-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz Schafranek #40839 üzenetére
Szép, de ez is téved ma hajnalban kb 5 fokot csalt felfele, napközben 3-4 fokot lefele. Mivel nekem is van kint hőmérő, illetve 2-3 városon mentem át és azokban is volt hőmérséklet kijelzés, láttam hogy az Időkép kifejezetten pontos.
Igaz csapadék ma nem volt nálunk, de a felhőt, ködöt szintén az utóbbi jelezte helyesen. -
v.attis
őstag
Közben én is válaszoltam ott, de ide is bemásolom, hátha hasznos lesz még a későbbiekben:
Na, eltávolítottam a korábbi ügyfélkapu+ regisztrációt, eltávolítottam a fiókot a Microsoft appjából és újra kezdtem az egészet.
Kb 1 perc alatt sikerült minden és a Jelszavak alkalmazással tökéletesen működik.Még annyi, hogy először létrehoztam a Jelszavak-ban magát a bejegyzést a felhasználónév és jelszó párossal, ezt elmentettem, majd megnyitottam szerkesztésre és itt már be tudtam olvasni a QR kódot. Végtelenül egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
IPhone 15Pro, mindenből a legujabb hivatalos verzió, tehát semmi bétázás.
Néhány napja gondom van az MS Word és Excel programmal: ha ezen appokon belül nyitok meg dokumentumot vagy táblázatot, akkor minden jól megy, ellenben ha a gyári Fájlok alkalmazásból tenném ugyanezt, akkor hibaüzenettel sikertelennek bizonyul a kísérletem. Múlt héten még tökéletesen működött.
Hangsúlyozom, egyazon fájlokrol beszélek, nincs hiba vagy nem megfelelő formátum, hisz az MS alkalmazásból rendesen meg nyílnak.
Tudtok erről valamit? Esetleg másnál is jelentkezett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Politika
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest