- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Megane2000 #129967 üzenetére
Troll on: használjon officet.
Egyébként nem tudom, nekem a 6S vásárlásakor ingyen volt (előtte nem volt még meg nekem). Olyan mintha nem bontatlan lett volna a telefon, hanem már aktiválták volna előtte.
-
Blyan
félisten
válasz
BeastMode #129725 üzenetére
Ha behozzák az i5SE-t, vagy bármi is lesz a neve, akkor bőven nem. Vegyük azt, hogy az i7 és Plus nem változik kijelzőméret tekintetében, ha így lesz, akkor tök felesleges 3 x 2 készülék csoport (i6, i6Plus, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus) ugyanolyan méretben, plusz az új 4"-os. És nem is nagyon vall az Apple-re.
i5SE, i6, i6Plus, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus? Kicsit zsúfoltnak tűnne a paletta így, 7 aktív készülékkel, az i5SE, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus féle változat ráadásul tökéletesen másolná a mostani kínálatot, ami kb elégségesnek is tűnik.
Más:
Némi összefoglaló, amit eddig lehet tudni az új 4"-os készülékről. [link] -
Blyan
félisten
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy az i7 megjelenésekor az i6 meg az i5s megy a levesbe, a store-bol. S akkor a pozíciónálási probléma meg is oldódik.
-
Blyan
félisten
válasz
max-pain #129719 üzenetére
500 dollárt írnak különböző cikkekben, az 5s most $450 a 6 meg $550.
Nem nagyon látok okot arra, hogy ne lőhessék fölé, másrészt, amit még mindig nem értesz, hogy az A9-cel is fölé lövik be (ha az lesz benne). Sőt, azzal igazán.
Amúgy bárhogyan is lesz, szvsz a 2 gig RAM lenne a fontosabb, nem a - ma - leggyorsabb SoC. -
Blyan
félisten
válasz
max-pain #129708 üzenetére
Miért ne pozicionálhatnák a 6 fölé, ami addigra egy másfél generációs lemaradásban lesz? Másrészt, az A9 előrekerülésével szintén a 6 fölé pakolnák az újdonságot.
A 2 gig RAM-nak meg több értelme lenne, tekintve, hogy az elévülést a közel vagy távolabbi jövőben nem az SoC gyenge teljesítménye, hanem az operatív háttértár mértéke fogja megszabni - szerintem legalább is, itt az iOS vonalon. -
Blyan
félisten
válasz
karpiepowa #129713 üzenetére
Na ezt sajnos - budapesti lévén - nem tudom.
De biztosan tudja valaki más majd rá a választ.
-
Blyan
félisten
válasz
karpiepowa #129710 üzenetére
Miért küldenének el a francba, amikor beállítasz egy 200.000 forintba került készülékkel, hogy recseg a hangszóró? Nem tudom milyen gyakori, de még ha egyedi hiba is, akkor sem tartozik abba a kategóriába, amivel meg lehetne tagadni a garanciáztatást.
(#129709) Scholes9
Szép álom...
-
Blyan
félisten
válasz
karpiepowa #129706 üzenetére
Soha nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Nyilván nem az, hogy földhöz vágod vagy magad akarod megszerelni, hanem hogy elviszed garanciális javításra.
-
Blyan
félisten
válasz
max-pain #129704 üzenetére
A cikk alapján, amiről beszélgetünk és amire most Te válaszolsz, aszerint A9 és 1 giga RAM. Pont azt írtam, hogy az A8 + 2 giga RAM lett volna a értékelhető megoldás.
Apple's new 4-inch iPhone is rumored to feature an A9 chip with M9 motion coprocessor, 1,624 mAh battery, 1GB of RAM, Bluetooth 4.2, Apple Pay, VoLTE, 802.11ac Wi-Fi, and 16GB and 64GB storage models, but 3D Touch appears unlikely.
-
Blyan
félisten
Muhahaha aztán vinnyog a megrendelő, hogy lassú a másolás, alkalmazás megnyitás, stb.
-
Blyan
félisten
válasz
pinnacle #129656 üzenetére
Én csak ezt az üveget használom, de az vetekszik az iPhone eredeti olephobic bevonatával. Ujjlenyomat nyilván lesz, de egy mozdulattal letörölhető, nem marad maszatos az üveg utána. Nekem nagyon bejön.
Mondom, hogy ez bár az eladó ugyanaz, de azért én az i6S-re késztett üveget használom, de ha minden igaz, akkor 5/S-re is ugyanilyennek kell lennie. -
Blyan
félisten
válasz
Viktor0610 #129166 üzenetére
Nem jelent semmit, beírtam a chrome-ban a gépemen:
1 Euro =
312.557737 Hungarian forintskeresőben 315.24 - de ha rányomok erre az összegre megnyitja a google keresőt, ott meg 312.69
De amúgy simán lehet,hogy spotlight részben az Apple adatbázisa alapján számolja ki.
-
Blyan
félisten
válasz
Rage47 #129163 üzenetére
Azt használja, 1 milliárdot fizetnek érte a G betűsök.
Én számítógépen csinálom ugyanezt a Chrome használatakor. Mármint az átváltást, nem az egy milliárdot.
De a számolásra pont értelmetlen és lassú. Lehúzod, kikeresed a számokat, a műveleti jeleket, addigra már megnyílt a számológép a control centerből (ami ráadásul bárhonnan bármikor elérhető). -
Blyan
félisten
válasz
Ragnar95 #129158 üzenetére
Nem használom felszabadításra (nem is lehet) és természetesen tudom, hogy nem tudnak pontos adatokat adni.
Szó sem volt tisztító alkalmazásról, arról beszéltünk, hogy az iOS9 rendszerben lévő RAM felszabadító kombináció (kikapcsoló gomb, a kikapcsolási lehetőségig, majd hosszan nyomni a "Home" gombot ) működik vagy sem, annak szemléltetésére elég jó volt.
A másik nyilvánvaló bizonyítéka az, hogy a task váltóban lévő összes alkalmazás újratöltődik fenti dolog használata után, ergo kipucolódik a memóriából, közel úgy mintha újra lett volna indítva a készülék. -
Blyan
félisten
Én meg azt nem értem, miért kell egymásnak ugrani? A fickó belinkelte a választ, én meg a magyart és kb itt végetért volna a dolog. Ehelyett meg valakinek mindig le kell ugatnia a másikat.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
TechN7ne #128847 üzenetére
Szvsz kár ezen ragódni. Neked lagolt az 9.2.1 másnak meg nem, most visszaraktad a korábbit és mindenki happy, nem?
Vonatkozik ez galaxy kollégára is, akinek nem kellene személye elkövetett sértésnek venni, hogy Neked meg nem jött be a minap érkezett frissítés. Minimális igaza lehet abban,hogy a hiba valahol nálad lehetséges (tekintve, hogy rajtad kívül senkinek nem tűnt fel, hogy lagolna a 9.2.1), de ehhez kb semmi köze.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
TechN7ne #128185 üzenetére
Én is így lennék vele. Én mondjuk iOS7-tel használtam utoljára 4S-t, de látva a videókat, azt mondom hogy aki olyan szerencsés, vagy előrelátó volt, hogy 7x van a 4S ájfónján, az ne is frissítsen. Ha nem feltétlenül van rákényszerülve.
IOS 9-es 4s-ért pénzt sem adnék manapság. Nagyon nagy +1
-
Blyan
félisten
válasz
idntknow666 #128052 üzenetére
Nem, neki ez az átlag. Hisztis picsa es verpisti, kb ez állhat a névjegykártyáján ha van neki.
-
Blyan
félisten
válasz
Viktor0610 #128005 üzenetére
Biztosan mert a srác amúgy csúcskészülékekkel szaladgál ezért kérdezem.
-
Blyan
félisten
válasz
Scholes9 #127858 üzenetére
Ha már doc és ppt és főleg mondjuk az MS appokat használod, akkor én a OneDrive-ot ajánlom. Azokat automatikusan látják az appok miután bejelentkeztél rá. Csak nyilván nem árt ha van mobilneted.
Ha egyéb módon is mehet rá, ha van a gépeden iCloud drive és letöltöd az alkalmazást a telefonodra ott is lehet szinkronizálni.De ha madzagolni akarsz, akkor valóban az iTunes a legkézenfekvőbb.
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #127846 üzenetére
Hogy léteztek az emberek előtte... rejtély!
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #127842 üzenetére
Ennyire azért nem, mert itt kb olyannak látszik, mintha 15fps videó lenne, márpedig eléggé feltűnt volna az embereknek,hogy 5 éve nem tudnak normális videót felvenni a telefonjaikkal...
-
Blyan
félisten
válasz
Viktor0610 #127839 üzenetére
Acrobat Reader?
Nem is értem, lodobogás, akkor nem zebrát keresünk, hanem lovat - ezt az elvet követve elég könnyű tájékozódni az AppStore-ban.
Vagy csak én gondolom így?BTW beírva az AppStore-ba hogy PPT és első találat PowerPoint, XLS Excel és így tovább.
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #127826 üzenetére
Persze, hogy szembetűnő a különbség, itt youtube-on, amikor 60fps megjelenítésen látszik a 30fps felvétel is.
-
Blyan
félisten
válasz
Gsx-rr #127786 üzenetére
Haha, anno i4S-sen vagy 50 könyvet olvastam el.
Telefonokon összességében amúgy vagy 150-et.
Btw a net kikapcsolás szándékát amúgy én sem értem. Azokon a telókon ahol ki is lehetett kapcsolni se volt lekapcsolva sose. Persze ez én vagyok, de úgy gondolom a tölthetőségi lehetőségeimet figyelembe véve nem látok túl nagy spórolni valót azon, ha lekapcsolom és nyerek vele 1 órát, mikor úgyis töltőre kell raknom naponta. Nyilván az én felhasználási szokásaimhoz képest, de azokon meg nem is akarok két feltöltést közötti plusz percek vagy 1-2 óra miatt változtatni sem.
-
Blyan
félisten
válasz
Gsx-rr #127656 üzenetére
Hogyne lehetne, csak internet kérdése. Egy 30/30-as nettel hiába vagy wifin, ha egy normális szolgáltatói LTE ennek a két-három letöltésben akár a négyszeresét is adja.
Aztán a Router kérdése is, 802.11b/g eszközön próbálj meg lenyomni egy jobb LTE szolgáltatót, legyen akár gigabites is a net.
-
Blyan
félisten
válasz
Gsx-rr #127632 üzenetére
Még mindig nem értem a lemaradást amit erőltetsz. A legnagyobb konkurencia, legalább is amióta konkurenciaként lehet rátekinteni (Galaxy S i9000) ezt használja, most akkor meg mi a lemaradás?
Ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy az Apple le van maradva a többi gyártótól, mert a legtöbben androidos készülékeket csinálnak, a hülye eppül ragaszkodik az elavult ájóeszhez.Nem mondtam, hogy a legjobb, nem tudom ezt meg honnan rángattad elő.
A Olednek van előnye és van hátránya, mint az IPS-nek is. Amúgy meg lemaradás - ha már ez a téma - pont az Amolednek volt, és érthető, hogy az Apple nem akarta hasznáni amíg ez megvan. A mostani csúszás meg annak köszönhető, hogy nem lehet előrángatni csak úgy 50-100 millió Oled kijelzőt, évekbe telik összehozni egy ilyen volumenű megrendelést, gyártókapacitás kell hozzá. Az meg még csak most fog kibővülni. -
Blyan
félisten
válasz
Gsx-rr #127629 üzenetére
LG G2,G3,G4,
HTC M7,M8,M9
Sony Z1-5Ezek a Samsungon kívüli legismertebb csúcskészülékek az elmúlt évekből, ezek melyike használ Oled kijelzőt? Most akkor milyen lemaradásról beszélünk?
Van gyártó ami állandóan használja meg olyan is amelyik használta már, de a piac egészét nézve egyáltalán nem látok lemaradást ezügyben. Mert a lemaradás azt jelentené, hogy minden felsőkategóriás készülék már Oled kijelzőt használ, kivéve az iPhone modelleket. De erről szó sincs.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
sacaboy #127336 üzenetére
Nem tudom, sose vettem szolgáltatós tv-t, csak arra akartam rávilágítani, hogy a telefont a szolgáltatól veszi az ember a szolgáltatáshoz, a tv-t az esetek 99%-ban a digi,upc,telekom,akármitől függetlenül szerzi be az ember. Az arányok kicsit mások, na. A világ mobiljainak legalább a 70%-ka szolgáltató által van értékesítve, ugyanez a tv-nél nem teszi ki szvsz 0.001%-ot sem.
-
Blyan
félisten
Próbáltam a keresőt, de nem találtam konkrét választ; van, elérhető JB 9.2-re?
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #126911 üzenetére
Valamivel biztosan többet, mert a 3d teljesítmény jóval több így is, de a cpu rész kb ugyanazt hozza mint az.
Ilyen non-professzionális eredményekre alapozok, mint a geekbench és az antutu eredmények. Az előbbiben az 5S, az utóbbiban a 6 mérőszámai köszönnek vissza.
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #126909 üzenetére
Így van, Low power módban a 6S még mindig egy 5S teljesítményét hozza, ami azért elég komoly.
-
Blyan
félisten
válasz
galaxys80 #126907 üzenetére
Nem kötelező persze. Ettől függetlenül én magam 5S-t tartom a minimum szifonnak, aki venni akar, nyilván újonnan gondolom. Használtan viszont max az 5/c. A 4S-t nagyon szerettem anno, használtam sokáig, de pont utána indult el egy olyan szintű teljesítménynövekedés, ami következtében iszonyatosan lemaradt a 4S. az 5 már a duplája volt, az 5S meg annak a duplája, oké, utána a 6 már nem lépett akkorát előre, de a jelenlegi 6S azért ahhoz képest már megint jócskán.
De ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest