Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Mi a probléma, panasz rájuk?
Az Aquaban 10k val drágább, akkor inkább azt válasszam? -
Gerisz
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Süvi: A keret úgy szokott ilyenkor alakulni, hogy (jelen pillanatban) veszünk tabletet valami olcsót, mert elsőnek jó az. Akkor jött az elvárás, hogy azért ne laggos akármi legyen, ezért került szóba az ipad. Ha ebből meg már a retinával számolok akkor lehet a 16gigás is kevés és érdemes nagyobbat nézni. Ha elgurul nekem is a gyógyszer akkor nem nagyon tudom hol a határ.
Melyik boltból szabad megvenni? Vannak turpisságok? Itt jó áron van a retina is. -
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Böngészésre szeretnék az asszonynak tabletet. Nem értek hozzájuk, de nézegettem egy párat.
Az Ipad Mini megfelel erre a célra?
Ma próbálgattam, de csak a retina kijelzős újat tudtam megnézni, meg mellette androidos társait hasonló árfekvésben. A droidra azt írják, hogy dolgozni kell vele, hogy gördülékeny legyen a böngészés (nekem most 2db befagyott miután ugráltam az oldalakon). Nem akarok olyat, hogy még ezzel a feladattal se birkózzon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest