Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi az ajánlást, meg is érkezett a tok. Pár napja használom már és nagyon tetszik, kényelmes és jó minőségűnek tűnik.
A toll egyelőre nem hiányzik, így azt végülis nem rendeltem meg. Nem sokat jegyzetelek rajta, rajzolni meg nem igazán tudok, így nem használnám ki szerintem.
Billentyűzetet viszont lehet hogy hosszútávon érdemes lenne beszereznem. Logi-t néztem már, de egyelőre még el vagyok az iPad-en pötyögéssel.
Ti milyen billentyűzetet használtok? (Ha használtok egyáltalán) -
Andris837
senior tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, valószínű, hogy egy Spigen tok lesz beszerezve a készülékhez. Néztem ezt a tollat is amit fentebb linkelt NGA, ez is felkeltette az érdeklődésemet. Akkor ha biztosra akarok menni rendeljek mellé pencil hegyet és azzal gondolom biztos nem karcolódik a kijelző.. majd írj már tapasztalatokat ha tesztelted a tollat.
köszi! -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
tegnap én is beléptem az iPad tulajdonosok táborába, egy 9. generációs iPad-el (64 GB, wi-fi).
Szeretnék a készülékhez ár-értek arányban “best buy” tokot vásárolni. Tudtok ajánlani tokot, illetve oldalt ahonnan beszerezhetném?
Ugyan nem ez az első Apple termékem, de biztosan lesznek még kérdéseim amikkel majd jövök még a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Router gondok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
köszi!