- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Egyszerű, Átlag József nem foglalkozik a tárhellyel, csak lövi a képet/videót, n+1 screenshotot, amit amúgy 99.98 százalékban soha nem néz vissza. Én is hajlandó vagyok magamból kiindulni, de aztán jönnek hozzám emberek kérdezni és akkor rájövök hogy nem kéne
Nekem is elég 128GB de én rendszeresen torolgetem ami nem kell, már csak unalmamban is. Aztán mikor költözni kell új telóra akkor megy a pislogás
-
merqree
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Nyílván ár függő, és kell egy stabil és gyors internet elérés, ahhoz, hogy NASolhasson [
] az ember.
Nekem 128 GBos a i13 és az iPadPro, mert a saját NASomról tudok nézni filmet. Sőt, zenét is a NASról hallgatom, de az otthoni neten kívül szükséges hozzá korlátlan mobilnet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is elég 128GB de én rendszeresen torolgetem ami nem kell, már csak unalmamban is. Aztán mikor költözni kell új telóra akkor megy a pislogás
] az ember.