Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Nekem most van egy M2 Air meg egy M4 Pro is itthon. Mondjuk elég nagy luxus, hogy tartok egy iPad-et az emeleten meg a földszinten is, hogy mindig kéznél legyen
De nekem ezek a sokat használt eszközeim, nem a telefonom. Mivel fotózok is, ezeken (is) tárolom az elmúlt 23 év fotóit, és szeretem, ha azok bármikor elérhetőek, akár offline is, ezért mindkettő 512-es. A felhőtárhelyek számomra csak másodlagos megoldások, én már csak ilyen régimódi vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- MotoGP & WSBK
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nekem ezek a sokat használt eszközeim, nem a telefonom. Mivel fotózok is, ezeken (is) tárolom az elmúlt 23 év fotóit, és szeretem, ha azok bármikor elérhetőek, akár offline is, ezért mindkettő 512-es. A felhőtárhelyek számomra csak másodlagos megoldások, én már csak ilyen régimódi vagyok