- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gellor94
újonc
Tényleg kihalt topic....
De amit tudok írni azt megteszem. Kollegistaként gép nélkül jó sok android gamet nyomtam végig, amit ajánlhatok multy:
SAS Zombie assault 4; Call of mini Zombies 2; Asphalt 8 √√; Star Warfare 2
Ha eszembe jut még, idejövök és leírom magamnak. -
Dusee
őstag
elég kihalt ez a topik
-
Myth
aktív tag
Én egyről tudok amit próbáltam. Muffin Knight a neve, jópofa kis játék érdemes kipróbálni csak jó lenne még ilyen ügyességi/lövöldözős játékokat találni...
-
Dusee
őstag
asphalt 6 adrenaline megy android es iphone kozt
-
Myth
aktív tag
Na senki nem játszik ilyenekkel?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos topikot és gondoltam itt összegyűjthetnénk azokat a játékokat amiket lehet wifi-n vagy bluetooth-on keresztül játszani akár egy Iphone és egy Androidos készülék között. Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel úgyhogy, aki tud esetleg valami gyűjtőoldalt vagy játékokat amelyek ilyen formában játszhatók kérem ossza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged