- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nederlanden #99181 üzenetére
Nekem nem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nederlanden #99176 üzenetére
Asztali gépen lehet csak
-
vadászcsiga
félisten
Nem is iPhone-ról beszéltem hanem G2-ről amiben 3000mAh-es akksi van, és olyan teljesítményű hálózati toltőt adnak hozzá mint iPadhez, plusz egy az átlagnál vastagabb usb/microusb kábelt. Ezért írtam hogy abszolút ajánlott kábel mert még ezt is bírja, sok a kereskedelemben kapható hulladékkal szemben amik közül némelyikre még rá is írják hogy bírja a 2A-es töltést (táblákhoz, phabletekhez stb), de gyakorlatban mégsem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
buci30 #97049 üzenetére
Közben hazaértem rádugtam a G2-m töltőfejére, megnéztem bírja e a gyorstöltést, es igen úgyhogy abszolút ajánlott kábel még iPadre is. Hány áruházi kábelt próbáltam ki aztán cseréltem vissza?! Gyorstöltést álló szivargyujto töltőm már van de kábel eddig nem volt hozzá. Vehettem volna később kettőt együtt de így is annyi felesleges csetresz van a kocsiban hogy inkább kivártam
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #97034 üzenetére
Akarom mondani töltő kábel
-
vadászcsiga
félisten
Meg jött az emagos tiltó kábel, micro usb oldala jó, lighteninget majd este nézem meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr. Erikszon #96866 üzenetére
Az utóbbi évek legfontosabb frissítése. Eltűnhet a csengohangod amit iTunes-ban vasaroltal. Rettenetes, senkinek nem kívánom.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #95609 üzenetére
Fagyalllo azt mondja hogy ez bizony egy beázás. Rejtélyes. Feleségem nagyon vigyáz a dolgaira, több evés rutinja van okostelefon téren is, soha még megkarcolva sem volt egyik sem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Daniel Alves #94777 üzenetére
Törlöd magát az appot
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #94007 üzenetére
Ez azért itt tőlünk pár 100 km-re sem olyan szokatlan.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #94002 üzenetére
Miért csak nem elloptak?
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
profisher. #86601 üzenetére
Siess mert nemsokára nem lesz visszaút, lehet hogy már most sincs
-
vadászcsiga
félisten
válasz
RM1996 #86440 üzenetére
Úgy is van, még fel óra ha minden igaz. Minden hivatalosan megjelenő verzió elott hónapokkal kiadják a fejlesztoknek szánt béta verziókat aminek megkoronázása a GM. Ha nem derül ki valami egetverő baromság róla akkor megegyezik a fel óra múlva megjelenő hivatalos verzióval.
Úgyhogy gyakorlatilag már pár napja a bátrabbak feltették es használják. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Hát szégyellem de megtetszett a 6 plus. Jól látom hogy mindkettőn oldalt van a power gomb mint a droidos telókon?
Kommy
Pedig anno ez az apróság is befolyásolt hogy iPhone-ra váltsák. Elegánsnak tartottam a mozdulatot ahogy az ember kikapcsolja a kijelzőt. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ringloszilva #85959 üzenetére
Tetszik a szöveg amit nyomsz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Balázs0916 #85794 üzenetére
Mert sokan a hivatalos megoldásokat szeretik. Én azért tettem fel hogy megtudjam kell e nekem vagy maradjon a 712+jb de egyre inkább úgy érzem maradni fog a 8
-
vadászcsiga
félisten
Ne vitatkozzatok hallgassátok inkább a U2 lemezt egymás után ujra és ujra. Kva jó
Sdforlife
Nalam jó -
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #85563 üzenetére
Hanem mi?
-
vadászcsiga
félisten
Hagy legyek én az első.
Időpont: ma este 11 óra.
- Elkezdtem frissíteni ios8-ra de csak forog forog a fogaskerék. Van esély rá hogy még ma frissül a telefonom? Hülye apple -
vadászcsiga
félisten
Kulcskarikára általában mikor jön meg sms-ben a kód? Tegnap frissítettem az air-t 712-re új készülékként, de azóta nem kapok semmit. Hogy férjek hozzá a jelszavaimhoz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirszevenap #84505 üzenetére
Utóbbi, plusz amit Ragnar ír
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DataTraveler #84500 üzenetére
Biztos vagy benne? Esetleg műszerrel is megmérted?
-
vadászcsiga
félisten
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest