanó” hangja. Nem tudom, hogy az indok -e a cserére, de még van kb. 2-3 hét az 1 éves garanciából, ha cserélik, akkor inkább cseréltetem.(ui.: azt elfelejtettem írni, hogy iPhone 6 -ról van szó).
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Mi a harci helyzet most? Igaz az a hír, miszerint az iPhone 4S gyorsabb iOS 8.4.1-gyel, mint 7.x.x -szel?
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Mellékelek két fotót, nem tudom mennyire látszik, de a töltő csatlakozó belül olyan, mint ha össze lenne firkálva, vagy én nem is tudom.. még soha nem láttam ilyet.
5 hónapos telefonról van szó, nem tudom mi lehet az a "barnás" folt és mellette a kék "csíkocskák", de nyugtalanít kissé. Valamennyire azért látszik a fotón, hogy miről beszélek.
Köszi...
-
-Ben-
veterán
Valaki erre?
-
-Ben-
veterán
Sziasztok! Kb. 1 héttel ezelőtt kezdtem el figyelni, hogy nem mindig hallom a lakathangot, de végül is nem foglalkoztam vele túlságosan.. Majd egy hívásnál kihangosítottam a telefont és csak recsegett, majd elment a hang. Megállapítottam, hogy ez bizony megdöglött. 2 napja viszont újra magára talált és megint hallottam, hogy csörög a telefonom, nemcsak rezeg. Ment a kihangosítás is, minden jó volt, nagyon örültem neki, de estére megint elromlott. Ez mi lehet? Egy iPhone 5-ről van szó.
Ha cserélni kellene, akkor melyik helyet ajánlanátok, ahol emberi áron is dolgoznak?Köszi
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
A húgom kapott egy 4S -t. A kérdésem az lenne, hogy milyen tapasztalataitok vannak az iOS 8.1.1-el kapcsolatban 4S-en? Jelenleg 7.1.2 van rajta "gyárilag". Megéri frissíteni vagy nagyon sokat lassulna? Most egészen szépen muzsikál így.. Meg is lepett
-
-Ben-
veterán
Srácok!
Lehet kapni jelenleg valahol értékelhető („baráti”) áron i6 -hoz normál bőrtokot?
Keretet, szilikon sz@rságot mindenhol látok, de hagyományos tokokat nemigazán.... -
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Szia,
Köszi, így már világosabb a dolog. De ez vonatkozik a 4G-re is?!
@(#93818) _Csaba_ Még ez is logikus lenne, de ezt furcsállnám, mivel EU-s készülékként árulták és a papírjai is EU-s országból származnak. (AQUA Electromaxos készülék egyébként és itt is cserélték, mivel 3 napon belül hibásodott meg az első).
ui.: most kapcsolok, jártam én Pesten is, nem is egyszer és ott is csak 3G volt, bár igaz, leginkább csak a nyugati és a keleti környékén mászkáltam, de ez így már gyanús..
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Rég jártam már erre.Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok:
Kb. 1,5 évvel ezelőtt vettem egy független iPhone 5-öt, semmi különösebb problémám nincs vele, de ha a mobilnetet használtam/használom, akkor mindig csak 3G-t ír ki. 4G és LTE „felirat” még a büdös életben sosem volt ott.
Gondoltam ennyit ér a T-mobile, vagy esetleg a SIM kártya nem 100%-os.
Ám kb. 2 héttel ezelőtt került a családba egy T függő 5S, ami rögtön LTE-t írt ki. Megcseréltem a SIM kártyákat és akkor is ez a helyzet, az 5S LTE-t lát, az 5 pedig csak 3G-t, semmi mást.
Ez hogy lehet? Mi lehet a probléma? Mert ezek szerint nem a SIM és nem a Telekom a hibás.
Viszont további érdekesség, hogy mindkét sima i5 (mert az elsőt azt cserélték) 3G-t látott csak, tehát nemcsak ez, hanem az első is, amit hangszóró hibával cseréltek.Köszi!
-
-Ben-
veterán
Én csak azt nem értem, hogy azt a nyomorult multitask görgetést miért nem voltak képesek normálisan megcsinálni.
Gyönyörűen szaggat még i5-ön is...
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Nagyon megköszönném, ha valaki adna az iOS 7 GM-hez (i5) linket, mert nem találom a szifonon.
-
-Ben-
veterán
Öhm... Rádugtam a telefont iTunes-ra, de továbbra is ezt kapom: iOS 7.0 naprakész, legfrissebb....
Mi a teendő? -
-
-Ben-
veterán
Sziasztok! Van már iOS 7.0.1? Én ezt olvastam, de nekem azt írja a teló, hogy 7.0 - naprakész..
-
-Ben-
veterán
Srácok, ez a Nike+iPod hogy a tökömbe működik?
Rámegyek az érzékelőre, kéri, hogy kezdjek el sétálni. Meg is teszem, de nem történik semmi...... Eredményt nem ír, nincs semmi. Használta már valaki?
-
-Ben-
veterán
Hát remélem azért a véglegesben nem 3 perc lesz a boot, mert ez gáz. Ezután pedig elvileg csak a GM jön az 5S-el.
-
-Ben-
veterán
Csak én látom így, vagy a beta 5 és beta 6 között tényleg nincs semmi különbség?
A boot egyébként 1 másodperc híján 2,5 PERC volt!! Akinek 28 mp alatt bootol az i5 -je, annak valami csodamobilja van, mert én is i5 -re tettem fel a beta6 -ot... -
-Ben-
veterán
válasz
Octopus21 #46588 üzenetére
Ha nincs SHSH-d, akkor nemigazán fogod downgradelni. Viszont egy restore mehet, hátha jobb lesz, viszont tény, hogy a 3GS már ősrégi cucc... ne várj tőle csodát, főleg ne iOS6 -tal
@walakii: nem tűnik normális dolognak, nekem még iOS 7 alatt sem művel ilyet...
Ha gyakran csinálja és szervizes előtt is tudod ezt reprodukálni, akkor érdemes elvinni cserére...
-
-Ben-
veterán
Érdekes lesz ez az iOS 7. Rondának ronda, így is marad valószínűleg, de a nagyobb gond, hogy nem is elég gyors, legalábbis nekem. i5-ön is szaggat, még ha minimálisan is, de szaggat...
Kíváncsi vagyok, hogy a végleges is ilyen lesz -e, mert ha igen, akkor elég pipa leszek.
-
-Ben-
veterán
válasz
Smile8822 #45845 üzenetére
Nézd, ha nem szeretnél tokot, akkor ne vegyél, de én, ha zsebben hordanám, mindenképp vennék hozzá.
Egyébként, ha elől-hátul fóliázod és nem lakáskulcs mellett van a zsebedben, akkor azért túl nagy baja nem lehet, fekete verzió esetén még az éleire is kellhet egy "fekete" fólia. -
-Ben-
veterán
válasz
Smile8822 #45835 üzenetére
Nem tudom, nekem fólia sosem volt egyik telefonomon se, mégsem voltak karcosak. Most kicsit bánom, mert az i5 -öm megkarcolódott rejtélyesen, de szerintem elég lesz a kijelzőre venni.
Valami jobb bőrtok, hogy zsebben ne karcolódjon és kész, jó lesz az, csak betont ne lásson, mert akkor mindegy, hogy van fólia vagy sem.
@Blaise: Nem szorul ez a bőrtok? Nekem volt régebben egy bőrtokom, de azt szinte tönkreverte az i4 belülről, szegény tok nem bírta ki az i4 éleit...
i5 -től talán ki is lyukadna.
De nem tudom pontosan, hogy mi okozta azt, talán túl szűk volt, elég sokáig tartott míg kitágult, eleinte fostam is, nehogy a telónak legyen baja... -
-Ben-
veterán
válasz
Smile8822 #45830 üzenetére
Jó, ha tudod: jobban karcolódik, mint az i4....
Egyébként lényegében ugyanaz, nagyobb kijelző, szebb (legalábbis nekem jobban tetszik élőben - fotókon nem), és sokkal-sokkal gördülékenyebb... de azt hiszem ezeket te is tudod róla, különben nem vennéd.@xors: de nyilván attól függ, hogy milyen színűt vesz, mert a feketére ez még igaz is, a fehérre egyértelműen nem...
-
-Ben-
veterán
Hogyhogy i4-en nem lehet OTA frissíteni? i5 -ön simán ment... micsoda baromság ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest