Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blyan
félisten
válasz
icecave #12519 üzenetére
Nincs náluk, de azért az áraik elég viccesek. Persze, ha pénz nem számít, akkor oké, de azért inkább várok (várnék, ha akarnék és szánnék ennyit) és 210-ért megrendelem az apple.hu-ról. mint vegyem 30%-kal drágábban, de azonnal.
Úgy gondolom az embernek legyenek elvei is, hiába vastag esetleg a tárca. És az elveim ellen való, ha hagyom hogy meglopjanak.(#12520) DanielK
Teljesen várható árak. Semmi meglepő nincs benne. Bosszantó annál inkább.
-
Blyan
félisten
válasz
JamesHun #12512 üzenetére
Aszittem Handrás árulja is, de most nézem, hogy pont iPhone-t nem lehet az XMS-ben kapni.
Elvileg akkor nincs más bót.
(#12514) crey
Hát akkor inkább a vodánál vegye.
Bár ahogy nézem, most éppen semmilyen iphone-t nem lehet ott kapni.
Még talán a Speedshop van, de ők sem vették még észre, hogy csökkent az i4s ára, 192-ért árulják. Az i5-re meg ígérik, hogy jön (bele sem merek gondolni...)
szerk:
Jaj, a GSMline árulja, de kedvesek: [link]
16-os 305K forintocska.
-
Blyan
félisten
válasz
hatesz #12486 üzenetére
Csinált egy teljes mentést icloudba, átköltözik az i4s-re telefonra és akitválás után visszatölti azt. Aztán mintha klónozva lenne a két telefon.
Settings, icloud, storage & backup, icloud backup bekapcs, back up now.
A visszaállítás meg egyszerű, mint a facsipesz, aktiválás, id megadása majd igennel felelni a backup visszatöltésére.
Remélem jót írtam.
Szerk:
Ja igen az importált képek és zenék és csengőhangok kivételével, ezt kihagytam.
Az utóbbi hiányát mondjuk nem értem.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #12474 üzenetére
Így van.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #12466 üzenetére
Thx.
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #12462 üzenetére
Nézd, szíved joga úgy látni a dolgokat ahogy, de meggyőzni ne akarj itt senkit erről. Véleményt formáltál, ez rendben van. Vedd meg azt ami kiszolgálja az igényeidet és pont.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #12442 üzenetére
Ezt ki tudná megmondani? A gyakorlat szerint nem független (miért lenne az?), de próbáld ki.
-
Blyan
félisten
válasz
kovipetiii #12299 üzenetére
Helyes, örülök. Én igazából saját magammal példálóztam.
-
Blyan
félisten
válasz
kovipetiii #12291 üzenetére
de itt megnyugtattak,hogy a voda nem tilt.
Nem tilt valóban, csak ne legyen lopott.
-
Blyan
félisten
Na bakker, asse tudom hogy köl ios6 JB-t csinálni, de egy ilyen fénykép után akár meg is tanulhatnám...
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #11421 üzenetére
Én is remélem. Bár bótbúl van.
-
Blyan
félisten
Ez elég... durva.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #9068 üzenetére
Mert mint mondtad, a készlet kiürítés folyik, a 16-os még bőven marad. Majd esik annak is az ára, ha az i5 bekopogott.
Viszont 16-os árában a 32-es jó árnak számít, mégha az alapvető ár elég borsós is. -
Blyan
félisten
A 32-es i4s, most annyi lett, mint a 16-ost, ikon200/mozaikS-el és Ikon400/MozaikL-el. Az már jó ár.
-
Blyan
félisten
Elvileg 6.0 GM-mel az i4s is megkapta a Panorama módot. Tesztelte már valaki?
(#8589) majestic
Tavaly a GSMLine is ilyen áron kínálta a megjelenés előtt álló i4s-t.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #8438 üzenetére
Egyedül kiteszik az Ali babát, meg a haverjait..
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #8430 üzenetére
Nekem i4-em volt, amíg az óberhé le nem foglalta.
Jogosan persze, de akkor már újat veszek, és ha 5-ös nem is futja, a 4s-t becéloztam. Mondjuk szerencsére céges támogatással veszem, ami azt jelenti 120K-t áll belőle a cég... de ha belegondolok.. ha a mostani ~160K árat belőnék az i5-re, akkor csak 40-et kellene belefeccőlnöm.
