- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gellor94
újonc
Tényleg kihalt topic....
De amit tudok írni azt megteszem. Kollegistaként gép nélkül jó sok android gamet nyomtam végig, amit ajánlhatok multy:
SAS Zombie assault 4; Call of mini Zombies 2; Asphalt 8 √√; Star Warfare 2
Ha eszembe jut még, idejövök és leírom magamnak. -
Dusee
őstag
elég kihalt ez a topik
-
Myth
aktív tag
Én egyről tudok amit próbáltam. Muffin Knight a neve, jópofa kis játék érdemes kipróbálni csak jó lenne még ilyen ügyességi/lövöldözős játékokat találni...
-
Dusee
őstag
asphalt 6 adrenaline megy android es iphone kozt
-
Myth
aktív tag
Na senki nem játszik ilyenekkel?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos topikot és gondoltam itt összegyűjthetnénk azokat a játékokat amiket lehet wifi-n vagy bluetooth-on keresztül játszani akár egy Iphone és egy Androidos készülék között. Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel úgyhogy, aki tud esetleg valami gyűjtőoldalt vagy játékokat amelyek ilyen formában játszhatók kérem ossza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest