- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
tuareg85 #41288 üzenetére
Csak két apró probléma van. A MÁV jegyeken lévő kód nem hagyományos QR vagy vonalkód. Még nagyobb gond, hogy a MÁV-app idióta tervezői nem engedik, hogy képernyőképet készíts az appban. Vagyis qrva nehéz lesz berakni az intowalletbe. Max. úgy, hogy esetleg egy másik telefonról befenyképezed.
-
v.attis
őstag
-
merqree
őstag
válasz
tuareg85 #40290 üzenetére
Nekem nagyon bevált a Kaspersky Safe Kids.
Néztem más alkalmazásokat is, de ebben tudtam a legjobban szabályozni, hogy pl lezárt eszközön mi az, ami mégis működhet, és elérheti a gyerek, vagy minden alkalmazáshoz külön-külön be lehet állítani használati idő maximumot. Tehát pl: pénteken a gyerek 1 óra 30 percet használhatja az eszközt, de ebben a másfél órában pl 15 percet játszhat a Mancsőrjárat játékkal... -
burgatshow
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tuareg85 #40072 üzenetére
Egyelőre nem tudok ilyenről, de ha lenne én is nagyra értékelném...
Androidról jöttem, az ott megszokott (Macrodroid) automatizmusokat próbálom itt is megvalósítani.
A ma megismert két Tool nagy segítség ebben...
Ami ebben a pillanatban jött elő, hogy egy Widget-be kirakott Shortcuts rutin (ami a saját Shortcuts rutinjaimat némítja ki/be) ikonja a Shortcuts-ból módosítható-e? Hogy már az ikonja is mutassa a Hangok ki/be állapotát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest