Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Koszi szepen a segitseget!
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna). -
Snoop27
őstag
Sziasztok szakik.
Egy tablet vasarlasan gondolkodom, shield K1 es mini 2 kozt vacilalok, leginkabb jatekra kellene, amiben talan a K1 jobb, viszont a mini2-nek jobban tetszik a kijelzoje. Kerdesem az, hogy mennyire ajanlott a mini 2 jatekra? Viszi meg szepen az igenyesebb jatekokat vagy pedig mar kezd eljarni felette az ido?
Masik kerdezem pedig az, hogy mire kell figyelni egy hasznalt mini vasarlasa eseten? Ugyanazokra mint iphone vasarlasakor, pl. ne legyen apple id rajta? (gondolom itt fuggo tabletrol nem lehet szo, mint iphone eseteben).
Elore is koszonom a segitseget! Szep napot nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna).