- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Az apple egy agresszív üzletpolitikát folytató amerikai cég, semmiképpen nem hagyja hogy a pénzeden ülj, mindenáron azon van hogy dobd ki a régi készüléküket és vedd meg az újat. Alig hűl ki a jelenlegi ieszkoz már nyomják rád az újat. Ha megnyomod a frissítést már vesztettél is.
Én két iphone után oda jutottam hogy átmentem a másik oldalra. Ipadnek nincs alternatívája, ezzel már sokkal okosabb vagyok. -
Ragnar95
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anno 117: Pax Romana teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PLC programozás
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...