Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swaggie5
csendes tag
válasz
HardRic
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a gyári lejátszót nem lehet előcsalni? Mert mintha első indításnál a Safari megkérdezte volna, hogy mobil nézetben szeretném vagy asztali nézetben, de utána nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Illetve az érdekelne még, hogy az iPad első bekapcsolásánál új eszközként állítottam be, mert nem akartam mindent áthozni az iPhoneról, viszont ami programokat letöltöttem utána, van amelyiknél már elfelejtettem a jelszavam és hiába van a jelszó és app szinkronizáció bekapcsolva sajnos nem hozta át az adatokat, így meg pl. appon belüli vásárlásokat sem látja. Amennyiben az iPhoneról átköltöztettem volna akkor átvitt volna mindent vagy csak ugyan úgy felteszi a programokat? -
swaggie5
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van esetleg mód arra, hogy iPaden videót úgy játsszon le, mint iPhoneon? Arra gondolok, hogy telefonon a “media lejátszóban” kezdi el lejátszani, könnyen lehet vele navigálni, (15mp skip/rev), míg a tableten olyan, mintha asztali gépen nézné at ember egyszerűen lehetetlen normálisan navigálni egy hosszú videóban és sokszor nem is nyitja meg nagyban. Biztosan értitek, mire gondolok. Sajnos a Google semmit nem hozott ki ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest