- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem nagyon láttam 100 környékén Surface Pro 3-at. Azok még 200 fölött vannak használtan is szerintem. Igen, főleg a Z2, Galaxy S 10.5 és az Air 2 van versenyben. Több hasonló kaliberű gépet nem ismerek ezeken kívül.
-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Melóba sajnos nem vihetem magamal sem a laposomat, sem az asztali pc-t így kénytelen vagyok tabletben gondolkozni ezügyben. Azért kérdeztem jobb e ennyi pénzért egy Ipad Air2 mint pl egy androidos galaxy tab S 10.5 vagy xperia Z2.

-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Értem, pedig mindenhol azt olvasom, hogy első az IOS és csak utána jön az android, illetve, hogy jobban optimalizálnak IOS-ra a kevesebb féle platform miatt. Akkor azt mondod az Air 2 nem túl időtálló már? S van olyan alternativa IOS fronton 100k körül, használtban ami szóba jöhet?
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Tabvásárláson töröm a fejem és eddig csak androidot néztem, de felmerült most az apple is. A kérdésem, hogy mennyire éri meg most Ipad Air 2-t venni? Két évre biztos kéne és főleg játék, film menne. Játékokból WoT Blitz és hasonló kaliberüek. Bírni fogja a hardver még addig, hogy max grafikán játszhassak? Lesz még támogatása a gépnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest