Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen Neked is!
Persze másra is használom de csak átlagos felhasználó szintjén - meg van toll is, jegyzetelni is szoktam vagy képeket összevágni de mindent csak a magam nem professzionális módján. Érdekel a rajzolás, az nagyobb kijelzőn persze jobb lenne, de a 11 colon sem alkottam még semmi maradandót 😅. Valószínűleg ez ilyen régi androidos beidegződés hogy két évente kell venni valamit mert nem működik és most ingerem van pedig nincs rá szükség.🤷♂️
Gondolkodtam azon is, hogy a meglévő Chromebookot cseréljem le inkább egy MacBook Air-re új iPad helyett, mert árban kb ugyanott van. De jellemzően többet használom az iPad et mint a Chromebook-ot, ezért valószínűleg ez így is maradna és Macbook nem lenne kihasználva (egész nap gyakorlatilag a céges laptop illetve céges monitorok előtt dolgozom, úgyhogy utána már nem akarok egy újabb laptop elé beülni - beteg világ 😬😅). Illetve valahogy zavaró is hogy nem érintőképernyős a MacBook.Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./