- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Új év, új Moto G széria
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz tuzpenge #40858 üzenetére
Megoldódott...csak az ugyfelkapu pluszba engedett be.....a simába nem, ha már egyszer regisztráltál a pluszba....oda meg az iphone gyári jelszókezelőjének a verifikációs kódját használtam, most meg a google-ét próbáltam elfogadtatni.....mire eszembe jutott hogy nem is azzal regisztráltam....szóval összegezve hátha másnak is hasznos lesz:
ha már regisztráltál az ugyfélkapu pluszra akkor onnantól a sima ugyfélkapus bejelentkezés nem fog menni (a neten sem), csak a plusz-os. Illletve ugyan azt az autentikációs progit kell használni amit a regisztrációkor (jelen esetben a gyári jelszavak-ét).ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Delta Force (2024)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD