Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lukacsik
tag
Heló!
A héten nekem is jutott egy iPad pro az i style -tól.
Majdhogy csak munkára használnám azon bellül is táblázatok, pdf, doksik. Van tollam is h frankón tudjak jegyzetelni ezekre illetve külön is. Eddig csak droidos cuccaim voltak hát van mit szokni... pl most nem tudok mit kezdeni egy .zip filével. Vagy jól sejtem itt nem lehet megadni alapértelmezett alkalmazásokat bizonyos feladatokra? Vagy én vagyok a balf... Tudtok abban segíteni hol tudok utána nézni mi hogy működik jól főleg a file kezelés témában. Ha a nas-on megnyitok valamit es pl belerajzolok azonnal ráment nem kérdez. Miert nem? Mit hová mentsen miért erőlteti az icloude -ot. Szóval sok kérdésem van. Youtubeon néztem pár videót de majdnem mindenki csak portré -kat akar rajzolni illetve fotókat másolgat ide oda.
Bocs ha hosszú....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest