Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
De most azért adják ki mondjuk 300ezret, hogy netezzek meg filmet nézzek rajta? Elég butaság lenne. Szerintem ma már a legalapabb dolog pl az Office használata. Ha már ebben is kompromisszumot kell kötni, bajok vannak. Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim, de szerintem semmi extra dolgot nem akarok, csak normális hétköznapi használat lenne a cél. Van asztali Gépem, de amellé minek vegyek egy vagyonért mellé egy olyan eszközt, ami nem látja el még a hétköznapi feladatokat sem vagy csak komoly kompromisszumok árán ? Én ennyi pénzért teljes dolgot várnék, nem csak egy netezesre és filmnezesre használható dolgot. Na mindegy, lehet tényleg sokat várok el, de könyörgöm, ha megveszem a legujabb iPadet fél millió forintert, hadd legyenek már magasak az elvárásaim. Ennyiért főzzön, mosson, vasaljon, és hajtsa össze a ruhákat!

Na mindegy, be kell látni, hogy ezt mégsem nekem találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest