Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
bongeszo
üzenetére
"sorban behalt a kamera(porosodik) és a töltés(akku?)"
Nincs szerencséd, hogy nem gariidőben jött elő az akkuhiba. Nekem kb. 8 hónap után kezdett el olyan szinten behalni, hogy 1-2 óra kikapcsolva levés után indult csak el, és csak a fehér alma-logóig jutott. Szerencsére a T simán kicserélte egy 2013 júniusi darabra, ami azóta is jól megy.
Mindenképp nézd meg ezt, és írd be a szériaszámod: https://www.apple.com/support/iphone5-battery/ . Ha az oldal szerint nem lenne a géped a rossz batchben, még akkor is érdemes megkeresni az Apple-t, mivel nagyon nagy kiterjedésű volt ez a probléma a 2012-ben gyártott gépek körében.
(Emiatt a szövegbeli "very small percentage" finoman szólva nem állja meg a helyét. Nagyon sok iPhone5 tulaj szívott a behaló akkukkal (én is). Lásd még: "you're holding it wrong"-hazugság.)
Én amúgy iPhone6+ helyett Note4-et vettem, főleg azért, mert az iPhone6+-ban sokkal-sokkal kevesebb hasznos feature van:
- igazi(!) NFC
- root nélkül is olyan feature-ek, amelyek soxor még jailbreakkel sem érhetők el iPhone-on (pl. hívásrögzítés, split-window multitasking)
- 4K videó (állat király!)
- dual camera (állat király!)
- Qi töltő (nem kell kábelezni)
stb.Ja, és persze a Note4-nek lényegesen(!) vékonyabb a kávája (jobb az előlap-kihasználása).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest