Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
Mármint a guta üt meg, nem?

Kicsit eltúlzod ezt a problémát, én is teljesen elégedett vagyok a 2017-es ipaddel, az akadástól azért nagyon messze van a működése. Médiafogyasztásra, netezésre, heartstonera tökéletes a szegény ember kenyere. Ha grafikus vagy, pencilt akarsz használni, vagy anyagilag tökmindegy, akkor pro.
-
Hidd el jó lesz az iOS 11 a 2017-es iPad-en.
Még az i8-on is van akadás, és most jött ki vele. A szoftveresek most nem voltak a csúcson.. lassan jön a 11.1.0 és rendben minden.Nekem Air2 van lassan két éve, jelenleg 11.0.3-al, és csak kisebb akadások vannak, melyek a 11.1.0-val tuti el fognak tűnni. 10.3.3 vaj sima volt az egész..

Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még az i8-on is van akadás, és most jött ki vele. A szoftveresek most nem voltak a csúcson.. lassan jön a 11.1.0 és rendben minden.