Mindegy, még korai ezen filózni, a beárazás is odébb van, hát még az, hogy lehúzzam a céget 120.000-re.5K csomag 80 az egy baromi jó ár lenne most.. .de 50%-kal efelett van. És ez csak a T, nekem a Vodától kellene, hát azok meg úgy lopnak, hogy rossz nézni.
Szerk: most nézem, a Voda Mátrix 3 (ami 6780 és lószart sem adnak érte), 170K az i4s.
Azért tudnak ezel lopni, ha nagyon akarnak! -
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #8426 üzenetére
Az nekem is érthetetlen.
Viszont jó lenne, ha i4 közeli árra lenyomnák az i4s árát, mert akkor azt fogok venni.
Nekem bőven megfelel, ha egy generációs lemaradásban követem az almáékat. -
Blyan
félisten
Van valakinek infója arról, hogy a iPhone 4s esetleg átveszi a mostani 8GB-os i4 helyét a szolgáltatóknál?
És egyáltalán, akkor az majd (az i4s) 16Gigás változatban lesz csak - mintha így láttam volna a keynote-on. Tehát nem 8gigásra csökkentve, hanem csak a 16-ost tartják meg és kész. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #7944 üzenetére
Hát igen, szivola lett a dologból, és valóban drága tanulólecke.
Most megvárom az újabb kiadást az ájfonból, aztán eldöntöm áldozok-e arra, vagy elég jó lesz-e egy 4s is újonnan. Vagy megkóstolom a WP8-at. De majd kiderül, megvárom a kínálatot.
Addig is valami szarral kell kihúznom..(#7959) manchester85
Pontosan.
Bár ma éppen egy Motorola U9-et használok... nem is részletezem az élményt.
(#7960) szekfizsolt
Aztán jóárasítom a tányéros tv-t.
-
Blyan
félisten
válasz
peugeotmate #7937 üzenetére
Nos, ezen én is csodálkoztam... de ezekszerint igen. Bár eléggé egyedi esetnek tűnik.
(#7940) manchester85
Próbáltam egyértelműen fogalmazni, de igen, velem történt.
(#7938) kali
Hát ja, nekem eléggé érvágás.. de akitől lopták legalább visszakapja a cuccát. Ez is valami, mégha az én pénztárcámat nem is vigasztalja.
-
Blyan
félisten
Tanulságul egy kis történet.
A hardveraprón vettem használt vodás iPhone 4-et (85K volt az ára), júniusban, két hete jött idézés az rendőrségről, tanúként akartak kihallgatni. Kiderült, hogy a teló lopott, tavaly októberben csórták Szegeden, IMEI alapján jutottak el hozzám, iPhone lefoglal, történet ennyi.
Neveket nem írok, nem tudok alapozni semmire, lehet a csóresz akitől vettem szintén csak felült a szopórollerra.Tanulság, tessék alaposan meggondolni, ki kitől vásárol, lehetőleg dobozos cuccot, ha lehet még garanciálisan és mindig adásvétellel.
Ennyi.
-
Blyan
félisten
Srácok, láma leszek. Napokban telepítettem újra a WIn7-et, felkerült a friss iTunes. Látja a iOS 6 Beta 4-es iPhone4-et, de sehogy nem tudok hozzáadni sem zenét, sem videót.
Mit kellene, hogyan próbálnom?
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #7848 üzenetére
Nekem igen, ha folyamatosan 3G-t használok, és netezek 1 órát, és neadj isten a hálózat a nem full térerőn teng, nos így félnap alatt 30%-ra szívta a 96-ról az akksimat, reggel héttől délig.
Ez egy mai tapasztalat. Edge-t használva nem ilyen a dolog.
Ja igen, egy éves i4-en mindez. -
Blyan
félisten
iTunes, i4, iOS 6 beta 4 - nem tudok fájlokat felmásolni a telefonra, sőt nem is tudom szinkornizálni a média könyvtárat sem.
Mit szarok el?
-
Blyan
félisten
Igen, erre rájöttem...
De miért? Más motorral nem lehet browsert írni?
Ja és, a cúnya májkroszoft HTML 5 test oldala bár bejön, de pl a speed reading résznél már nem lehet a startot megnyomni.
Igaz, 5.11 alatt sem ment. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #7512 üzenetére
Nekem is összeomlik, sőt a Chrome is, és néha a Dolphin is, és a fórum asztali nézetben is.
iPhone 4, iOS6 beta 4 -
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #6423 üzenetére
Én egy évig használtam, és imádtam, az átláthatóság pedig csak szervezés kérdése volt.
A gördülékenység pedig nem az animációnál kezdődik, legfeljebb az csak egy szépítés.
De pl olyannal sosem találkoztam ott, hogy ha nyitva hagytam x tabot a böngészőben, akkor akár 4 nappal később is újra töltődtek volna, ha beléptem a böngészőbe.
Tényleg nem akadt meg sose egy pillanatra sem, az i4 azért hajlamos erre már - persze nem vészes, de a WP után egyszerűen szemet szúró volt.Számomra kizárólag az alkalmazások sokszínűsége - ami főként a fejleszthetőségi korlátok miatt létezik és fog is amíg a WP8 meg nem jelenik - ami gondot okozott. Meg azok optimalizálása, ami szintén a fent említett okra vezethetőek vissza. A MS a korlátozással nagyon sok dolgot elszart, pedig bőven Apple/iPhone minőség lehetett volna a dologból (bizonyos területen azért hozza azt).
Kíváncsi vagyok a folytatásra, aztán ha nem győznek meg, itt ragadok az iOS-en, amivel amúgy a kezdetek óta szimpatizálok. -
Blyan
félisten
válasz
szmayer1 #6339 üzenetére
Én Windows Phone-ról váltottam i4-re. Ahhoz képest nekem is lassabb a telefon, de nem vészes igazából. Az alkalmazások sokszínűsége kárpótol nagyjából.
Azért kíváncsi vagyok a WP8-ra, mennyire fog változni a negatív oldala annak, mert minden hibája illetve hiányossága ellenére a WP7 most a leggördülékenyebb mobil OS.(#6408) szekfizsolt
De az ismerősök FB bejegyzéseit/képeit nem lehet se böngészni, sem hozzászólni, sem ilyesmi. A kontaktoknál ugyan megjelenik a lehetőség, hogy pl üzenet válts a FB ismerőseiddel, de ehhez pl kell a FB Messenger alkalmazása. Szóval az intergráció főleg arról szól, hogy szinte bármit meg lehet osztani, és a naptár is beépül.
-
Blyan
félisten
válasz
szekfizsolt #6295 üzenetére
Mit értesz beépített FB-on? Mert csak megosztani lehet azzal (legalább is jelenleg mást nem találtam), lájkolni, hozzászólni, stb, azok mind csak az alkalmazáson belül vagy csak a weben működik.
-
Blyan
félisten
válasz
Totheground #5951 üzenetére
Aha, oké, köszönöm!
Igen, restore-ral próbáltam.
-
Blyan
félisten
Az istennek sem tudok feltenni olyan beta 4-et, amit ne utasítana el az IPD reg hiánya miatt..
Mit szarok el?
-
Blyan
félisten
válasz
molnarpeter #4454 üzenetére
Nekem jól jönne...
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #3611 üzenetére
Én is megvettem, bár nem volt drága, de azért kidobott pénz lett. A Safari a legjobb ide.
-
Blyan
félisten
Hali, iOS 5.1.1 hol találom a hivasatiranyitast?
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77 #3098 üzenetére
Persze, alig kell hozzágyűjteni még 3 3GS-re való összeget.
Várjon új iPhoneig, és vegyen egy 4 vagy 4S-t. Akkor lejjebb kellene mennie azok árának.
Ha viszont most kell neki telefon és droidot nem akar, akkor vegye meg a 3GS-t és kész. Még egy évet el lehet vele tötyögni. -
Blyan
félisten
Koszonom fiúk.
Snooze:
Igen, JB van rajta, de mivel ilyen 4-5000 forintos tétlenek tunik, inkább megcsináltatom, mint szenvedjek a buherával.
-
Blyan
félisten
Sracok, eleg nehezen érzékel az iPhone4-em home gombja, ezt miként lehet orvosolni és mennyibe faj ez kb. ? Na és persze milyen helyet ajánlotok?
-
Blyan
félisten
Van lehetoseg magyar helyesiras ellenorzesre?
-
Blyan
félisten
Kosz, sracok!
-
Blyan
félisten
Sracok, ios 5.11, hogy lehet levelbe csatolmanyt tenni?
-
Blyan
félisten
válasz
Mela Kehes #1991 üzenetére
Értem.
-
Blyan
félisten
Vagy ennek van saját topikja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest