Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Már ne is haragudj, de évek óta Apple termékeket használok, kicsit utánna kellene járni, hogy valóban van ilyen. Szerintem örülj neki hogy nálad nincs, csak kopogd le gyorsan, mert nálam is 1-2hét után jelentkezett...szal csak okosan

Egyébként azért cseréltem telót, mert azthittem már nem jo a telóm...(szervízben azt mondták minden oké, de ha egy este 100-ról nullára merül a telóm, munkába indulás előtt nem épp kellemes érzés) mondjuk szerettem volna cserélni, de nem most, így nem kellemes azt olvasni hogy egyébként szoftveres probléma, és a százalékos megjegyzés sm pontos, mert ismerős körökben nem egy iphone érintett. De sok itt az észkombájn megint

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest