Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
Én egyről tudok amit próbáltam. Muffin Knight a neve, jópofa kis játék érdemes kipróbálni csak jó lenne még ilyen ügyességi/lövöldözős játékokat találni...
-
Myth
aktív tag
Na senki nem játszik ilyenekkel?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos topikot és gondoltam itt összegyűjthetnénk azokat a játékokat amiket lehet wifi-n vagy bluetooth-on keresztül játszani akár egy Iphone és egy Androidos készülék között. Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel úgyhogy, aki tud esetleg valami gyűjtőoldalt vagy játékokat amelyek ilyen formában játszhatók kérem ossza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged