Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi az ajánlást, meg is érkezett a tok. Pár napja használom már és nagyon tetszik, kényelmes és jó minőségűnek tűnik.
A toll egyelőre nem hiányzik, így azt végülis nem rendeltem meg. Nem sokat jegyzetelek rajta, rajzolni meg nem igazán tudok, így nem használnám ki szerintem.
Billentyűzetet viszont lehet hogy hosszútávon érdemes lenne beszereznem. Logi-t néztem már, de egyelőre még el vagyok az iPad-en pötyögéssel.
Ti milyen billentyűzetet használtok? (Ha használtok egyáltalán) -
Andris837
senior tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, valószínű, hogy egy Spigen tok lesz beszerezve a készülékhez. Néztem ezt a tollat is amit fentebb linkelt NGA, ez is felkeltette az érdeklődésemet. Akkor ha biztosra akarok menni rendeljek mellé pencil hegyet és azzal gondolom biztos nem karcolódik a kijelző.. majd írj már tapasztalatokat ha tesztelted a tollat.
köszi! -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
tegnap én is beléptem az iPad tulajdonosok táborába, egy 9. generációs iPad-el (64 GB, wi-fi).
Szeretnék a készülékhez ár-értek arányban “best buy” tokot vásárolni. Tudtok ajánlani tokot, illetve oldalt ahonnan beszerezhetném?
Ugyan nem ez az első Apple termékem, de biztosan lesznek még kérdéseim amikkel majd jövök még a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi!