- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
torkozsolt #41357 üzenetére
Én használok usb-c-t videószerkesztéskor, azért a tapasztalatom szerint nem olyan mint a belső tárhely. Nem mondanám bugmentesnek a kezelését és ahhoz hogy lehessen vele dolgozni olyannak kell lennie az appnak ami támogatja a külső forrásból való munkát (pl. Fotók app azonnal kilőve).
-
Lezl
tag
válasz
torkozsolt #41357 üzenetére
Igen én is egyet értek azzal hogy 400k erős egy tabletre csak azért vettem meg mert énbennem felcsillant a remény a 16.1el hogy hátha kicsit pcsíti az m1es tabletet az Apple hogy lehesen számítógép helyett használni ha épp úgy adódik... első apple termékem egyébként és azt tudom hogy nekem a Mac kizárt mert egyszerűen számomra használhatatlan munkára...annyi idegesítő dolog van benne hogy bőven elegendő az nekem ha valami kolléga megkér hogy állítsak be nála valamit benne, napokig agyvérzés kerülget utánna.
Android vonalon sajnos nincs elég erős tab ami tudjon kezelni belassulás nélkül 2 kijelzőt és normális multitaskot mert ott a Samsung S7 ami van nekem de az dex módban egyszerűen lassú és néztem az S8at de az már annyiba kerül majdnem mint az Ipad Pro és még mindig csak fele olyan gyors jó esetben.
Felraktam a 16.2 bétát hogy megtudjam nézni a külső kijelzős módot úgy ahogy megy de még elég bugos remélem sikerül stabilizálniuk, most még keresem az appokat hogy mindent tudjak ami Samsungon megy...jó lenne egy normális videólejátszó mert a VLC ugyan mindent lejátszik de keret nélküli ablakban még ne tud futni (4es verzióban igérik) (ha tudtok valamit annak egyébként örülnék mert van egy másik amit mondanak de az meg fizetős és én 30kt nem fogok érte adni, 3mat még adnék de 30at nem az tuti) -
Lezl
tag
válasz
torkozsolt #41345 üzenetére
Szerintem nem éri meg 64gbos Airt venni 256os ipad pro M1 5G-s 399ért jobban megéri szintén alza én is azt vettem, mert 64 giga ha komolyabban akarod használni akkor nem elég semmire 2 nagyobb játék már neccesen fér rá és akkor egyéb dolgokról még nem is beszéltünk és később évek múlva ki tudja mekkorára hízik az OS
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest