Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
3d-re és excelre mindenképpen jobb lenne a surface, amennyiben elegendő az igp teljesítménye persze. Visszalépés miben lenne? Abban amiben egy tablet jobb. Gondolom használtál már tabletként windows 10-es gépet, nem az igazi azt be kell látni, no meg az instant on sem elhanyagolható, azért egy ipad után egy surface-nek. Mindig be kell kapcsolni, a hibernálás sosem volt 100%-os így én nem mertem sokáig magára hagyni töltő nélkül. Ha van valami konkrétabb kérdés akkor tedd fel nyugodtan, így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Én rajzolok rajta, arra jobb az ipad nekem.
-
-
Ingyenes játékok: Monument Valley 2, Lara Croft Go
-
válasz
üzenetére
Húzd lefelé amíg előjön a dokk, aztán mégtovább, mint a slideover előhozás, vagy csak katt a kis sávra alul középen.
Ha pedig az appswitcher felfelé húzós teljes bezárásra gondolsz, akkor jobb gombbal az is megy, valamiért s balra nem akar. Ez működik a youtube appban is. -
Ugyanaz mint a beta volt, pedig reméltem javítanak pár dolgot.
-
Ne felejtsük el hogy egy 5 ezer forintos bt bill és ugyanennyibe kerülő egér is működik vele.
Itt a lényeg, hogy sok weboldal és program kezelhetővé válik a valódi egér mutató miatt.
Az apple féle bill tok meg fogyni fog ilyen áron is mert könnyű, instant, nem kell tölteni és bedugni és még jól is néz ki.
-
válasz
Parter
üzenetére
Ez is egy vélemény illetve használati szokás, szerencsére végre belátta az Apple hogy vannak bőven akik kihasználnák az egér nyújtotta előnyöket, különben nem építették volna be. Az ipados-ben behozott félmegoldás kiváló felmérés volt erre.
És biztos lehetsz benne, hogy nem írnék be a macbook topikba ha az egyik neadjisten érintőképernyőt kapna.
Olyan boszorkányüldözés övezte ezt a szerencsétlen egér bevezetést az interneten, hogy az számomra felfoghatatlan. Hányszor láttam leírva azt hogy akkor ha egér kell akkor vegyél macbookot. 
-
válasz
Parter
üzenetére
Ugyanez nálam is, ez csak egy fél generáció mint a második is volt. Annak lehet jó aki eddig nem vett, mert a ram miatt kicsit időtállóbb lehet.
Ha követjük az eddigi bejelentéseket, akkor 2021 szeptember/október környékén jöhet az új generáció, addigra lehet új kijelző is (mini vagy micro led, apple nem erőlteti az oledet ipad fronton, de addig változhatnak a dolgok) 8 giga ramot remélem belerakják majd, új proci persze, majd látjuk ősszel mit hoz az a14 és az 5 nm. -
válasz
Alex91
üzenetére
Ez válasz?

Tehát, a kijelző, hangszóró legjobb tudomásom szerint nem változott. A procit még nem tudni biztosan, de volt olyan forrás ami szerint minimális a különbség, viszont ezt még nem kezelném tényként.
Ami más, az a kamera, a memória és a háttértár konfigok. Kapott wifi 6 támogatást, illetve a cellular rész is okosodott azt hiszem kicsit (5G nincs természetesen)
Ezen kívül van még valami? -
Két hibát én is beküldtem gyorsba. Safari felfelé görgetésnél nem áll meg a lap tetején, elég zavaró hogy görget tovább a semmibe, ez jelen volt az első 13-as bétákban is.
A másik hogy most nem tudok a tabok között görgetni, de drag and pull sincs mert egyből elkap egy tabot és próbálja áthelyezni.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
24.
[link] egér
-
13.4 és az egér:
Mouse and Trackpad Support
- All-new cursor design highlights app icons on the Home Screen and Dock and buttons and controls in apps
- Magic Keyboard for iPad support on iPad Pro 12.9-inch (3rd generation or later) and iPad Pro 11-inch (1st generation or later)
- Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad, Magic Trackpad 2, and third-party Bluetooth and USB mouse support
- Multi-Touch gestures on Magic Keyboard for iPad and Magic Trackpad 2 enable you to scroll, swipe between app spaces, go Home, access App Switcher, zoom in or out, tap to click, secondary click (right-click), and swipe between pages
- Multi-Touch gestures on Magic Mouse 2 enable you to scroll, secondary click (right-click), and swipe between pages -
Egyelőre nem tudni biztosan, de úgy tűnik az egész egér dolgot újragondolták, már reagál ha valami link fölé veszed az egeret pl. A gesztusok még kérdésesek, de bízom benne hogy megoldják. Amúgy 24-én elvileg kiderül, akkor jön az új ipados amiben már benne lesz.
És mindez külső egérrel persze. Nem hiszem hogy külön meghagynák a mostani Assisistive touch megoldást a csóroknak.
Akkor lenne népharag. -
válasz
Thewent12
üzenetére
128gb az alapmodell, gondolom ezért drágább, drágább?
Egérkezelés is javul ahogy látom, már csak meg kell várni a frissítést. Reméljük nem tart májusig, akkortól szállítják a billt.Black Dragon: értem.
Én erre biztosan nem váltok, de a billentyűzetet nagyon várom, arra lehet benevezek végre. Csak meg kell várni a teszteket. -
válasz
Black Dragon
üzenetére
[link] na ez érdekes, és jó a 2018-as prohoz is.
Az a megemelt mód nagyon baba, van világítás és igazi gombok, de jól értem hogy akku is van benne? Vagy mi az az usb? -
válasz
Parter
üzenetére
Ez egy sorozat. Ez az első két rész, általában 1000 néha akcióban 500 forintért beszerezhetők, én megvettem mindkettőt korábban.

A legújabb rész a Vengeance, az teljes áron megy most id, 1700 körül.
Talán egy rész volt ami ingyenes volt, de nem tudom melyik. Mindenesetre nagyon jó kis játékok minőségi rajzokkal. -
válasz
Mortex
üzenetére
Eléggé, illik is a sémába. Persze ha mégsem lesz bemutató akkor majd azt mondjuk hogy nem kellene pletykákra hallgatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokan panaszkodnak arról is, hogy a 2018 kezd elfogyni mindenhol és nem is nagyon pótolják a készletet. De ez még mindig csak pletyka marad, tessék várni 3 hetet és sokkal okosabbak leszünk.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ki van ez találva!

Nekem a 64 giga lett volna kevés, ezért kénytelen voltam 256-ost venni, hiába lett volna elég a 128..
-
Akkor ott a fólián variáltak valamit időközben.

(#27773) ittakary: 12.9-és kijelzőt nem tudom mennyire kellene közel tartanom az arcomhoz, lehet neked ráfolyna a nyálad, de én a saját szememnek hiszek, és mint mondtam van minőség romlás, de amennyivel többet nyújt, köszönöm szépen, teljesen elégedett vagyok vele. És attól hogy a kijelző egyik tulajdonságán 10%-ot ront a többink javít vagy 70%-ot, így összeségében azért fizetek hogy jobb legyen.
-
Én a hajszálkarcok, a ceruza és a tükröződés miatt matt fóliát használok, minimális a képminőség romlás, cserébe nem hogy karc, de még ujjlenyomat sincs rajta és a ceruza isteni vele. Üvegfóliához képest pedig szinte nulla tükröződés.
csak hogy legyen egy ilyen vélemény is. -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Külföldi, cégre vett cuccról van szó.
-
válasz
kkdesign
üzenetére
Ram és proci sosem lesz elég, mindig kell, főleg grafikai munkára és videóhoz, meg játékhoz, de az engem nem érint.
Hangszóróban elvileg az új Tab S6 jobb.
Képernyőnél a kávéra gondolsz? Azt lehet, de nekem nem hiányzik.
Nekem ami tetszene az egy második USB C, de ez biztos nem várható.
Ez a frissítés most nem lesz forradalmi várhatóan, csak egy kis vérfrissítés, aminek a csúcsa a kamera, ami annyira kell mint egy falat kenyér.
Viszont a kövi szériában nem tudom elképzelni mivel tudnak előrukkolni, talán addigra tartogatják az OLED-et? -
válasz
Downsampling
üzenetére
“...de te akarsz munkára és hifinek használni egy budget tabletek amit hozzád vágott a szolgáltató...”
Bocs, az iPad billentyűzete mindig okosabb akar lenni.
És budget, mert a lehető legolcsóbb ipadről beszélünk.
Nem vagyok szolgáltató célpont, de lehet én sem hagytam volna ki, viszont az igényeimnek megfelelő készüléket vettem és nincs is vele problémám, az eladás meg nem bűn, sőt lehet venni belőle jobbat is ha szerinted a tavalyi budget iPad 200-at ér. -
válasz
Downsampling
üzenetére
Lehet játszani a sértődöttet, de te akarsz munkára és hifi nem használni egy budget tabletek amit hozzád vágott a szolgáltató.
(#27662) paulkaresz:
Amit próbálj meg még, újraindítás, app törlés és telepítés, hegy ki és becsavarása, pencil újra csatlakoztatása ( BT ki, majd bedugod a ceruzát )
Ha ezek nem segítenek, akkor gari, viszont nézd meg azért a gyári jegyzetek (Notes) appban is, hogy ott is van e hiba. -
válasz
Downsampling
üzenetére
Add el és vegyél egy nagyobbat, nem tudom ilyen igények mellett minek kínlódni a 32 gigával.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A Lightning USB 2.0 sebességet tud és pont. Ha gyorsabb kell akkor USB C kell.
-
válasz
korcsillio
üzenetére
Proci, A12 vs A10, kijelző és talán a kamera.
Air-nek laminált, true tone és nagyobb a kijelzője. -
Pedig én azt hittem csak a pip és a reklám blokkoló miatt használják már a böngészőből a YouTube-ot.
-
válasz
Maxximus
üzenetére
Nem vettem észre semmi különöset.
Ezt írják:
iPadOS 13.3.1 includes bug fixes and improvements. This update:
- Fixes an issue in Communication Limits that could allow a contact to be added without entering the Screen Time passcode
- Addresses an issue with Mail that could cause remote images to load even when the "Load Remote Images" setting is disabled
- Fixes an issue that could cause multiple undo dialogs to appear in Mail
- Resolves an issue where push notifications could fail to be delivered over Wi-Fi
- Introduces support for Indian English Siri voices for HomePod
Nekem olyan volt, hogy kb naponta egyszer újraindult az iPad készenlétben. Remélem azt is javították, de majd látjuk. -
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én referencia képeket szoktam így kirakni Procreate mellé. Mint mondtam, zárd be és nem is fogod látni többet amíg nem akarod.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor zárd be ami nem kell.
Magától nem fogja új ablakban nyitni csak ha te erőlteted rá.
De hogy értsed, ez például akkor lehet hasznos, ha mondjuk van egy Safari ablakod az egyik oldalon, mellette pedig mondjuk a jegyzetek, ezt elrakja így és ha nyitsz egy új Safari ablakot akkor az mehet teljes képernyőn. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ugyanaz mint desktopon a több ablaknak.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jah, ahhoz ne.

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha rajzolni akarsz akkor Apple.
-
"Se safarin belul se ket safarit nem tudok beallitani. Safarin belul elojon a new window link nyomvatartaskor csak epp egy uj teljeskepernyot csinal. Job felso ikon nyomvatart new windowra nem csinal semmit."
Ezt igy szerintem senki nem használja. Nyiss meg két tabot a safariban. Ragadd meg az egyik fülét es húzd ki a képernyő szélére és csak akkor engedd el ha a másik tabot egy kicsit beljebb húzza, onnan látod hogy mellé fogja tenni. Ugyanígy tudsz másik programot is melle rakni csak azt a dokkról húzd elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Fektetve és állítva is.)
mármint programozni a gombokat, reméljük hamarosan bekerül a sima beállítások közé és akkor már tényleg nem kell az assistive touch