Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swaggie5
csendes tag
válasz
HardRic
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a gyári lejátszót nem lehet előcsalni? Mert mintha első indításnál a Safari megkérdezte volna, hogy mobil nézetben szeretném vagy asztali nézetben, de utána nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Illetve az érdekelne még, hogy az iPad első bekapcsolásánál új eszközként állítottam be, mert nem akartam mindent áthozni az iPhoneról, viszont ami programokat letöltöttem utána, van amelyiknél már elfelejtettem a jelszavam és hiába van a jelszó és app szinkronizáció bekapcsolva sajnos nem hozta át az adatokat, így meg pl. appon belüli vásárlásokat sem látja. Amennyiben az iPhoneról átköltöztettem volna akkor átvitt volna mindent vagy csak ugyan úgy felteszi a programokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest