Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Később gyorsulni fog" Ezt hogy kell elképzelni? Újrarakod és később betörik mint egy új cipő? Én olyannal még nem találkoztam, hogy idővel um. "beáll" a rendszer. Ha rossz akkor az elejétől rossz...és azt már a fene megette, max bizom a kövi frissítésben. Csak tudni kell megállni. Én szivem szerint visszaraknám a 8.2-őt. Onnanstól csak rosszabb volt. Most a 9.1 Elég türhető, nagyon nagyon meg fogom gondolni, hogy tovább frissítek e. (Mini 2)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest