-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #3040 üzenetére
Sokkal jobban tetszik mint a GoodReader.
-
vadászcsiga
félisten
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
A Port.TV appot pont 1 hónapja vették le a store-ból, kemény 6-8 nap pályafutás után. Nekem még mindig meg van, időközönként visszateszem de használhatatlan, kár pedig ígéretes volt.
-
vadászcsiga
félisten
IGO primo europe-ban sikerült valakinek letöltenie a magyar hangot? Nekem eljut a 95%-ig ott viszont dob egy hibát. Hogy kell?
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Mivel az i5 hidegen hagy ezért körül néztem inkabb az új appok közt, és találtam is. Megjelent végre egy magyar nyelvű kiadás-bevétel app és elég jónak tűnik, bár a neve meglehetősen bárgyú: Koin
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3008 üzenetére
Én régebben teszteltem egy csomó trackert, autó kilométerórával vetettem össze őket, közte volt az endomondo, meg a runkeeper is. Mindkettő eltérő távolságot mutatott az autóéhoz képest, ekkor kicsit kiábrándultam belőlük aztán megjelent a Sportstracker és félredobtam az összeset emlékezve a nokian használt elődjére ami mindig megbízható volt.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3004 üzenetére
Az utóbbi. Szimpátia kérdése az egész, én azt mondom maradj a Sportstrackernél.
-
vadászcsiga
félisten
válasz ittakary #2999 üzenetére
Ugye milyen szép? Még arra is figyelt hogy annak az országnak a papírpénzével legyen kitomve a pénztárca, amilyen pénznemet kiválasztottunk, nem a szokásos egyen dollárral. Gyönyörű munka, ritka az ilyen és még használható is, persze nem egy money iq. Kár hogy már nem használok ilyet. Elteszem a fiókba.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a QuickWallet, ez egy kiadás-bevétel tipusú app, most találtam. Ritka gyönyörű grafikával, ám HUF devizanem nélkül. Mindenképpen töltsétek le mert a szép felület mellett érdekes a kezelése is.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Smart Office 2. Ratyi egy cucc de hátha valakinek ez kell
...bocs
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2940 üzenetére
De latja, ha ráklikkel az összes útvonaladra. Próbáld ki úgy hogy kilépsz az accountodbol.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2936 üzenetére
Appon belül csak megosztás van fb, twitter, meg a sportstracker oldalán barátnak jelölt emberek felé, de webes felületen künnyű, csak kikeresed az útvonalat és kimásold a webcímet.
-
vadászcsiga
félisten
Valamelyik nap ajánlottam Mela Kehesnek a Calculator+t, én sokat használom, jött hozzá egy frissítés pár napja amiben appon belüli vásárlással ki lehet bővíteni egy valuta konverterrel amit ugyancsak gyakran használok csak ehhez egy másik appot kell megnyitni. Mostantól elég egy is, ráadásul nagyon ötletesen oldották meg, nekem baromira tetszik. Később mértékegység átváltó is lesz benne
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2915 üzenetére
Gift card több is van. Sponsor appra gondoltál nem?
-
vadászcsiga
félisten
Jelenleg egy db sponsor app sincs, még iPadra sem. Ilyen is régen volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tibee86 #2897 üzenetére
Én kizárólag ennek hiszek, fél szemmel nézem a tv-t, meg néha az Időképet de ha tudni akarom milyen lesz az idő másnap, ezt nyitom meg. Persze ez is téved, de kisebb százalékban mint a többi. Néha direkt figyelem órára lebontva a napi prognózist, és +- fél órát téved a közeledő esővel kapcsolatban például.
-
vadászcsiga
félisten
A leghitelesebb időjárás alkalmazás most féláron, icecave ha meg akarod venni most tedd meg.
WeatherPro -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2888 üzenetére
Calculator esetleg?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2886 üzenetére
Én ezt használom és szeretem, nem tudom megfelel e?
Calculator+[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2882 üzenetére
Jó lenne csak nem szinkronizál semmivel, mondjuk iClouddal.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Video Camera app, jó kis videó vágó progi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2853 üzenetére
Most magyarúl légyszi
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent egy Any.Do-ra nagyon hasonlító stílusú, nem túl bonyolított heti/havi tervező a store-ban. Ingyenes, egy töltést megér.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem bejött írtam is oda hogy nem értem miről beszélnek. Hiányos volt még de egy frissítés rendbehozta volna. Gondolom ezen vannak éppen es hamarosan visszatér.
Apropó. Olvastad az off topikban amit írtam neked? Találtam egy dockoló hirdetést a hardveraprón: [link]
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #2764 üzenetére
PORT.tv app nem sokáig volt fenn a store-ban, napok óta már a műsorokat sem tölti be.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Szép csendben megjelent a port.hu tv műsor alkalmazása PORT.TV
Első blikkre tetszik, még az egyes műsorok alatti hsz-ek is olvashatók. Az appstore-os értékeléseket nem értem.
Nem tudom leváltja e a TV24-et, még nézegetem remélem lesz frissítés. Kb 1 éve írtam nekik emailt hogy tervezik e ios alkalmazás létrehozását de bsztak válaszolni, hát most itt van.
-
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az AirCassette
Lejátszó, különböző kazetta elolapokkal, semmi extra csak régebben beraktam wishbe és ma jelzett. -
vadászcsiga
félisten
Csak nekem működik furán az M1 olimpia tv? Rábökök hogy atlétika rudugras, erre a női vízilabda megy. Arról nem is beszélve hogy néha szétesik a kép. Nálatok is ilyen?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2708 üzenetére
Ekkora összeggel gyakorlatilag minden fontosabb appot vagy játékot meg tudsz venni kivéve a navikat és elmondhatod mint Isten a 7. napon, "vegeztem!"
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2624 üzenetére
Hát sajnálom de engem nem érint mert megvettem ugyan de töröltem is mert számomra tökéletesen használhatatlan.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2621 üzenetére
Honnan tudod hogy nem cseréli e le a gmail appra? Vagy mi volt abban a levélben most nincs kedvem felteliteni újra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2619 üzenetére
Mi lett vele? Azt olvastam hogy megvette a Google de ezenkívül?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ez az ingyenes CoPilot nem sokat ér, végre volt alkalmam kipróbálni azt hittem a 2D navigálás ami jár hozzá olyan mintha az iGo-t vagy a navigont 2D-re állítanánk de ez teljesen más, nem követi a mozgást vagy mi ki is dobtam rákba.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2492 üzenetére
Ezt már nem tudod lezárni életed végéig nézni fogod.
Csak az anonym fma-sok közösségében tudsz leszokni róla[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Köszönöm, egyébként László nap volt.
-
vadászcsiga
félisten
Fürdők a gift cardokban. Az FMA-s 10 dolcsisból maradt 6$, múlt heten a nevnapomra noveremektol meg kaptam egy 15€-sat, igaz csak az osztrák AppStore-ban érvényes de mint köztudott van osztrák ID-m is
Már csak olyan app kéne amit még nem vettem meg -
vadászcsiga
félisten
Fma-nak annyi? Nekem be sem tolt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2442 üzenetére
Tamagocsi
-
vadászcsiga
félisten
Megérkezett a Gmail app hiányzó láncszeme a push egy frissítés formájában. A Sparrow meg bekaphatja. Töketlenek.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2394 üzenetére
Majd megjelenik, ha iTunesben látszik az jó.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2392 üzenetére
Us id-vel vagy belépve?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2374 üzenetére
Sőt az appstore-ban is látszik a maradék összeg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2376 üzenetére
Ja.
Mela Kehes
Szerintem igen, hiszen egy accounthoz tartozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest