Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Nekem a 2 must have app a MinimaList ami egy szögegyszerű (de nagyon okos) todo app, nagyon bevált. A másik a Copied. Ez mindig elmenti a vagolapod tartalmát, és synceli az eszközök között. Nagyon sokszor mentett már ki. Kimasoltam egy adatot ipadon, másnap persze megint kellett volna, iPhoneon, szerencsére így meg lett mentve. De rengetegszer jól jött már, rendszer része kéne hogy legyen.
Google Photos is alap, nincs gond a syncelésre, plusz kvázi ingyen van tárolva minden fotó, és videó felhőben, korlátlanul.
Affinity appok (Photo, Designer). Kb ennyi. -
Madwe
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Csak ismételni tudom magam
Shelfes app must have neked, ha tényleg laptop replacementként akarod nézni!Piptube - youtube videók nézése pip módban - kicsit macera, de még mindig jobb sztem ide áttenni youtuberól, mint bőöngészőből nézni (böngészőben még nemt alált rá módot a google h blokkolja a pipet
)De minden más már annyira egyedi - pl todolistre todoist stb stb... azt az egyén tudja mi kell neki

-
F.E.K..
senior tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ami a többi apple eszközhöz kényelmes kapcsolódást biztosít eleve rajta van, az alapvető alkalmazasok (böngésző, e-mail kliens, címtar, galéria, stb.) is készen várják a friss tulajt, minden mást a hasznalati szokások szerint a felhasználónak kell összeválogatnia.
Mindenkinek mást jelent a "kényelmes használat", hiszen nem egyformák az igények.
Fordítsuk meg a kérdésedet: TE mire szeretnéd használni a vadiúj tabletedet? Ha ezt tudod, már lehet alkamazásokat ajánlani amiből kivalaszthatod a neked megfelelőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lords of the Fallen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Shelfes app must have neked, ha tényleg laptop replacementként akarod nézni!