- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gellor94
újonc
Tényleg kihalt topic....
De amit tudok írni azt megteszem. Kollegistaként gép nélkül jó sok android gamet nyomtam végig, amit ajánlhatok multy:
SAS Zombie assault 4; Call of mini Zombies 2; Asphalt 8 √√; Star Warfare 2
Ha eszembe jut még, idejövök és leírom magamnak. -
Dusee
őstag
elég kihalt ez a topik
-
Myth
aktív tag
Én egyről tudok amit próbáltam. Muffin Knight a neve, jópofa kis játék érdemes kipróbálni csak jó lenne még ilyen ügyességi/lövöldözős játékokat találni...
-
Dusee
őstag
asphalt 6 adrenaline megy android es iphone kozt
-
Myth
aktív tag
Na senki nem játszik ilyenekkel?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos topikot és gondoltam itt összegyűjthetnénk azokat a játékokat amiket lehet wifi-n vagy bluetooth-on keresztül játszani akár egy Iphone és egy Androidos készülék között. Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel úgyhogy, aki tud esetleg valami gyűjtőoldalt vagy játékokat amelyek ilyen formában játszhatók kérem ossza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest