Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg tudna valaki mondani, hogy jatekok hogy futnak ipad mini 2 (retina) tableten? Kivancsi vagyok Tegra K1-hez kepest jobb-e...
A GTA San Andreas K1 alatt a Xiaomi Mipad-al (ahol szerintem meg van optimalizalni valo a szoftverben) mindent maxra tolva stabil 30 fps-el megy es csak nagyon minimalis megakadas van uj texturak toltodesenel...
Mi a helyzet a 64 bites A7 cpu-val? Neztem youtube-on videot de ott nem ugy nez ki, hogy meglenne a stabil 30 fps es textura toltesnel is picit jobban beakad, mint K1 alatt...gyakorlatban is igy van?Valamint mennyire gond itt a thermal throttle? Itt is felere csokken a cpu orajele amikor igazan felmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi