Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
Igy használom perpillanat. Tudom kb mire lehet használni az appot.
De nekem az iPad kijelzője nem kell, értsd, desktop mód kell csak.Tehát a kérdésem az volna:
Van olyan feature hogy csak a monitoron legyen kép? Netflix megy ebben a módban, ott simán lehajtom a mágneses tokot és megy a tv/monitoron a film.
De én böngészni akarok, meg youtube-ot nézni úgy hogy az iPad kijelzője sötét maradjon.
-
válasz
HardRic
üzenetére
Nekem tök elég lenne, ha csak simán tükrözné az ipad képét a monitorra, de nem a jelenlegi megoldásként, hogy a két oldalt két fekete csík üres, tehát a kép nem tölti ki a teljes képernyőt. Ez olyan 90-es évek eleji vga inkompatibilitások időszakát hozza vissza nekem, akkor volt ilyesmi nálam utoljára. Csak azóta eltelt 30 év.
Ami ebben engem konkrétan bosszant, hogy ez nem a nem tudás, hanem a nem akarás miatt van. És ezt olyan pitiánernek is érzem a gyártó részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- Gmail
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest