Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Mi a probléma, panasz rájuk?
Az Aquaban 10k val drágább, akkor inkább azt válasszam? -
Gerisz
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Süvi: A keret úgy szokott ilyenkor alakulni, hogy (jelen pillanatban) veszünk tabletet valami olcsót, mert elsőnek jó az. Akkor jött az elvárás, hogy azért ne laggos akármi legyen, ezért került szóba az ipad. Ha ebből meg már a retinával számolok akkor lehet a 16gigás is kevés és érdemes nagyobbat nézni. Ha elgurul nekem is a gyógyszer akkor nem nagyon tudom hol a határ.
Melyik boltból szabad megvenni? Vannak turpisságok? Itt jó áron van a retina is. -
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Böngészésre szeretnék az asszonynak tabletet. Nem értek hozzájuk, de nézegettem egy párat.
Az Ipad Mini megfelel erre a célra?
Ma próbálgattam, de csak a retina kijelzős újat tudtam megnézni, meg mellette androidos társait hasonló árfekvésben. A droidra azt írják, hogy dolgozni kell vele, hogy gördülékeny legyen a böngészés (nekem most 2db befagyott miután ugráltam az oldalakon). Nem akarok olyat, hogy még ezzel a feladattal se birkózzon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest