- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7179 üzenetére
Ja, ilyen nekem is szokott lenni de most semmi új nincs. Utoljára a Plan & Note volt. Van vagy 10 jobbnál jobb ilyen típusú appom de valójában éles helyzetben mindig a gyári naptárt nyitom meg. Ez van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7177 üzenetére
Elég csunyácska és drágácska is. Week calendar nem jó?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7175 üzenetére
Nincs meg, DanielK-nek igen
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7170 üzenetére
Igazi pénzt ne szánj ra, gyönyörű szép de túl bonyolult. Néha letorlom, majd pár hónap múlva ujra felteszem de ennyi. Heti nezetet azt hiszem nem lehet csak havit meg listát.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7155 üzenetére
Köszi az ajánlást de tényleg nem jók csak a helyet foglalják, én már félre sem teszem az ilyeneket, rögtön törlöm. Mi lenne számodra az igazi amit a gyari naptár nem elégít ki?
Én már csak hobbiból veszem meg az ilyen appokat, rájöttem hogy a feledékenységemen semmi nem segít. Mostanában a Do it (Tomorrow) HD
használom ennek javításásra, ideig óráig jó lesz. Anno még ingyé jutottam hozzá, egyszerű mint a faék, szinkronizál a feleségem telójával úgyhogy ő is tud nekem teendőket beírni, és van droidos verziója is ha esetleg taboznék. Egyetlen hátránya hogy a synchez meg kell nyitni a progit, nem dob pusht mint a fasza Buy me a pie, azt imádom jó lenne belőle todo app is.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #7153 üzenetére
Köszi, megsasolom
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6976 üzenetére
Egyébként ott van a leirasban, az első mondat: TuneIn Radio Pro adds the ability to record everything you love from TuneIn Radio. Plus, you can enjoy your listening in an environment free of display ads.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz HarryPotter #6912 üzenetére
Van egy pár de talán ez? Piggie
-
vadászcsiga
félisten
A Plan & Note most
3,59€ helyett1,79€-ba kerül. -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6867 üzenetére
Plan and Note nem ugyanezt tudja? Vagy az nem tetszik?
Nézem a Pocket informantot de gyanus nekem az olyan app amiben ilyen távoli, kártya szerűen kirakott előnézeti kép van a programról, gyakorlatilag semmi nem látszik. Szinte az összes ilyen tipusú progit megvettem már úgyhogy van némi tapasztalatom a kiválasztás terén, de nekem valami itt bűzlik
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6805 üzenetére
Megvetted végül a Pocket informantot?
-
vadászcsiga
félisten
Jópofa system lesegető progi lett ingyenes: SYSTEM UTIL Dashboard
Múltkor ingyenes volt a Fuel monitor, hétvégén voltam egy hosszabb úton es tök jól elszórakoztam vele mert egész pontosan mutatja a megtett utat Ft-ban. Gondolom valami egyszerű képlet alapján számolja ki de érdekes látni mennyibe kerül a kirándulás.
A harmadik meg egy hatterkep alkalmazás, a legtöbb kép talán ebben van, es nem csak a telefon méretében tölthető le a fotó, hanem vagy 3-4 másikban is.
WallpaperCASA -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6449 üzenetére
Vezess áramot a hűtő fogantyújába, a hatás garantált
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6416 üzenetére
Az ingyenes T-s navigonról beszélsz mert az tényleg 2 évig ingyenes, viszont ha megveszed valamelyik térképet rögtön tiéd lesz a navi.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6414 üzenetére
Hogy hogy meddig? Ha kifizetted akkor az app megszűnéséig jogosult vagy a frissítésekre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6410 üzenetére
Ja, és egy ártatlan txt-t sem tud megnyitni. Kuka
Szifon elég komolytalan portál. Minimális tesztelés nélkül magasztalnak fel egy appot, és nem ez az első.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6410 üzenetére
Akkor ez az app felejtős nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6408 üzenetére
Nálam elég darabosan jelenít meg egy szimpla doc fájlt, már már megfagy, pdf-fel is hasonló.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6380 üzenetére
Én használom, ki is dobtam a gmail appot miatta. Utáltam, ezzel sokkal jobban elvagyok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6378 üzenetére
Én mindenesetre elteszem a jelenlegi verziót, kitudja mihez akar kezdeni vele a DB. Bár ha lekapcsolják a szervert, cseszhetem.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tyler Durden #6358 üzenetére
Na vajon ettől jobb lesz vagy rosszabb? mondjuk jobb mintha a google vette volna meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6268 üzenetére
Mondom hogy én sem kaptam. Azt hiszem Totheground írta hogy neki volt valami sms hitelesítés az elején amiben benne volt a kód.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6266 üzenetére
Ha nem kaptál az elején ahogy én sem, akkor igen, vagy hosszas levelezgetés Lizzel
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6250 üzenetére
Én is lekaptam még reggel de külön leírás kell a használatához. Töröltem is.
-
vadászcsiga
félisten
A gyári nálam is használatban marad továbbra is, azon van a fő email címem. Mailboxban csak a 2 kevésbé használt van de sokkal jobb. Azt utáltam a gmailben hogy ha több cím is fel volt véve, csak noticenterről lehetett közvetlenül megnezni a levelet, ha meg töröltem, sokszor ott maradt a badge. A plusz mappák nem zavarnak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Stalker-2572 #6134 üzenetére
Ne akard meg tudni
-
vadászcsiga
félisten
válasz Stalker-2572 #6132 üzenetére
Máma nem de úgy 2 éve igen
-
vadászcsiga
félisten
válasz Stalker-2572 #6130 üzenetére
Má' mikor?!
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #6125 üzenetére
Az amúgy is ingyenes verzió? Gondolom
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6120 üzenetére
Pár napos használat után össze szedjük a hibákat es írunk a fejlesztőnek.
DanielK
Hol van a régi Daniel? A felfedező kedvű?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6117 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6114 üzenetére
Ugye, van ebben minden. Akkor nem árt néha menteni.
Lehet iCloudba is, akkor meg van oldva ez is. Mondtam en hogy világbajnok progi ez.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6112 üzenetére
Ez van. A telefon backupja majd megoldja. A jegyzeteket remélem azért visszarakja?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6110 üzenetére
En gondolom igen, legalábbis más appoknál így van de hagy ne próbáljam ki, talán te, neked még nincs annyi cucc benne. De van a securiy and data alatt is valami backup dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6106 üzenetére
Icloud backup van a sync alatt a bellitasokban. Az csak elég nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6102 üzenetére
Mi már elég jóban vagyunk. Délután átköltöztettem az összes jegyzetemet, külön valogattam a jelszavakat és beraktam a password fülbe, lekódoltam és ennyi. Eddig bejön, van egy-két összefüggés amit nem értek, majd rájövök.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #6098 üzenetére
22€-ért marad a store-ban
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #6096 üzenetére
Ezt mi alapján mondod, használod a learnvisible-t? 5 napja jelent meg.
Erről az Ankiről van linked mert egyet kidobott de nem hiszem hogy az lenne. -
vadászcsiga
félisten
Újfajta nyelvtanulós program magyar fejlesztőktől 5 nyelven, ígéretes.
Learnvisible -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6093 üzenetére
Igen, de gondolom keveredés lenne hiszen badge csak egyféle van. Egyébként ha a naptárbejegyzést átrakod taskba, máris lesz.
Az iCloud miatt együttműködik a gyári emlékeztetővel, es fordítva. -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6091 üzenetére
Egy hibája van, badge csak taskra van, naptár bejegyzésre nincs ):
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #6085 üzenetére
Tény hogy van sok beállítás amiről azt sem tudom micsoda, de mégis átgondolt, látni hogy sok munka van benne és nem csak a kinézetre ment a fejlesztő. Nem véletlenül kerül majdnem 4€-ba.
Mela
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6079 üzenetére
A calendar beállításaiban ki lehet választani melyik ország ünnepelt mutassa, sajnos magyar egyelőre nincs benne, majd írok a fejlesztőnek.
Olyan finomság is van a könnyebb használhatóság kedvéért, hogy bekapcsolható egy "Use speed button" ami elhelyez egy félig áttetsző "vissza", "+", vagy "done" gombot a képernyő alsó felén, plusz egy ugyanilyen menü gombot az aktuális oldal elérhető beállításaival. Nem tűnik el a felső meglévő gomb, ez csak plusz. Nekem bejön, mindig is zavart az iOS-ben hogy felül van a vissza gomb.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6079 üzenetére
Csak saját felelősségre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6076 üzenetére
Nem tudok én ilyet írni, inkább kérdezz.
-
vadászcsiga
félisten
Plan & Note-nak 65 oldalas manualja van
-
vadászcsiga
félisten
válasz TheMarci #6065 üzenetére
Semmi, legalábbis a fejlesztők nevéből kiindulva. Anote-nál Brid van a developer infonál, a Plan & Note-nál meg NAMUSOFT Inc., valami koreai figura.
Amúgy azóta megnéztem tüzetesebben és egyelőre nagyon tetszik, bár voltam már így pár másik ilyen tipusú appal. Van iCloud sync, badge, 90%-ban testre szabható, ez azt jelenti hogy lecserélhető az angol nyelvű cimkenév, szine, betűtipusa és mérete is, de maga a program angol.
Ja, és egyenként jelszavazhatóak a mappák, pl van egy password fül a Note alatt, ott külön jól jön bár nem szoktam a jelszavaimat telón tárolni.
...vagy dehogyisnem, de hüje vagyok, hiszen a gyári jegyzetekben tartom. Legszarabb hely csak azt szeretem hogy restore-nál bekapcsolom az iCoudot és benne is vannak a memók. Hát most lehet átköltözök a Plan & Note-ba.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Hosszas levelezés után a Mailbox support végre elküldte a kódot. Ennyit nem dolgoztam egy appért sem mint ezért. Olyan voltam mint egy vadászkutya, megfogtam és nem engedtem
Más.
Hódololtam másik szenvedélyemnek a naptár és teendő vásárlásnak, nem tudtam ellenállni a Plan & Note-nak. Kicsit drága volt de játékpénzből meg sem kottyan
A 2Do és az Awesome Note keveréke csak frissebb külsővel. MeglátjukJa, és univerzális app, bár ez az én szempontomból egyelőre nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Még nem volt idom vele foglalkozni de nálam biztos hogy lecseréli a gmail appot, csak előtte szeretném biztonságban tudni a kódot ha már enélkül nem lehet friss rendszerre feltenni.
Egyébként nem érzem hogy nagy hype lenne körülötte, a szifonos cikk óta nem olvastam róla sehol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest