Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Pont lekéstem 2 nappal, már sajnos nem.
Rage47: Lehet, nem tudom. Nekem ez az ipad 9 az első almás cuccom, szerintem mikor vettem az már gyárilag 16 vagy 17-en volt, szóval nem tudok hozzászólni. Eddig többnyire meg voltam elégedve. Bugokat mindig találtam, de általában jó volt.
Ugyanezért viszont nagyon platformhoz sem vagyok kötve, mert igazából csak azért vettem ezt androidos tablet helyett, mert ez a kemény ceruza sokkal jobban tetszett, és a Procreate meg egy nagyon jó ár-érték arányú rajzalkalmazás. De azóta ahogy látom a Honor is csinált kemény ceruzás tabletet, és az Adobe is ingyenessé tette a Fresco-t, szóval adok ennek 1-2 hónapot, hátha helyreteszik, max váltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest