- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
+2: Persze majd a Mangotol minden jo lesz. Akkor mar elkezd hasonlitani az iOS4-re elegge mukodesileg is, es nemely pont vegre megjavul, majd ev vegen.
+3: Az iPhone-nal nincs meg ket bug, ami az Omnianal terrorizalt, es valahogy nem hianyzik: egyreszt nincs az a ket masodperces idoszak telefonhivaskor, amig a masik fel nem hall engem; masreszt nem kell tartanom attol, hogy a hivas lerakasa utan lefagy a telefon. Az elobbi mindig, az utobbi az ot honap alatt csak haromszor fordult elo, de attol meg letezik.
Bocs a miniblogert, majd egyszer atirom ekezetekkel logoutra. Igy legalabb Zack is megtalalja
-
manchester85
veterán
Nem mennek bele nagyon az offolasba, es azon tul, hogy a vegtelensegig lehetne sorolni az iOS es az iPhone elonyeit, csupan nehany hatranyt emlitenek, ami azert nagyon durva, ha azt vesszuk, hogy az omnia 7 3-ad!! annyiba kerul, mint az iPhone4.
180 ezerert kepesek 4 eve ugyanazt a UI-t adni. 4 ev alatt eleg sokat fejlodik azert az ipar.
A 60 ezres omnia iphone 4-et megszegyenito sebesseggel tolti be az oldalakat. No checkboard, ilyenkor kesobb rajzolja ki az infokat, de meg mindig gyorsabb, raadasul szebb is, mint a checkboard.
Egymas melle teve a 3g-t es az omniat, hatalmas a felbontasbeli kulonbseg, raadasul most mar a kijelzo is kicsinek tunik. Persze ez szubjektiv, de az omnia utan megis kompromisszumnak tunik a 3,5 coll.
Omnian vegre akadasmenetesen megy az Apple oldala, ami meg a 4-et is megizzasztja
Persze a bongeszo hianyos, beagyazott videok hianya, stb, de megis, a felhasznaloi elmeny emiatt utcahosszal a WP7 oldalan van.Nem kerdes, hogy jelenleg az appstore, az iPhone feature listaja mindenkepp jobb valasztas osszessegeben egy WP7-es telefonnal, csak tudod az az elszomorito, hogy omnia utan az iPhone is csalodas. (elso blikkre az ugrik be, hogy de kicsi a kijelzo, de fapados a homescreen, mennyivel lassabb a bongeszo betoltese [aztan 2. blikkre ott van persze, hogy butabb is
]. Szal WP7-rol csak racionalis gondolkodassal lehet visszavaltani, mikor az ember konkretan ervekre lebontva tudja, mi hianyzik neki, es mi az, amiben nem tudod kompromisszumot kotni. De megis, mikor ujbol iPhone-t veszel a kezedbe, mar nem tud lenyugozni, 3 fo ok miatt: sebesseg, kijelzomeret, UI. Es ez eleg szar erzes, foleg, ha 3X olyan draga telefonrol beszelunk. Te nem ereztel ilyet?
-
plus44
veterán
208K ./Library/AddressBook
0 ./Library/Caches/Backup
0 ./Library/Caches/Snapshots/com.saurik.Cydia
0 ./Library/Caches/Snapshots
816K ./Library/Caches/com.apple.WebAppCache
2.7M ./Library/Caches/com.apple.keyboards/images
2.7M ./Library/Caches/com.apple.keyboards
17M ./Library/Caches/com.saurik.Cydia/SDURLCache
17M ./Library/Caches/com.saurik.Cydia
0 ./Library/Caches/locationd/ephemeris
328K ./Library/Caches/locationd
21M ./Library/Caches
8.0K ./Library/Cookies
8.0K ./Library/Keyboard
8.0K ./Library/Lockdown/activation_records
24K ./Library/Lockdown/escrow_records
24K ./Library/Lockdown/pair_records
80K ./Library/Lockdown
24K ./Library/Preferences
24K ./Library/WebKit/Databases/http_szifon.com_0
48K ./Library/WebKit/Databases
32K ./Library/WebKit/LocalStorage
80K ./Library/WebKit
21M ./Library
0 ./Media
21M .Józan paraszti ésszel akkor itt a Cache-t kellene törölni?
-
zack
nagyúr
Le vagyok maradva.
Ezek szerint meguntad a WP7 hülyeségeit? Pár szóban leírhatnéád ide is, mert szerintem többeket is érdekelne.
Már csak azért is, mert i4 után váltottál WP7-re, majd most megint vissza 3GS-re.
Nagy gondok kellettek hogy legyenek, ha visszatértél egy elvileg fejlettebb rendszerről.
Szóval csupa fül vagyok!És sztem a többiek is!
-
harcikeszeg
csendes tag
köszi. hát olyanom sajna nincs:-(
melyiket az egyszerűbb létrehozni?
itt melóban le van korlátozva a net, azért nem tudom megnézni, sajna.
vagy lehet h hagyom inkább...másik kérdés: letöltöttem a ringtone makert (free volt) és miután jól megszerkeztettem a telón a csengőhangot egy webhelyre irányít, ahonnan gondolom letölthetném, de nem töltődik be. vagy wifin kéne? én 3G-n próbáltam.
ötlet? köszi -
LordAxwell
senior tag
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest