Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi az ajánlást, meg is érkezett a tok. Pár napja használom már és nagyon tetszik, kényelmes és jó minőségűnek tűnik.
A toll egyelőre nem hiányzik, így azt végülis nem rendeltem meg. Nem sokat jegyzetelek rajta, rajzolni meg nem igazán tudok, így nem használnám ki szerintem.
Billentyűzetet viszont lehet hogy hosszútávon érdemes lenne beszereznem. Logi-t néztem már, de egyelőre még el vagyok az iPad-en pötyögéssel.
Ti milyen billentyűzetet használtok? (Ha használtok egyáltalán) -
Andris837
senior tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, valószínű, hogy egy Spigen tok lesz beszerezve a készülékhez. Néztem ezt a tollat is amit fentebb linkelt NGA, ez is felkeltette az érdeklődésemet. Akkor ha biztosra akarok menni rendeljek mellé pencil hegyet és azzal gondolom biztos nem karcolódik a kijelző.. majd írj már tapasztalatokat ha tesztelted a tollat.
köszi! -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
tegnap én is beléptem az iPad tulajdonosok táborába, egy 9. generációs iPad-el (64 GB, wi-fi).
Szeretnék a készülékhez ár-értek arányban “best buy” tokot vásárolni. Tudtok ajánlani tokot, illetve oldalt ahonnan beszerezhetném?
Ugyan nem ez az első Apple termékem, de biztosan lesznek még kérdéseim amikkel majd jövök még a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi!