Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest